Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų pakėlimo operacija

Sena tema
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Šiaip man aktualiau mažinimas, bet darysiu ir pakėlimą iš karto. Planuojuosi operaciją geriausiu atveju kitam rudeniui. Tad dabar esu informacijos rinkimo stadijoj. Ieškau klinikų, domiuosi gydytojais. Kuo giliau lendu, tuo sunkiau apsispręsti. blush2.gif Norisi ir kad gražiai padarytų ir kaina ne taip smarkiai kandžiotųsi, nes tų lyšnų pinigėlių, kaip ir pas daugelį nėra. ax.gif Gal kas turi ką gero parekomenduoti?
Pažiūrėjau ir kokius kryžiaus kelius reiktų pereiti, kad operaciją kompensuotų ligonių kasos. Tai jei kiekvienam į kišenę... rolleyes.gif pigiau privačiai pasidaryti išeis. g.gif Vienu žodžiu renku informaciją.
Atsakyti
O gal kas žino ką nors apie Vygintą Kaikarį ir Kęstutį Maslauską?
Gal kad darėtės operaciją pas juos? Ar girdėję atsiliepimus?
Dėkui.
Atsakyti
sveikos,

aš dar maitinu, bet tikrai žinau, kad rudenį arba vėliausiai kitą žiemą darysiu pakėlimą, nes vaikas iščiulpė, nutampė, baisu žiūrėt. Kadangi mano gana didelė krūtinė, turbūt reiks kartu ir mažinti...
Pradedu rinkti info, perskaičiau seną temą, viskas galvoje susimakalavo...
Atsakyti
QUOTE(Liutasi @ 2012 02 07, 13:56)
Pažiūrėjau ir kokius kryžiaus kelius reiktų pereiti, kad operaciją kompensuotų ligonių kasos. Tai jei kiekvienam į kišenę... rolleyes.gif  pigiau privačiai pasidaryti išeis.  g.gif Vienu žodžiu renku informaciją.

o kur butent sia info radote, nes uzslaptinta sakyciau oficialiai ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 02 07, 16:28)
o kur butent sia info radote, nes uzslaptinta sakyciau oficialiai ji  g.gif


Nieko ji neužslaptinta. Tik skaityti reikia mokėti. rolleyes.gif
Net kai kurios plastinės chirurgijos klinikos tiesiai šviesiai nurodo, kad norint jog operacija būtų kompensuojama iš ligonių kasų, reikia pristatyti pažymas iš neurologo, krūtų chirurgo ir traumatologo, kuriose pažymėta, kad dėl didelės krūtinės yra sveikatos problemos arba didelė grėsmė joms atsirasti.
Dabar taip greitai neberandu kus skaičiau. Jei rasiu įmesiu vėliau nuorodą.

pavyzdžiui čia apie tai kalbama

Ištrauka:
krūtų mažinimo operacijos yra kompensuojamos iš Ligonių kasų tik tuo atveju, jeigu dėl didelių krūtų galimas kitų organų sistemų pažeidimas. Tad Jums reikėtų neurologo, traumatologo bei chirurgo konsultacijų, kurių metu raštiškai bus patvirtinta, kad dėl krūtų dydžio gali atsirasti ar jau yra neurologinių ar ortopedinių pakenkimų. Tik gavus tokius dokumentus, Jūs turėtumėte kreiptis pas plastikos chirurgą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutasi: 07 vasario 2012 - 16:54
taip, bet paskambinus i ligoniu kasas, aiskina , kad indikacijos tik kruties pasalinimas del vezio kompensavimui, kitu atseit nera. cia kai klausiau klaipedoj ir vilniuj ligoniu kasose. tai ir sakau, kaip ir uzslaptinta.
Atsakyti
aciu Liutasi uz nuoroda smile.gif
idomu, koks turetu buti krutu dydis, kad ligoniu kasos kompnsuotu mazinima?
Pvz. as del krutu svorio esu susikuprinusi ir man skauda nugara... Bet turbut to neuztenka... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morka: 07 vasario 2012 - 20:48
QUOTE(Zivilka @ 2012 02 07, 19:48)
taip, bet paskambinus i ligoniu kasas, aiskina , kad indikacijos tik kruties pasalinimas del vezio kompensavimui, kitu atseit nera. cia kai klausiau klaipedoj ir vilniuj ligoniu kasose. tai ir sakau, kaip ir uzslaptinta.


