Sveikos kardeliu myletojos!
AS irgi per klaida ja patapau
Turiu prie savo namo maza pievos lopineli. Auga zemaugiai tokie kadugiai. Aplinak baisiai atrodo, bet kadangi buta tame name nuomojus, tai sugalvojau pagrazinti ta aplinka, juolab, kad jau treti metai tame name-bute gyvenu.
Taigi, dar balandzio vidury nusipirkau 60 vnt. kardeliu gumbu uz 10$. Susikivieciau gelininkus i talka. Tie atejo pasiruose su visom teorinem ir praktinem medziagom ir kibom i darba. Tai susodinau i viena eile 45 gumbelius apiw 16cm atstumu. Vieta sauleta. Problema tik ta, kad mano kraste vis dar salta. Salnu nera, bet vejai salti svilpauja. Nieko as ju stiklainiuose ne augdinau, tai dabar galvoju ar tie gumbai man sudygs? Siaip neseniai praejo keliu savaiciu lietaus periodas, tai gausiai palaiste.
LAukiu ju labai islendant.

, bet bijau, kad is mane sprasta kardeliu(geliu) sodintoja-myletoja.
O gumbai turetu isleisti ivairiaspalvius kardelius. Kitam sezonui noreciau tuos gumbus kaip nors susizymeti, akd zinoti kokiom spalvom jas dar kita sezona atskirti ir tuomet pagal spalvu gama susodonti. Dabar,aisku, jie bus spalvu margallyne...
Kai suzydes, o tikiuosi, kad suzydes, tuomet idesiu nuotrauka
Papildyta:Norejau pagrinde pasakyti, kad as savo kardeliu gumbus jau balandzio vidury sukisau i zeme. Pievute ir zeme, kur susodinti gumbai atskyriau dekoratyviniais akmenukais, kad mano namo savininkui butu lengviau pjauti zole su zoliapjove.
Tik va galvoju, kas juos vasara prizures, kai as isvyksiu savaitei -dviem pasizmoneti i Europa