Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

Jau nuo vaikystės mane žavi kardeliai. Man tai gėlės. kurių žydėjimas priartina rudenį, nutiesia vaikams takus mokyklon... Ar čia yra tokių, kuriems šios gėlytės irgi labai mielos. Užsukit ir pabendrausim mirksiukas.gif Būtų smagu keistis svogūniukais, patarimais...
Atsakyti
Labai mėgstu kardelius. Man tai labai gražios gėlės. Visada jų pasisodinu ir laukiu pražystant, tik gaila, kad per žiemą labai sunku gumbelius išlaikyti, nes jie perdžiūsta, tai pavasarį vėl tenka kitus pirkti.
Atsakyti
Na aš irgi parduotuvėj radau gražių naujų kardelių, tai ir neatsilaikiau nenusipirkus. Kažkaip užsimaniau šį pavasarį jų pasodinti daug biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi labai gražu, kai žydi daug ir įvairių spalvų kardelių. smile.gif
Atsakyti
Na o gal kas turit parduoti arba mainams sėjinukų, svogūniukų, kad būtų didesnė įvairovė bigsmile.gif Na auginkim didesnę įvairovę mirksiukas.gif
Atsakyti
Paieškosiu ir šiemet kokių nors įdomesnių kardelių parduotuvėse.
Atsakyti
Mane šiemet apsėdo kardelių manija. Ir šiandien 10 naujų po 1nusipirkau, dar kelis išsikeičiau.Tad turėtų klestėt mano gėlynas biggrin.gif
Atsakyti
Mačiau šiemet Florexlit kataloge gražių smulkiažiedžių Colvili kardelių ir man dra buvo gražūs kardeliai ,,Violeta" ir kt. man gražesni tie, kur dviejų spalvų.
Atsakyti
Na tiek gerai,kad parduotuvėse yra ko pasirinkti thumbup.gif
Atsakyti
Mano kardeliu svoguneliia jau pradejo leisti ugliukus. Ar tai reiskia, kad turiu jau susodinti i zeme? I lauka tai as sodinu geguzes vidury. Ar man tiensvoguneliai issilaikys be zemes iki geguzes?
Atsakyti
Mano kardeliai kai kurie irgi leidžia daigelius, nieko tokio išsilaikys. o aš sodinu lauke gegužės [pradžioje ir prieš sodinimą pamirkau apie valandą vandenyje su kalio permanganatu, vanduo truputį ružavas.taip kardelius dezinfekuoju.
Atsakyti
O man viena biologė patarė tuos kardelius sodint po 1 į vienkartines stiklines ir kai atšils tada ištraukt iš to induko ir sodint į gėlyną. Tai užsipirkau stiklinyčių blush2.gif
Atsakyti