Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo problemos po gimdymo:

Laba diena visoms, ilgai skaitydavau sita temute, semdavaus patarimu, dabar noreciau savo patirtim pasidalint, nes turejau beveik visas problemas...gimdziau pametinukes, abu cezariai, liko svorio (nemazai) 20kg, striju nebuvo, buvo didelis pilvas, pradejau realiai kovoti, kai antrajai mazylei sukako 1 metukai, tai yra pries metus, svorio numeciau daugiau nei buvau priaugus, dabar sveriu 48kg biggrin.gif , bet kai sukudau ant slaunu atsirado strijos, o jas pasalinau su kremuku uz 12lt, bet as ji imasazuodavau nakciai, o ryte prisitepdavau nemenka sluoksni ir uzsidedavau aptemtas masazuojancias kelnes ir vaiksciodavau pora valandu. Kaip numeciau svorio- elementariai: atsisakiau bulviu, makaronu, batono, visu kruopu (na savaitgaliais nusidedavau ax.gif ), aisku saldumynu, bet ju ir nemegau nes kol laukiaus pirmos dukrytes tai sociai atsivalgiau, sunkiausia buvo suriu atsisakyti...o valgiau kaip normalus zmogus, vista, zuvis, kepsniai su salotom su alyvuogiu aliejum ir citrinos sultim, bet jei noriu prie kepsnio duonos, tada nevalgau salotu, sis valgiarastis tapo mano gyvenimo budu ( isskyrus savaitgalius ir sventes) ir tikrai rezultatas puikus...dariau namie atsilenkimus pagal youtube surasta programa presas per 8min., pilvas dingo, jauciau, kad presas yra ir gana tvirtas, bet jo nesimate po kabancia oda, ko tik nepirkau, ko tik nedariau, bet prisiekiau sau, kad daugiau jokio skalpelio, o dar visi parasymai, kad nieks nepades, tik operacija...ir ka, pries pora savaiciu nuvaziau i kosmoda ir tiesiog priejau prie konsultantes ir sakau, numeciau daug svorio, kabo oda, gal turit ka, o ji man sako: as irgi daug svorio numeciau, einam- na galvoju, toks jos darbas, bet...nusipirkau PUPA firmos krema butent sukritusiai odai pilvui...- ir ka, po 2 savaiciu nusprendziau su jumis pasidalint savo dziaugsmu, rezultatai akivaizdus ir manau, kad apsieisiu be skalpelio ir vasara jau galesiu deveti atskira maudymuka... 4u.gif tai tiek, tikiuos, kad mano istorija bus bent kiek naudinga kazkuriai is jusu... mirksiukas.gif sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(diasty @ 2013 02 09, 21:58)
Laba diena visoms, ilgai skaitydavau sita temute, semdavaus patarimu, dabar noreciau savo patirtim pasidalint, nes turejau beveik visas problemas...gimdziau pametinukes, abu cezariai, liko svorio (nemazai) 20kg, striju nebuvo, buvo didelis pilvas, pradejau realiai kovoti, kai antrajai mazylei sukako 1 metukai, tai yra pries metus, svorio numeciau daugiau nei buvau priaugus, dabar sveriu 48kg  biggrin.gif , bet kai sukudau ant slaunu atsirado strijos, o jas pasalinau su kremuku uz 12lt, bet as ji imasazuodavau nakciai, o ryte prisitepdavau nemenka sluoksni ir uzsidedavau aptemtas masazuojancias kelnes ir vaiksciodavau pora valandu. Kaip numeciau svorio- elementariai: atsisakiau bulviu, makaronu, batono, visu kruopu (na savaitgaliais nusidedavau  ax.gif ), aisku saldumynu, bet ju ir nemegau nes kol laukiaus pirmos dukrytes tai sociai atsivalgiau, sunkiausia buvo suriu atsisakyti...o valgiau kaip normalus zmogus, vista, zuvis, kepsniai su salotom su alyvuogiu aliejum ir citrinos sultim, bet jei noriu prie kepsnio duonos, tada nevalgau salotu, sis valgiarastis tapo mano gyvenimo budu ( isskyrus savaitgalius ir sventes) ir tikrai rezultatas puikus...dariau namie atsilenkimus pagal youtube surasta programa presas per 8min., pilvas dingo, jauciau, kad presas yra ir gana tvirtas, bet jo nesimate po kabancia oda, ko tik nepirkau, ko tik nedariau, bet prisiekiau sau, kad daugiau jokio skalpelio, o dar visi parasymai, kad nieks nepades, tik operacija...ir ka, pries pora savaiciu nuvaziau i kosmoda ir tiesiog priejau prie konsultantes ir sakau, numeciau daug svorio, kabo oda, gal turit ka, o ji man sako: as irgi daug svorio numeciau, einam- na galvoju, toks jos darbas, bet...nusipirkau PUPA firmos krema butent sukritusiai odai pilvui...- ir ka, po 2 savaiciu nusprendziau su jumis pasidalint savo dziaugsmu, rezultatai akivaizdus ir manau, kad apsieisiu be skalpelio ir vasara jau galesiu deveti atskira maudymuka... 4u.gif  tai tiek, tikiuos, kad mano istorija bus bent kiek naudinga kazkuriai is jusu... mirksiukas.gif  sekmes visoms

gal galetumete ivardint kremukus kokius naudojote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2013 02 11, 15:43)
gal galetumete ivardint kremukus kokius naudojote ax.gif

