Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

mano jau va kokie kardeliai, o lauke dar per salta doh.gif
user posted image
Atsakyti
Pasisodinau šiandien sode kardelius ,beveik visi jau buvo išleidę daigelius, bet kol išlįs iš žemės ir orai atšils. Juk parašyta ,kad kardelius sodinti balandžio pabaigoje, gegužės pradžioje.
Atsakyti
Na, o jūs kardelių mėgėjos ar dar nepasodinote kardelių, ar čia aš viena taip skubėjau pasodinti?
Atsakyti
Na jau galvoju apie sodinimą, bet jau mano kokie daigai thumbup.gif ,didesni nei per sprindį ir puikiai žaliuoja, dar bijau, kad neužplauktų šalnos.
Atsakyti
Tai reiks ir man jau sodint, o vis bijojau, kad per anksti rolleyes.gif O gal esant šalnų pavojui, pridengt reiktrų tada g.gif
Atsakyti
Sveikos kardeliu myletojos!
AS irgi per klaida ja patapau ax.gif
Turiu prie savo namo maza pievos lopineli. Auga zemaugiai tokie kadugiai. Aplinak baisiai atrodo, bet kadangi buta tame name nuomojus, tai sugalvojau pagrazinti ta aplinka, juolab, kad jau treti metai tame name-bute gyvenu.
Taigi, dar balandzio vidury nusipirkau 60 vnt. kardeliu gumbu uz 10$. Susikivieciau gelininkus i talka. Tie atejo pasiruose su visom teorinem ir praktinem medziagom ir kibom i darba. Tai susodinau i viena eile 45 gumbelius apiw 16cm atstumu. Vieta sauleta. Problema tik ta, kad mano kraste vis dar salta. Salnu nera, bet vejai salti svilpauja. Nieko as ju stiklainiuose ne augdinau, tai dabar galvoju ar tie gumbai man sudygs? Siaip neseniai praejo keliu savaiciu lietaus periodas, tai gausiai palaiste.
LAukiu ju labai islendant. rolleyes.gif , bet bijau, kad is mane sprasta kardeliu(geliu) sodintoja-myletoja.
O gumbai turetu isleisti ivairiaspalvius kardelius. Kitam sezonui noreciau tuos gumbus kaip nors susizymeti, akd zinoti kokiom spalvom jas dar kita sezona atskirti ir tuomet pagal spalvu gama susodonti. Dabar,aisku, jie bus spalvu margallyne...
Kai suzydes, o tikiuosi, kad suzydes, tuomet idesiu nuotrauka cool.gif
Papildyta:
Norejau pagrinde pasakyti, kad as savo kardeliu gumbus jau balandzio vidury sukisau i zeme. Pievute ir zeme, kur susodinti gumbai atskyriau dekoratyviniais akmenukais, kad mano namo savininkui butu lengviau pjauti zole su zoliapjove.

Tik va galvoju, kas juos vasara prizures, kai as isvyksiu savaitei -dviem pasizmoneti i Europa g.gif
Atsakyti
Juk niekas kardeliams per savaitę nenutiks, išvažiuojant gerai palaistyk ir viskas bus gerai. juk ir į sodą dažniausiai kartą per svaitę nuvažiuojam ir tada tik juos palaistom.
Atsakyti
Sveikos. Kadangi susivėlinau pasodinti kardelius į stiklines, tai jie dabar tik nosytes iškišo wub.gif Tai be gegužės vidurio ar net pabaigos neskubėsiu - neaiškūs tie orai šiemet ax.gif
Atsakyti
Kadangi mano kardeliai jau dideli, tai be gegužės vidurio tikai neverta skubėti, taip nusprendėm su kolegomis, kurie irgi juos augina.
Atsakyti
O mano jau 12 kardelių yra lauke išdygę. Manau, kad ir kiti greitai išdygs.
Atsakyti
Sveikutės rolleyes.gif , jungiuos į mylėtojų klubą ir aš. šiandien jų įsigijau, nes per žiemą neišsilaikė, tai planuoju savaitgalį susodinti sodyboje.
Atsakyti
Per šias šiltas dienas mano kardeliai oho kaip išstypo bigsmile.gif Balkonas įstiklintas, saulutė pašildo...Kažin kaip jiems patiks, kai į lauką iškeldinsiu, g.gif
Atsakyti