Laba diena visoms, ilgai skaitydavau sita temute, semdavaus patarimu, dabar noreciau savo patirtim pasidalint, nes turejau beveik visas problemas...gimdziau pametinukes, abu cezariai, liko svorio (nemazai) 20kg, striju nebuvo, buvo didelis pilvas, pradejau realiai kovoti, kai antrajai mazylei sukako 1 metukai, tai yra pries metus, svorio numeciau daugiau nei buvau priaugus, dabar sveriu 48kg

, bet kai sukudau ant slaunu atsirado strijos, o jas pasalinau su kremuku uz 12lt, bet as ji imasazuodavau nakciai, o ryte prisitepdavau nemenka sluoksni ir uzsidedavau aptemtas masazuojancias kelnes ir vaiksciodavau pora valandu. Kaip numeciau svorio- elementariai: atsisakiau bulviu, makaronu, batono, visu kruopu (na savaitgaliais nusidedavau

), aisku saldumynu, bet ju ir nemegau nes kol laukiaus pirmos dukrytes tai sociai atsivalgiau, sunkiausia buvo suriu atsisakyti...o valgiau kaip normalus zmogus, vista, zuvis, kepsniai su salotom su alyvuogiu aliejum ir citrinos sultim, bet jei noriu prie kepsnio duonos, tada nevalgau salotu, sis valgiarastis tapo mano gyvenimo budu ( isskyrus savaitgalius ir sventes) ir tikrai rezultatas puikus...dariau namie atsilenkimus pagal youtube surasta programa presas per 8min., pilvas dingo, jauciau, kad presas yra ir gana tvirtas, bet jo nesimate po kabancia oda, ko tik nepirkau, ko tik nedariau, bet prisiekiau sau, kad daugiau jokio skalpelio, o dar visi parasymai, kad nieks nepades, tik operacija...ir ka, pries pora savaiciu nuvaziau i kosmoda ir tiesiog priejau prie konsultantes ir sakau, numeciau daug svorio, kabo oda, gal turit ka, o ji man sako: as irgi daug svorio numeciau, einam- na galvoju, toks jos darbas, bet...nusipirkau PUPA firmos krema butent sukritusiai odai pilvui...- ir ka, po 2 savaiciu nusprendziau su jumis pasidalint savo dziaugsmu, rezultatai akivaizdus ir manau, kad apsieisiu be skalpelio ir vasara jau galesiu deveti atskira maudymuka...

tai tiek, tikiuos, kad mano istorija bus bent kiek naudinga kazkuriai is jusu...

sekmes visoms