QUOTE(ddovilux @ 2012 01 30, 14:32)
Bandziau gaminti sviestini krema pagal sita
recepta (MORENGINIS-SVIESTINIS KREMAS PAPUOŠIMAMS (Meian rodo)) Du kartus viriau, bet man tas sirupas visiskai nebega, du puodus susvilinau

Nustatu ta kamuoliuko stadija,
atvesinu dugna, bet kai reikia pilti, tas sirupas visas puodo dugne sukaulejes

Per ilgai ta sirupa verdu?

Norejau keksiukus puosti. Gal sviesto+kondensuoto pieno kremu galiu puosti? Laikys forma?
Reikia skubiai, patarkit, prasau 
Ar pavyks nudazyti sausais dazais (milteliais)?
O kaip jus ji vesinat? siaip beze sirupui dazniausiai niekas nevesinama, taciau Meian pasirodo tai daro/dare (kazkaip niekada net nebuvau pastebejusi sio vesinimo momento), taciau tai reikia daryti max kelias sekundes, nes kitaip logiska, kad sirupas tiesiog sustingsta

Pabandykite dar karta, jei reikes tokio kremo, tikiuosi pavyks
Beje, tortukai laaabai grazus, kai kurie is vis nerealus ir kvapa gniauziantys