Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

Sveikos smile.gif))
http://pigu.lt/buiti...8190?id=5450137 gal kuri turite toki namuose? noriu ir blenderio ir kombaino kaikuriu funkciju... bet tiek namie vietos nera, kad visko prisikisti, todel svarstau geriau toki pirkti ar visgi atskirus du daiktus :/
Atsakyti
VejaGuse turiu tokios komplektacijos Braun. Man jis pasiteisina, net labai thumbup.gif nors ir turiu dar kombaina. Aisku, dar viskas priklauso nuo poreikiu ir nuo to kokiais kiekiais gaminate.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 03, 12:11)
VejaGuse turiu tokios komplektacijos Braun. Man jis pasiteisina, net labai thumbup.gif nors ir turiu dar kombaina. Aisku, dar viskas priklauso nuo poreikiu ir nuo to kokiais kiekiais gaminate.


Aciu uz atsakyma 4u.gif
O sakykite, bulves tarkim kugeliui ar blynams pakankamai normaliai sutarkuoja?
Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2016 03 03, 11:30)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
O sakykite, bulves tarkim kugeliui ar blynams pakankamai normaliai sutarkuoja?

Vat bulves tarkuoju tik su kombainu, nes blenderis neturi spec. peilio/tarkos/disko. Va taip atrodo tas tarkavimo diskas. Nzn, gal jusu pasirinktas modelis ir turi, reikia gilintis.
Atsakyti
Ar galit parekomenduoti plaktuva, kuris iki koses susmulkintu riesutus?
Blendtec tam puikus, bet taip daznai nenaudociau, tad investicija neatsiperkanti.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2016 01 14, 13:59)
taip, geri atsiliepimai tų, kurie nebandė tešlos maišyti rolleyes.gif
Šiaip dar vienas dalykas - to didžiojo indo dangčio negalima ne tik indaplovėje plauti, jo apskritai negalima plauti po tekančiu vandeniu blink.gif tad panaudojus tenka atsargiai su drėgnu skuduriuku šluostinėti...



Cia man tokia didele nesamone..Kaip galima po mesos smulkinimo neplauti po tekanciu vandeniu..


bosch_msm88190
Papildyta:
QUOTE(Kitokia9 @ 2016 02 27, 20:36)
nujaučiu, kad mano Philips HR7775 1000W kombainas atitarnavo ir nusibaigė..  unsure.gif  atlaikė apie 6 metus, kažkaip tikėjausi daugiau  :geda2:  gal ką parekomenduotumėte?  pagrindinės funkcijos, kuriomis naudojamės intensyviai: daržovių pjaustyklė, tešlos plakimas, bulvių košės trynimas, kartais - kokteilinė. Šiaip miręs modeliukas puikiai atitiko poreikius, bet pvz. sulčiaspaudė panaudota gal 2 kartus, voliojasi nereikalinga, tad nesinori tokių papildomų rakandų namie  :hm 
kažkaip Philips nusivyliau pastaruoju metu, vienintelis privalumas buvo, kad atsarginių dalių užsisakyt buvo galima jei nutikdavo "avarija" su indais

iš anksto dėkoju už atsakymus  4u.gif



As irgi nuivyliau Philips, motoras superinis, bet is viso blenderio sveiki liko tik motoriukas, ir tas metalinis galas, kur pvz. bananus su kefyru plaku. Visa kita suluzo. Suluzo mechanizmai, kurie turi sukti tuos kibiriukus. O siaip galingas, super, bet norejos, kad ilgiau patarnautu.