Siaip buvau susipirkus 4 rusis Bielenda firmos kremuku ( nuo celiulito, nuo striju, riebalu deginanti i pilvukui "sexy look" ) bet pilvukui jis man nepadejo, dabar dziaugiuosiu, kad atradau PUPA, tikrai pilvukas keicias ant akiu, bet isnarsiau visa interneta ir ziuriu, kad Bielenda kremukai labai pabrange ir pakuotes pasikeite..
Atsakyti
QUOTE(diasty @ 2013 02 13, 01:45)
Siaip buvau susipirkus 4 rusis Bielenda firmos kremuku ( nuo celiulito, nuo striju, riebalu deginanti i pilvukui "sexy look" ) bet pilvukui jis man nepadejo, dabar dziaugiuosiu, kad atradau PUPA, tikrai pilvukas keicias ant akiu, bet isnarsiau visa interneta ir ziuriu, kad Bielenda kremukai labai pabrange ir pakuotes pasikeite..

O PUPOS kremuko kaip pavadinimas , suprantu firma yra PUPA tad jei jisai skirtas odos problemoms tai dar kazkas turetu buti parasyta ;-)
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2013 02 13, 11:03)
O PUPOS kremuko kaip pavadinimas , suprantu firma yra PUPA tad jei jisai skirtas odos problemoms tai dar kazkas turetu buti parasyta ;-)

PUPA exclusiveformuation AEF Intensive Shaping Adomen Treatment Active oxygen- na va, surasiau isa ilga pavadinima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasty @ 2013 02 13, 12:18)
PUPA exclusiveformuation AEF Intensive Shaping Adomen Treatment Active oxygen- na va, surasiau isa ilga pavadinima  biggrin.gif

oi labai aciu 4u.gif reiks isigyti ir pabandy 4u.gif i, gal bent kiek pades, nes man labiausiai ir y 4u.gif a problema su nukarusiu pilvuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasty @ 2013 02 13, 10:18)
PUPA exclusiveformuation AEF Intensive Shaping Adomen Treatment Active oxygen- na va, surasiau isa ilga pavadinima  biggrin.gif

[U]
O gal kainyte bent apytiksliai pasakytumet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aureli777 @ 2013 02 13, 11:59)
[U]
O gal kainyte bent apytiksliai pasakytumet? blush2.gif

Galiu net tiksliai, 105lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasty @ 2013 02 13, 14:48)
Galiu net tiksliai, 105lt ax.gif

blink.gif wau nepigiai, bet jei tikrai yra efektas tai negaila tokiu lituku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2013 02 13, 16:32)
blink.gif wau nepigiai, bet jei tikrai yra efektas tai negaila tokiu lituku ax.gif

Na tikrai nepigiai, nes kai nuejau prie kasos, tai akys issiplete, nes kol apie ji pasakojo, neziurejau i kaina... biggrin.gif , bet kai pagalvoji, kiek isleidau visokiems loreal, avent ir taip toliau reklamuojamu prekiu, tai geriau buciau siuos 3-4 nusipirkus.. mirksiukas.gif tai tik mano asmenine nuomone, bet tikrai per siuos metus nei vienas man net vilciu nesuteike, o siandien- jau net ir vyras pasake: kad jau mieloji ten nieko neliko.. blush2.gif fantastika, kai gali ziuret i veidrodi ir tiket...
Atsakyti
QUOTE(diasty @ 2013 02 14, 00:33)
Na tikrai nepigiai, nes kai nuejau prie kasos, tai akys issiplete, nes kol apie ji pasakojo, neziurejau i kaina... biggrin.gif , bet kai pagalvoji, kiek isleidau visokiems loreal, avent ir taip toliau reklamuojamu prekiu, tai geriau buciau siuos 3-4 nusipirkus.. mirksiukas.gif  tai tik mano asmenine nuomone, bet tikrai per siuos metus nei vienas man net vilciu nesuteike, o siandien- jau net ir vyras pasake: kad jau mieloji ten nieko neliko.. blush2.gif fantastika, kai gali ziuret i veidrodi ir tiket...

Gal dar galite pasakyti kieki, kiek kremuko pakuoteje yra? ax.gif aciu dideliausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 02 14, 17:11)
Gal dar galite pasakyti kieki, kiek kremuko pakuoteje yra? ax.gif  aciu dideliausias  4u.gif

Oi, zinokit daug: net 250ml 4u.gif
Atsakyti