Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(tiutia_007 @ 2015 05 18, 14:51)
Sveikos, Merginos !

Kuris iš šių paakių kremų Jūsų perkamiausias:

1) Clinique All About Eyes;
2) Clinique All About Eyes Rich.

Dėkoju 4u.gif


Turejau pirma, nepaliko jokio ispudzio, nieko gero nedare, kaip ir nieko blogo.
Atsakyti
Nematau didelio skirtumo taro siu dvieju, labai malonios konsistencijos ir kvapo, bet tik padrekina, jokiu didesniu efektu nera.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 02 21, 19:29)
Nematau didelio skirtumo taro siu dvieju, labai malonios konsistencijos ir kvapo, bet tik padrekina, jokiu didesniu efektu nera.

as naudoju. bet jau norisi, kad butu kazkoks didesnis poveikis. Realiai tik drekinima duoda. Noriu jau kazko nuo rauksliu.
Atsakyti
Atėjau palikti atsiliepimą ir prikelti iš pamirštųjų Clinique Acne Solutions (arba Europoje Anti-blemish) pudrą smile.gif Mano oda per kelis metus iš sausos tapo mišria, klasikinis atvejis - riebesnė T zona, tačiau ryškūs išsausėjimai ties skruostais ir aplink lūpas, ypač viršutinę. Vienas kitas spuogelis ties nosimi, kakta ir smakru bei užsikimšusios poros (nepaisant kasdienės kruopšios priežiūros). Ši pudra paskutiniu metu man vis labiau patinka, nes yra pusiau matinė, turi vidutinį dengimą (bet jau link pilno labiau) ir kas svarbiausia - nekemša porų ir turi lašelį salycil rūgšties sudėtyje. Naudojant šią pudrytė pagerėjo veido odos būklė, mažiau kemšasi poros ir paretėjo spuogų atsiradimas. Paminėsiu, kad aknė niekad nekamavo, bet vis atsirasdavo ties kakta arba smakru vienas kitas didesnis spuogelis. Tai dabar tik su menstruacijomis išdygta koks nelauktas svečias, bet ir tai vos pastebimas ir greitai pranyksta. Tai va, nors produktas rinkoje ju šimts metų, bet man - didžiausias atradimas. Ką kamuoja panašios bėdos, rekomenduoju! thumb_yello.gif first.gif

P.S. Prieš tepant pudrą visad veidą sudrėkinu Biodrmos Hydra serumu, nes ant nepadrėkintos odos gali paryškėti išsausėjimai.
Atsakyti