Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo problemos po gimdymo:

QUOTE(diasty @ 2013 02 15, 11:46)
Oi, zinokit daug: net 250ml 4u.gif

Na tai tikrai labai gera kaina ji gavote, turiu pasakyt, nes net is uzsienio siustis, kiek apsidairiau, gaunasi kur kas brangiau. Bene reikes susiviliot ax.gif
Atsakyti
as ir atejau pasidalinti patirtimi, kas man padejo atsikratyti besiformuojanciu striju po gimdymo ir nekrentancio svorio, yra tokie rollshaper masazuokliai, tai as palankiau 10 k. tai man zenkliai pradejo svoris kristi ir striju pletimasi pristabde. thumbup.gif. Nors pirma kart, kai isgirdau apie juos buvau ziauriai skeptiska, bet kai nieks nepadejo, ai galvoju nueisiu viena karta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vkrislas: 22 vasario 2013 - 14:52
QUOTE(diasty @ 2013 02 13, 11:18)
PUPA exclusiveformuation AEF Intensive Shaping Adomen Treatment Active oxygen- na va, surasiau isa ilga pavadinima  biggrin.gif

o su tuo kremuku tik pilvuka tepet? rolleyes.gif Mano ir slaunys lb sustorejo ir uzpakaliukas nemazas po gimdymo. Gal galima ir sias vietas tepti kad kustant nebutu nekoks vaizdelis unsure.gif
Atsakyti
Uzsimaniau ir as sito stebuklo, gyvenu uzsienyje, bet cia daug brangiau sitas kremukas, kazin kodel? g.gif
Papildyta:
QUOTE(diasty @ 2013 02 15, 11:46)
Oi, zinokit daug: net 250ml 4u.gif

gal pasakytumet kiek to kremuko reikejo sunaudot, kol pamatet rezultatus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2013 02 24, 17:35)
o su tuo kremuku tik pilvuka tepet?  rolleyes.gif Mano ir slaunys lb sustorejo ir uzpakaliukas nemazas po gimdymo. Gal galima ir sias vietas tepti kad kustant nebutu nekoks vaizdelis  unsure.gif

Yra Pupos visam kunui, rankoms, kojoms, ir pilvukui, o del uzpakaliuko nesidomejau.. 4u.gif bet su siuo tepu ir krutis, tai irgi poveikis matosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre1222 @ 2013 02 27, 17:33)
Uzsimaniau ir as sito stebuklo, gyvenu uzsienyje, bet cia daug brangiau sitas kremukas, kazin kodel? g.gif
Papildyta:

gal pasakytumet kiek to kremuko reikejo sunaudot, kol pamatet rezultatus? ax.gif

Kaip ir rasiau savo istorijoje, po dvieju savaiciu, siandien jau esu tokioj busenoj, kai ziuriu i veidrodi...galvoju kaip ja geriau isreikst...ai va: lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Diasty, mane domitų tas kremukas už 12 Lt nuo strijų. Jums padėjo, kaip suprantu smile.gif naudojot kasdien? išduokit pavadinimą? 4u.gif
aš naudoju Pregnancy, bet ne kasdien... blush2.gif tai efekto nlb ir yra... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nonituka @ 2013 03 11, 11:28)
Diasty, mane domitų tas kremukas už 12 Lt nuo strijų. Jums padėjo, kaip suprantu smile.gif naudojot kasdien? išduokit pavadinimą?  4u.gif
aš naudoju Pregnancy, bet ne kasdien...  blush2.gif  tai efekto nlb ir yra... sad.gif

Pirkau internetu BIELENDA firkos kremukus, bet dabar ziurejau ju kainas, tai smarkiai pakile 4u.gif o naudojau tai tikrai kasdien ir dabar profilaktikai naudoju, vakarais uzsitepdavau nemaza kieki, ir sortus aptemptus uzsidedavau
Atsakyti
Na mano bamba yra kaip buvusi, biat turiu kita beda, tai po CP pasidariusi odos kloste virs rando, tiesiog nukrito/uzkrito ant rando. Neisivaizduoju ka daryti?? unsure.gif
Atsakyti
Labas!
Gal reiketu siek tiek sportu uzsiimti? atsispaudimai ar pan.? Su mazu vaiku mazai laisvi laiko, tai gal kokie maisto papildai?
Atsakyti
Daug strijų liko po gimdymo, bet tikiuos laikui bėgant pašviesės, dabar tokios melsvos.. einu į soliariumą, tai lyg netaip negražiai žiūrisi.
Dabar jau visai ir tinka jos man thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas esat dare plastine,odos pertekliui sumazint ant pilvuko? nes man svoriuui krentant riebaliukai tirpsta,o va oda nesitraukia o nukara. Arba ir pivo riebaliuku nusiurbima gal daret kas?
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2013 04 03, 08:00)
O gal kas esat dare plastine,odos pertekliui sumazint ant pilvuko? nes man svoriuui krentant riebaliukai tirpsta,o va oda nesitraukia o nukara. Arba ir pivo riebaliuku nusiurbima gal daret kas?

Supermamose yra tema apie pilvo plastika, kurios ispudziais ir viskuo apie tai dalinasi moterys kurios tai daresi 4u.gif
Atsakyti