QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 09 26, 17:34)
Zinokit,mano kardeliai siemet labai prasti,keli tik ziedai,o kiti ziedai judziudavo dar ne neprazyde,sake mama jos ir taip pat...Gal ne koki metai
paskaityk sios temos kelis psl atgal

turbut tripsai. yra iseitis kardelius pagydyt - paskaityk,rasi

QUOTE(merga @ 2008 09 27, 00:23)
pala pala...
kaip tai 3 karta???

ar cia kazkokie kardeliai, pakartotinai zydintys???
negirdejau - pasakok!

QUOTE(staselė @ 2008 10 06, 13:56)
Štai ir iškasiau savo kardelius. Žiedais šiemet pasidžiaugti neteko, nes visi žiedai dar neiišsiskleidę buvo apvytę, lapai kaip su rudom dėmėm. Iškasiau ir gumbus pamirkiau vandeny su actara. Įdomiausia tai, kad gumbeliai visų kardelių sveiki ir gražūs. Tikiuosi, kad kitą metą sulauksiu gražių žiedų.

tik mastau, gal jiems ir karate insekticidas bus gerai? amarus tai puikiai veike.
tiesa, gal kam naudinga bus - maximos bazej/vln preparatai kur kas pigesni, nei senukuose, palyginkit - 6 ir 11 lt!

QUOTE(giedrulka @ 2008 10 10, 08:04)
bet gal galit pasidalint idejomis, kaip juos sodinat, kaip ikomponuojat i gelynus. As siemet eilem susodinus buvau, tai man kazkaip pasirode nelabai idomiai.
mano vienas is geliu darzeliu su kardeliais.
dominuojantis augalas - jurginas [sodinau isdaiginta, zydi nuo birzelio iki dabar].
kardeliai - laikinas akcentas buvo.
ten zydi nuo pavasario iki rudens, pradedant snapuciais, baigiant daugiameciais astrais [bordiuras], kurie tik skleidziasi dabar, ir zydes iki sniego.
po kardeliu kanos prazydo, dabar dar zydi.
taigi po geros salnos, net iskasus visa gelyno vidurio turini [jurg/kard/kanos], liks tie zydintys astrai ir snapuciu lapija.
Stai vasaros pikas, kai susitinka jurginu, kardeliu ir net kanu ziedai suspejo:

is arciau:

birzelio pradzia - o ten dar smulkiuju kvapiuju viendieniu yra!:

Papildyta:
giedrulka, gaila man nerodo tavo foto

QUOTE(Dacor @ 2008 10 07, 18:40)