Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo problemos po gimdymo:

O man nei pirmo nei antro nestumo metu neissoko bamba g.gif taip ir buvo idubus iki galo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lapyte*: 10 birželio 2012 - 17:49
QUOTE(deizikri @ 2012 01 24, 15:57)
sveikos 4u.gif as irgi turiu problemu su strijomis ant pilvo,per paskutini nestumo menesi lb dauk ju ant pilvo atsirado,drekinau kremais pilvuka,bet ju neisvengiau...bet paskaiciusi internete radau viena krema kuris mane sudomino su kanapiu aliejumi ,tureciau siomis dienomis pagimdyti,tad po gimdymo pameginsiu ji panaudoti,gal pades sumazinti strijas.... ax.gif  http://www.gydomojik...derm-regenerace

gal jau yra naudojusiu si aliejuka? ar jis veiksmingas?
Atsakyti
Atsirado striju,dauguma ju kaireje puseje,kelios desineje,kai ziuriu i veidrodi netgi juokingai atrodo,viena puse ne kokia kita kaip paaugles smile.gif lygi ir svari....yra siek tiek odos pertekliaus tai man labiausiai nepatinka,manau susitvarkysiu tai kai baigsiu visiskai maitinti nes nenoriu naudoti chemija kad dar leliukas jos negautu....o bamba tai pas mane ne isokus bet parudavus,galvoju gal su citrnos rugstims bus imanoma isbalint,taip pat bandysiu verti auskara ir ziuresiu kaip atrodys
Atsakyti
QUOTE(renaciukea @ 2012 06 04, 12:35)
ir as noreciau zinoti si atsakyma.....  unsure.gif

Namanau kad kabanti oda besusitrauks, man nuo pirmo praejo 5 metai gal kiek patsai pilvukas pagarzejo nuo ivairiu proceduru, bet oda liko kabeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*lapyte* @ 2012 06 10, 18:49)
O man nei pirmo nei antro nestumo metu neissoko bamba  g.gif  taip ir buvo idubus iki galo  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
per nestuma mano bamba issoko ir dabar (po 3men) vel sulinukas, taciau ne toks gilus kaip buvo. Kadangi man pries nestuma salino cista, dare tris skylutes, tai viena skylute buvo daroma bamboje,tai dabar po gimdymo,atrodo,kad ta bamba nesvari,pajuodusi sad.gif

O del striju,tai neturiu nei vienos,per nestuma niekuo netepiau,o ir siaip jokiu kremu as nenaudoju biggrin.gif
Atsakyti
Neturejau ne vienos strijos ant pilvo rolleyes.gif pilvukas koks buvo toks ir liko lotuliukas.gif
Atsakyti
nestumo metu neturejau striju ir lb dziaugiausi, o tik pagimdziusi atsiradi nelabuju ant pilvo! tepu "bio oil" aliejuku, ji naudojau ir viso nestumo metu, lb patiko!
Atsakyti
man atsirado striju taip pat daug ant vieno sono, ant to kur daugiausia gulejau.
Atsakyti
Su baba viskas gerai, striju nera, bet pilvukas yra verysad.gif jis nekabo, bet...kai baigsiu maitinti imsiuosi priemoniu su juo kovoti biggrin.gif
Atsakyti
mano bamba atsikiso ir pilvas nelabai grazus kazkoks pasidare. ne tai kad oda issitampe ar strijos, bet kazkoks atsikises verysad.gif . del bambos buvau pas chirurga, sake yra isvarza ir ja reiks operuoti.Tai kai nustosiu maitinti, imsiu tvarkytis, gal kai bamba isoperuos, ir pilvukas paitvarkys.tikiuosi.
Atsakyti
Striju ant pilvo nera ir bamba savo vietoje mirksiukas.gif , tik pilvukas sioks toks yra. Siaip gal ir nesimato, bet atsisedus pastebima. Bet tikiuosi, kad po maitinimo susitvarkys, nes reikes imtis rimtu veiksmu rolleyes.gif
Atsakyti