philipsHR1372_90
Papildyta:
QUOTE(Koxamte @ 2014 08 09, 08:52)
Vis tik nusipirkau Philips smile.gif
http://www.e-senukai...ist_tab=actions
vartotojo įkelta nuotrauka
Senukuose, dar nuolaida pritaike, nes internetu ji perkant jis pigesnis smile.gif Turiu ji jau antras menuo, ledukus kapoja be problemu, tai ir kokteiliuku ir  frape padarau, labai skanu  4u.gif viskas ok, labai patenkinta, tik nepatinka tos gumines knopkes, nes norejau kad butu plastikines, tai tikiuosi,kad gerai atlaikys smile.gif Blenderi, plakikli ir naudojau, tik smulkintuvo dar nebandziau smile.gif
Prasitesiau dar garantija 3 metam, atsargai smile.gif



gerai, kad garantija prasiteset. Nes mums jis buvo galingas, mylimas, kol nudilo tos dalys, kur suka kibiriukuose esancius peiliukus. Sunku paaiskinti,bet vienu zodziu, uzdeti kibiriukui dangtuka, ikisi ta motoriuka ir jis nesuka peiliuko. Jis tiesiog jo nepaima, nors pats motoras galingas.
Atsakyti
Reikia man blenderio,kad jis:
1. Smulkintu leda.
2. Plaktu kiausinius.
3. Smulkintu mazesni ir didesni kieki pvz. morku, riesutu.
4. Butu tas kotas, kur smulkina sriubas, daro tyreles.

Philips nenoriu, jau atsikandau.

Noreciau bandyt Boch arba Braun.

Bosh ziurejau kelis, bet netinka, kad nevisas detales galima plauti po kranu. Man tai ziauriai nenormalu. pvz. bosch-msm-88190 Negalima plauti tu kibiriuku dangteliu. O jei mesa pasmulkinai, tai nu pff gaunas, nejaugi tik su skudureliu pravalai ir tada smulkini darzoves.. Nesamone.
Atsakyti
Sveiki, gal kas tokį blenderį smulkintuvą turi
https://www.topocent...age-bsb530.html
domina atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(mumum @ 2017 11 21, 21:55)
Sveiki, gal kas tokį blenderį smulkintuvą turi
https://www.topocent...age-bsb530.html
domina atsiliepimai


Labai didelis dubuo.Jei reiks pvz.susmulkinti riesutu sauja ar bus patogu jame?Ar nesukris visas maistas i sonus,ar peiliukai pasieks?Daug vietos uzims.Kaina nemaza.Firma nezinoma.Bent pirmas ispudis toks.
Papildyta:


Paziurejau reklamini filmuka.Na paaiskejo daugiau jo galimybiu.Bet as tokio nepirkciau.Man reikia mazesnio.ir didesnio smukintuvo indo.Turiu mesmale,kotletus moku ir su ranka padaryt.Bulviu koses nevalgome.Nereikia to tryneklio su skylutem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 21 lapkričio 2017 - 22:08

Sveiki, ieškau kokteilinės- plaktuvo, kuris galėtų ir ledukus smulkinti - girdėjau kad elektroluc geri.. ką patartumėte už 100 eurų nusipirkti?

Atsakyti

Labas :) Gal galite patarti ką pasirinkti, nes apsisuko galva bežiūrint...  :hmm:  Bet atsirinkau bent kelis labiausiai patikusius variantus, tad...

1. https://www.topocent...h-msm67160.html

2. https://pigu.lt/lt/b...medium=referral

3. https://www.topocent...-hr1672-90.html

4.https://pigu.lt/lt/b...medium=referral

5. https://www.topocent...5-aperitif.html

6. https://www.1a.lt/bu...medium=referral

Atsakyti

Sveiki, ieškau virtuvinio kombaino, kuris atitiktų kelis kriterijus:

1. būtų mėsmalė

2. pjaustytu daržoves šiaudeliais

3. Bulves tarkuotų (kugeliui)

4. būtų gerai, kad pjaustytų kubeliais

5. kokteilinė nepamaišytų

Žiūrinėjausi bosch firmos, bet gal ka geriau galite pasiūlyti. Kaipna apie 300 eurų, bet gali būti ir brangesnis.

Atsakyti