Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo problemos po gimdymo:

biggrin.gif man labai greitai atsistate biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
man pries pirmaji buvo labai grazi bamba ax.gif po gimdymo liko truputi issokusi.o dabar laukiuosi antrojo,beveik 5 men,o bamba issoko,skauda kartais ja.klijuoju ta specialu dideli kvadratini pleistriuka,kur naujagimiams klijuoja.nes kai kosciu,ji labai iskyla doh.gif tikiuosi,kad po gimdymo ji atgal sulis smile.gif
Atsakyti
mano bamba irgi per nestuma buvo isvirtusi lauk, bijojau ka taip ir neliktu blink.gif
bet kai pagimdziau, viskas grizo i savo vietas assa.gif
Atsakyti
Mano dar neatsistatė verysad.gif tikiuosi, kad dar susitvarkys, nors jau beveik pusmetis praėjo g.gif
Atsakyti
iskart po gimdymo atsistate i savo vieta ir vel gili karsta.gif smile.gif
Atsakyti
na manoji jau ( po kokių poros mėn.)atsistatė pasidarė gili, bet kai išpučiu pilvą ji iššoka... blink.gif Nors šiaip ramybės būsenojė jau graži kokia ir buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 22 liepos 2008 - 23:04
QUOTE(Graite @ 2005 10 31, 15:57)
Aš irgi tokia 'isvirtele' turiu, nuo vaikystes ji tokia issokusi styro. Kazkaip uzkliuna ji daugiau kitiem, nei man. Vis klausia, nuo ko cia taip, del ko, kodel, ka galvoji daryti. Tai kaip ir kompleksas atsirado. Nerodau, dangstau. O operuotis negalvoju, nesinori randu, kurie ir issiplecia retsykiais...  Matau ne vienai man  mirksiukas.gif

Aš ir nuo vaikystės turiu didesnę bambą doh.gif šiaip man ji nemaišo, tik kitiems įdomu, kodėl ji ne tokia gili kaip pas daugumą smile.gif
Galbūt po nėštumo bandysiu ją tvarkyt, bet priklausys kaip ji atrodys.

QUOTE(Olaiva @ 2008 06 10, 21:30)
man pries pirmaji buvo labai grazi bamba  ax.gif po gimdymo liko truputi issokusi.o dabar laukiuosi antrojo,beveik 5 men,o bamba issoko,skauda kartais ja.klijuoju ta specialu dideli kvadratini pleistriuka,kur naujagimiams klijuoja.nes kai kosciu,ji labai iskyla  doh.gif tikiuosi,kad po gimdymo ji atgal sulis smile.gif

Klijuoju ir aš pleistriuką, bet paprastą, o ant bambutės dedu vatos mirksiukas.gif
kai būnu nieko neužklijavus ir imu juoktis ar išpučiu pilvą, tai MB gardžiai juokias iš mano išvirtelės, sako pasistoja kaip mažas pimpaliukas biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi po gimdymo darausi vakuuminį masažą ir raumenų elektrostimuliaciją. Pilvo vaizdelis buvo labai kraupus, kadangi trys vaikeliai, du paskutinieji – pametinukai. Pilvo odai sutraukti tikrai padeda. Dar nebaigiau viso kurso, o rezultatai jau akivaizdus – pilvo oda susitraukė, nebeliko tokio baisaus maišelio virš rando. Darbo, žinoma, dar daug, bet kaip pradžiai – visai neblogai.
Atsakyti
Mano ginekologe sake, kad jei jau lenda strijos ir kitos baisybes atsiranda, tai nepades kremai. As nieko nesitepiau, viskas tvarkoj.
Atsakyti
as naudoju L'oreal ir Nivea stangrinancius kremus - padeda, bet prie to butinai reikia ir pasimasazuoti smile.gif pvz., as duse naudoju body scrub'a su masazuojama pirstine, o paskui islipus ir nusisluoscius problemines vietas tepu kremu.
Atsakyti
As pradejau teplioti save kai tik grizau is GN, jau praejo 5 metai saziningo reguliaraus masazavimo ir stangrinimo kremu naudojimo...strijos siaubingai atrodo, celiulitas yra, oda siaip sau...Bandziau kremukus pigius rusiskus ir lenkiskus, brangius ivairiu firmu, net visu ir nepeatsimenu pavadinimu g.gif
Atsakyti
o as naudoju Lorial stangrinamaji kremuka aisku tie kremukai stebuklu nepadaro,bet seip jis man kaip ziuriu siek tiek pasviesino keleta striju ax.gif
Atsakyti