QUOTE(viliuosi @ 2012 02 21, 09:31)
Tai dar tada paaiškinkit kaip suprasti pirmu sluoksniu su trupinukais? Aš žadu sviestinį kremą daryti tą kur sviestas su kondensuotu 1:1. Ar tik šio kremo aptepimui prieš apdengimą neužtenka? Kažkaip neradau parašyta kad būtų pirmu ir antru sluoksniu

Ar jūs čia turit mintį pačio torto pertepimo kremą? Ačiū kad nepatingėjote atsakyti
na papasakosiu kaip darau aš

pirmiausiai vos permatomu sluoksniu aptepu tortą jei jo pertepimas tarkim gritinėlė... na mikštas toks... tada dedu apstingt, tada jau lyginu su tuo kremu, tik į jį pridedu sijotų trupinukų

vel stingt, tada jau kremu be trupinukų.. jo sluoksnis irgi permatomas toks...
jei nedėt trupinukų tai ir pacio sviestinio kremo sueina daugiau ir ne taip lygiai bent jau man apsidengia

jei tortas forminis (ty jau būna apiplaustytas suformuotas, tai pirmo sluoksnio netepu.. iškart su trupinukukais

na ir didziausias pagalbininkas čia: karštas peilis