Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo problemos po gimdymo:

na man tikrai pasimatė rezultatai thumbup.gif masažuoklis plius kremai, du kartus per dieną ir matosi bigsmile.gif svorio dabar nenumečiau, o apimtys sumažėjo-ant kelnių matau. užpakalis, šlaunys-kaip ne mano. pilvukas šiek tiek pagražėjo, krūtinė minimaliai. bet dar ir laiko nedaug, kaip užsiimu. vienu žodžiu, man suveikėėėėėėėė thumbup.gif
Atsakyti
elementarus-medinė rankena ir iš galų dygliuoti ratukai, kuriais važiuojant masažuojasi. pirkau Eurokose už 5,49 lt atrodo. iš vaizdo jis toks sado mazo, bet realiai nėra taip baisu, kai masažuojiesi. o poveikis bigsmile.gif thumbup.gif
pas mane atvažiuoja tėvai, 1,5 mėn nematę rolleyes.gif jau matau kaip manęs nepažins biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 14 gruodžio 2007 - 09:47
Per nėštumą priaugau 9 kilogramus. Po gimdymo iškart jų netekau, nes vaikiukas buvo didelis - 4,21 kg, plius gimdymas komplikuotas, netekau kraujo... O dabar maitinu mažių MP, tai svoris sėkmingai krenta ir toliau. Jau turiu -3 kg. Oda pilvelio tokia minkštutė, tarsi medūza lotuliukas.gif, bet dabar ją stangrinu su Loreal kremu, plius kiek leidžia gyjantis pjūvis darau mankštą. Taip pat kontrastiniai dušai. Manau, kad netruks labai ilgai ir vėl pilvukas bus gražus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 04, 02:00)
Na o man Clarins stangrinantys kremai labai pilvui padeda:)

MAn Clarins stangrinantys kremai nepadejo, bet labai geras yra Clarins aliejus "Tonic".Kai laikiausi ir po gimdymo skaudejo celiulito pazeistas vietas ant slaunu, tai tepant siuo aliejumi nemalonumai, skausmai dingo, oda tapo svelni.Nu man tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
as tai klausiau kosmetologes kaip sutvarkyti pilvo oda suglebusia,nors pas mane tai siaip ner labai tragedijos.
tai ji sake taip:
mityba ziuret, sportuot, ir dar daryti masazu seansa, toki daro spec odai sutraukt ir celiulitui naikinti. tai va po naujumetu pradesiu smile.gif
Atsakyti
Man nestumo metu irgi isvirto bamba, prejus kazkur 2-3 sav. po gimdymo ji tapo "plokscia", o dabar jau vel "gili", kaip ir buvo iki nestumo.
Atsakyti
As naudoju Garnier anticeliulitini saldanti krema ir spec. Garnier pilvui krema, taip pat dirza Vibra tone. Galvojau, kad tokie rezultatai gali but tik reklamose, pasirodo klydau. Oda traukiasi, pagaliau turiu jusmeni. Kas turit pinigeliu rekomenduoju- saldantis garnier kremas+vibra tone dirzas ir zinoma smile.gif susireguliuot mityba smile.gif
Atsakyti
Na merginos group.gif dėl celiulito doh.gif tai problemos daryti nereikia schmoll.gif pati pigiausia ir efektyviausia priemonė -kavos tirščiai thumbup.gif Po gimdymo duobutės ant šlaunų buvo... doh.gif bet sąžiningai keikvieną dieną su šiurkščia kempine apie dešimt min masažuoju ir šlaunys gražėja ant akių sunglasses2.gif nors dažniausiai būna taip, kad tik užsitepu ir 2.gif prasideda garsai verysad.gif tuomet šoku užčiučiuoju ir pratęsiu procedūrą mirksiukas.gif KĄ NEPADARYSI DĖL GROŽIO ax.gif
Atsakyti
merginos, o stangrinancius ir anticeliulitinius kremus galima naudoti tik pagimdzius, pienukui nekenkia? g.gif
Atsakyti
aš dabar reguliariai bėgioju pas masažistę to vakuuminio masažiuko, tai pilvukas tikrai TIKRAI pasikeitė thumbup.gif verta ta investicija, tikrai thumbup.gif
Atsakyti
antro nestumo metu bamba toookia pasidare, bet dabar (net pasiziurejau) viskas atsistate mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzhina: 22 balandžio 2008 - 14:41
na o man visai virš bambos tokia didžiulė strija doh.gif tai net nemoku pasakyt kaip ten atrodo ax.gif na kaip tokia šypsenelė ar raukšlė įdubusi doh.gif tad man jau neatsistatys schmoll.gif
Atsakyti