Tai aš ir sakau, kryžiaus keliai. unsure.gif Įmanoma, yra kas darėsi, skaičiau ankstesnėse temose, bet nežinau, kaip jos tai padarė realiai, nes buvo tik užuominos, nieko tikslaus. g.gif To užteko, kad pasikasčiau giliau. ax.gif Aišku reiktų pradėti nuo šeimos gydytojos, nes ji turi duoti siuntimus. Bet mes su MB pasigilinę nutarėm, kad paprasčiau bus pasiimti paskolą. Bus dar matyti, nes dar net neišsirinkau pas ką noriu darytis.

QUOTE(Morka @ 2012 02 07, 20:44)
aciu Liutasi uz nuoroda smile.gif
idomu, koks turetu buti krutu  dydis, kad ligoniu kasos kompnsuotu mazinima?
Pvz. as del krutu svorio esu susikuprinusi ir man skauda nugara... Bet turbut to neuztenka... g.gif


Tai man tos pačios bėdos. Ir rankos tirpsta į darbo pabaidą ir pritrynimai nuo liemenuko. Jei ne sveikatos problemos MB tikrai nebūtų pasiūlęs darytis operacijos. Jam kaip ir daugumai vyrų kuo didesnės tuo geriau, rolleyes.gif bet pamatęs kiek man tai sudaro problemų ir kompleksų paprasčiausiai manęs pasigailėjo. lotuliukas.gif
O dydis kiek suprantu nereglamentuotas, tik sveikatos problemų turi būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutasi: 08 vasario 2012 - 08:08
mano seimos gydytoja sake, kad per visa jos darbo praktika tik viena karta ligoniu kasos kompensavo vienai moteriai akiu voku plastika, nes ten vokai ant akiu krito ir zaizdos nezmoniskos rasdavosi. o del papu, tai sake nesusidure. bet as tuos kelius po biski pradedu irgi, nes mano nugaros problemos irgi kaip ir jusu neisgalvotos.
Atsakyti
Aš esu pasidariusi krūtinės pakėlimo operaciją. Krūtinė atrodytų labai gražiai, bet randai - siaubingi verysad.gif Primygtinau rekomenduoju visoms pasigilinti į savo odos įpatybes - kaip ji linkusi randėti, kad paskui netektų gailėtis, ir pastoviai slėpti, kad randai neišlystų. Ypač siaubinga vasara, nes rendai lenda iš beveik visų modelių maudymukų liemenėlių doh.gif Kiek domėjausi, ši bėda yra gana dažna, ir gydytojai negali iš anksto prognozuoti kaip jūsų randai sugis.
Atsakyti
QUOTE(⚜magnolia⚜ @ 2012 02 11, 14:50)
Aš esu pasidariusi krūtinės pakėlimo operaciją. Krūtinė atrodytų labai gražiai, bet randai - siaubingi  verysad.gif Primygtinau rekomenduoju visoms pasigilinti į savo odos įpatybes - kaip ji linkusi randėti, kad paskui netektų gailėtis, ir pastoviai slėpti, kad randai neišlystų. Ypač siaubinga vasara, nes rendai lenda iš beveik visų modelių maudymukų liemenėlių  doh.gif Kiek domėjausi, ši bėda yra gana dažna, ir gydytojai negali iš anksto prognozuoti kaip jūsų randai sugis.


Dėkui, kad perspėjot. Tik va bėda, nesu turėjusi operacijų, kaipgi sužinoti kaip ta mano oda sugalvos randėti? g.gif
Atsakyti