Sveikos mielos turtingos ir nuostabios darzininkes
jungiuos ir as i jusu grestas
turime su vyru savo zemes lopineli ir du mazus dvikojus

, kuriems norisi duoti kuo maziau uzterstu darzoviu bei vaisiu
mano zemdirbyste prasidejo nekaip

suarem zole pavasari, tada iskart su akeciom praejo ir viskas ir susodinom, truputi bulviu, agurku, salotu, morkyciu, burokeliu, zirniu ir pomidoru

. Kadangi laukiausi tai namie pavasari labai norejau prisidaigint daigu agurku ir pomidoru, oju turejau jeeeetau kiek daug...

tai draugams isdalinau ir dar sau apie 50 pasilikau (pomidoru) , sodinau pomidorus lauke be jokios uzdangos ir laaabai mylejau (ikelsiu foto), o agurku gal apie 12 daigu. agurkus ir pomidorus mulciavau zole, tai tikrai buvo neblogai tik gal mazoka agurku

net valgyt neuzteko

o pomidoru buvo tikrai nemazai
kitu darzoviu vaizdas buvo nekoks

bulviu rudeni isvis nejo iskast, net kastuvas i zeme neilindo

anyta tik viena kart apkaupe jas, nes nesenai gimdzius buvau, morkytes mazytes, burokeliai tik lapams tiko, petrazoles irgi nepaaugo tik zirniu buvo, net salotos neaugo

krapeliai nubyze kazkokie....nezinau kas ten jiems buvo.
nu tai uzkniso mane toks darzas tada rudeni dar suarem tada issinuomavo kultivatoriu tai rankom kultivavo 2 dienas, tada uzvezem kamaza arklio meslo isbarste, durpiu ir palikom ziemot, ai pries viska nupurskem rondapu

nu ir lauksiu koks cia rezultatas bus siu metu derliaus

gal tik galit man patart kodel tokios darzoves menkos net krapeliai su petruskom, as juos ravejau ir laisciau....
ir dar suarem tokia ikalne ten labai gera zeme juodzemis, tai ten nepurskiau rondapu (nors buvo basios piktzoles ale tie kur i rubus kimba varnalesos gal, badosi jos) ten svajoju apie braskiu ir daugiameciu prieskoniniu zoliu darzeli...tik kazi ar nenublusiu ravedama, ta kalneli rudeni tai pirma kart arem ir viska darem kaip anam darze