Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto atliekų smulkintuvas

http://www.youtube.c...h?v=lIxVmbzKq_g
Ar turite namuose tokį pagalbininką?
Galvoju ar verta jį turėti? Pasidalinkite savo patirtimi. Į ką reikėtų atkreipti dėmesį jį renkantis? g.gif
Atsakyti
Gal gi turite kas nors patirties su šiuo pagalbininku? Ar vertas jis savo pinigų? Kiek pasidomėjau yra ir pigesnių, ir brangesnių?
http://www.epolis.lt...u_smulkintuvai/
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 02 17, 09:26)
Gal gi turite kas nors patirties su šiuo pagalbininku? Ar vertas jis savo pinigų? Kiek pasidomėjau yra ir pigesnių, ir brangesnių?
http://www.epolis.lt...u_smulkintuvai/

Neįsivaizduoju virtuvės be smulkintuvo mirksiukas.gif Paprastai brangesni yra didesnės galios, taigi smulkina kauliukus, kaulus. Mes turim vidutinio galingumo - užtenka, stengiuos labai kietų nemesti (pvz vyšnių kauliukų), nes ilgai ir nuobodžiai juos "kramto" rolleyes.gif Tiesa, ir žalios mėsos neįveikia. Apskrita - labai džiaugiuos ir naujoj virtuvėj būtinai montuočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2012 02 20, 19:42)
Neįsivaizduoju virtuvės be smulkintuvo  mirksiukas.gif Paprastai brangesni yra didesnės galios, taigi smulkina kauliukus, kaulus. Mes turim vidutinio galingumo - užtenka, stengiuos labai kietų nemesti (pvz vyšnių kauliukų), nes ilgai ir nuobodžiai juos "kramto"  rolleyes.gif Tiesa, ir žalios mėsos neįveikia. Apskrita - labai džiaugiuos ir naujoj virtuvėj būtinai montuočiau  4u.gif

Ačiū už atsakymą.
Gal gali pasidalinti koks modelis ir kiek mokėjot? Ar užssakėt inetrnetu?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 02 20, 23:40)
Ačiū už atsakymą.
Gal gali pasidalinti koks modelis ir kiek mokėjot? Ar užssakėt inetrnetu?

Turim "In sink erator", pirktas prieš 5m, tai kainos nepasakysiu ax.gif Tėvai tokį jau 10 m turi- irgi puikiai veikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2012 02 21, 21:42)
Turim "In sink erator", pirktas prieš 5m, tai kainos nepasakysiu  ax.gif  Tėvai tokį jau 10 m turi- irgi puikiai veikia  4u.gif

QUOTE(vakare-tyla @ 2012 02 28, 16:32)
drinks_cheers.gif  Tai jau tikrai biggrin.gif 
O aš nusprendžiau neapkrauti draugių, prašydama jų man kopijuoti, bet užsisakiau knygeles iš leidyklos blush2.gif

Ačiū už patarimus. LAuksim kitų nuomonių. Turbūt mažai dar kas naudoja, kad tiek mažai žinučių ax.gif Gal LT nelabai dar populiaru.
Atsakyti
Gal kas naudojat Sink Erator ISE65 ar In Sink Erator ISE EVOLUTION 100? Kuris iš jų geresnis. Man nebūtina, kad smulkintų kaulus. Svarbu šiaip visokius likučius, kurie lieka plaunant indus, daržoves ar darinėjant silkes, žuvis?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 05, 13:56)
Gal kas naudojat Sink Erator ISE65 ar In Sink Erator ISE EVOLUTION 100? Kuris iš jų geresnis. Man nebūtina, kad smulkintų kaulus. Svarbu šiaip visokius likučius, kurie lieka plaunant indus, daržoves ar darinėjant silkes, žuvis?

Ale va kaip idomu. As norejau ji deti su Franke kriaukle ir man paaiskino, kad jau negamina, nes euripoje uzdrausta g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupos @ 2012 05 08, 23:55)
Ale va kaip idomu. As norejau ji deti su Franke kriaukle ir man paaiskino, kad jau negamina, nes euripoje uzdrausta g.gif  unsure.gif

blink.gif pažiūrėjau, dėl įdomumo. Šiuo metu yra InSink Erator ISE65, InSink Erator ISE100 Evoliution ir TEKA TR50.2.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 05 09, 08:58)
blink.gif pažiūrėjau, dėl įdomumo. Šiuo metu yra InSink Erator ISE65, InSink Erator ISE100 Evoliution ir TEKA TR50.2.

Pas mus name yra kazkoks smulkintuvas, tai mes niekaip nesuprantam nafig jis reikalingas. Siuksles ismesti siuksliu dezen daug paprasciau, nei kisti jas i ta smulkintuva. Negana to, kad jis pats kainuoja, tai dar ir papildomai vandeni ir elektra jam eikvot. Gal kazko as nesuprantu, bet jis mums kaip suniui penkta koja reikalingas. A, tiesa, buvo smagu is jo zvejoti arbatini sauksteli, kai jis ten netycia ikrito...
Atsakyti
Labas smile.gif
Gal zinote kas taiso atlieku smulkintuvus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renata.o @ 2012 10 29, 16:29)
Labas smile.gif
Gal zinote kas taiso atlieku smulkintuvus?  smile.gif

Gal Baltic continent?
Atsakyti