Na jau pamažu nešu savo gražuolius ir sodinu lauke, atrodo, kolkas viskas gerai jiems, tikiuosi- nenušals

Kadangi šiandien pabaigiau pasodint visus gražuolius lauke, tai pranešė šalnas iki -4 šalčio naktimis. Nu grynas košmaras, teks smeigti kuolelius ir dangstyti, nes kitaip galiu ir prarasti

QUOTE(allegro @ 2006 05 13, 19:52)
Kadangi šiandien pabaigiau pasodint visus gražuolius lauke, tai pranešė šalnas iki -4 šalčio naktimis. Nu grynas košmaras, teks smeigti kuolelius ir dangstyti, nes kitaip galiu ir prarasti 

Na, o mano sudygo beveik visi kardeliai, o jų turiu apie 35- 40. Bet, ar jie taip bijo šalnų? Juk parašyta sodinti nuo balandžio vidurio iki gegužės pradžios.
Gumbai žemėje šalnų nebijo, bet, jei lapai jau gerokai ūgtelėję, tai juos šalnos gali krimstelti. Čia mano pasamprotavimai
Allegro, kaip tavieji gyvuoja? Gal kai sužydės tavo kardelių plantacija, gal nufotografuosi ir mums parodysi
Smalsu būtų visų jūsų žydinčius kardelius pamatyti

Allegro, kaip tavieji gyvuoja? Gal kai sužydės tavo kardelių plantacija, gal nufotografuosi ir mums parodysi

Smalsu būtų visų jūsų žydinčius kardelius pamatyti

Na manieji išties gražiai atrodo, nes yra jau dideli {ūgis apie 2sprindžius}, vienas kitas mažesnis. O kai sužydės, tai parodysiu visoms
. Bet va dabar pradėjo lynoti, tai šiąnakt šalnos nebus
Turiu vienu mažiau nei buvo, nes vienas supuvo. Jei nebūčiau jų į stiklines sodinus, tai tikriausiai visi būtų supuvę, nes negražios apačios buvo, kai nusipirkau.

QUOTE(allegro @ 2006 05 18, 20:08)
Na manieji išties gražiai atrodo, nes yra jau dideli {ūgis apie 2sprindžius}, vienas kitas mažesnis. O kai sužydės, tai parodysiu visoms
. Bet va dabar pradėjo lynoti, tai šiąnakt šalnos nebus
Turiu vienu mažiau nei buvo, nes vienas supuvo. Jei nebūčiau jų į stiklines sodinus, tai tikriausiai visi būtų supuvę, nes negražios apačios buvo, kai nusipirkau.

mano kardelis jau tris lapus turi, o ugis jau per tris sprindzius

QUOTE(Elina @ 2006 05 18, 22:19)

Kaip aš taip pramazinau

Tikrai tikėkis, sulauksi žiedukų ir džiaugsies jų gražumu

Kaip aš taip pramazinau

Nepergyvenk, turi susilaukti žiedų rugsėjo pradžioj. Aš tai kiekvienais metais specialiai sodinu gegužės pabaigoj, kad žydėtu rugsėjo 1-ją.

Kaip aš taip pramazinau

Aišku, kad nesusivėlinai, tik vėliau žydės. Aš vienais metais buvai gegužės pabaigoje 10 kardelių pasodimusi. Pamačiau gražių ir nusipirkusi pasodinau, tai kaip tik rugsėjo pirmajai ir pražydo.
QUOTE(staselė @ 2006 05 20, 10:30)
Aišku, kad nesusivėlinai, tik vėliau žydės. Aš vienais metais buvai gegužės pabaigoje 10 kardelių pasodimusi. Pamačiau gražių ir nusipirkusi pasodinau, tai kaip tik rugsėjo pirmajai ir pražydo.
Manieji tai rugsėjo pirmosios tikriausiai nesulauks, nebent bus šalta vasara, tada ir jie vėliau žydės. O vasaros tai norim karštos

QUOTE(staselė @ 2006 05 20, 09:30)
Aš visada sodinu kardelius gegužės pabaigoj. Šiais metai pasodinau gegužės 18 d.
Man patinka kardeliai pradeda žydėti rugsėji, tiek splavų ir gėlynas atrodo gražiai.
Ba to vakar dar Frolexlite nupirkau kardelių svoguneles apie 20 vnt. Tai ir pasodinau vakare. Pasistengsiu ir nuotrauką parodyti, kai pražys. Nes labai mėgstu savo gels fotografuoti. Labai miela širdžiai.