Įkraunama...
Įkraunama...

Atskiro įvažiavimo į sklypą darymas

Laba diena, papasokosiu trumpai situacija. Gyvename su nemaloniais kaimynai vyksta daug teismu su jais ir dabar reikia zemes valda atsidalinti aplink nama. Padaryti dabar yra geodeziniai matavimai, bet nera jokio atidalinimo. Jie nuejo is "akies" susmaikste kuolus ir taip isreiske kur ju ribos kur ju. Suprantam, kad tj nesamone padare ir noretume pasikviesti matininka kuris tiksliai atidalintu. Taigi yra ivaziavimas jie vaziuoja pro musu asmeninius laiptus iki savo duru, noretume kad jie pasidarytu kelia per musu zeme kur netrugdytu mums. Taigi ar galima pasidaryti antra ivaziavima nes kazka girdejome kad turi but lyg 150 metru ar kaip? Kur reikia kreipti del to kelio leidimo? Ir ar teisminiu budu priverstume juos pasidaryti kelia?
Atsakyti
Iškilo panašus klausimas. Su kaimynais turime bendrą įvažiavimą į kiemus. Norėtume pasidaryti sau atskirą patogesnį įvažiavimą. Reikia kažkokių leidimų, projektų ir t.t.
P.S. kaimo vietovė.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 06 17, 12:22)
Su kaimynais turime bendrą įvažiavimą į kiemus. Norėtume pasidaryti sau atskirą patogesnį įvažiavimą. Reikia kažkokių leidimų, projektų ir t.t.
P.S. kaimo vietovė.

Sveiki
Cia jums matininkas viska padarytu.
Atsakyti
Koks gali buti ivaziavimo minimalus plotis is gatves i sklypa:
Jei ivaziavimas atskiras?
Jei ivaziavimas bendras su kaimynu? g.gif
Atsakyti