QUOTE(akvilyte @ 2012 02 21, 09:51)
na papasakosiu kaip darau aš
pirmiausiai vos permatomu sluoksniu aptepu tortą jei jo pertepimas tarkim gritinėlė... na mikštas toks... tada dedu apstingt, tada jau lyginu su tuo kremu, tik į jį pridedu sijotų trupinukų
vel stingt, tada jau kremu be trupinukų.. jo sluoksnis irgi permatomas toks...
jei nedėt trupinukų tai ir pacio sviestinio kremo sueina daugiau ir ne taip lygiai bent jau man apsidengia
jei tortas forminis (ty jau būna apiplaustytas suformuotas, tai pirmo sluoksnio netepu.. iškart su trupinukukais
na ir didziausias pagalbininkas čia: karštas peilis 


jei nedėt trupinukų tai ir pacio sviestinio kremo sueina daugiau ir ne taip lygiai bent jau man apsidengia



Na dabar tai jau viskas aišku, ačiū
