QUOTE(linette @ 2012 02 24, 10:04)
Auksiuke

imk, šaunuolė , kad belekaip nepalikai ....ai nu tipo praeis ir taip, o užtekai kantrybės viską pradėt iš naujo

rezultatas tikrai puikus , abu labai labai dailūs , bet pirmas vistiek superiniškesnis , net nebūč pagalvojus , kad su kakava tokia visai faina spalva gausis, gal gali plačiau papasakot kiek ,kurioj stadijoj

minkymo dedi
aciu pradziai uz ivertinima
del kakavos: cia erikiuxx receptas: tas pats pastilazas dengimui, tik vietoj cukr.pudros dedu 150 gr. Dan sucker kakavos milteliu, kur kakaviniam glaistu ruost. Visa kita tas pats
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 24, 11:13)
Auksiuke,kur gėlės prie cilindro,su kokia formele formavai?Ačiū
su skirtingu dydziu sirdelem

neturiu as spec formeliu, tad sukuosi su tuo, ka turiu
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 24, 11:52)
Auksiuke labai abu

cilindras labai dailus, bet man ta zole

kaip man ja ismokti
del kakavos ir man idomu
jau isklausiau erikiuxxx, nes ji dare su Dansukker šokolado skonio cukraus milteliais i pastilaza, bet idomus ir kiti var.

lauksim issamiau
ciut auksciau apie ta kakava papasakojau jau
labai aciu ir visoms kitoms, kuriu postu cia nepacitavau
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 24, 15:23)
labai labai gražūs abu.. dailūs, lygūs, mieli... tas vaikiškas tai iš vis.. o sagutes kaip darėte? su rankom sukiojot ar su moulduku?
neturiu as ir moldu

spaudziau su dvieju dydziu kondit.antgaliu kitom pusem. Su didesne ispjoviau, o su mazesne tik ciut ispaudziau, kad ta ruozeli isgaut. O skylutes su dantu krapstuku-bakst bakst
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 24, 20:15)
O tortui su gele, kokius dazus nauduojai ?
sugarflair ar kaip ten jie

nu jau toki lasiuka persikines ir dar maza bakst juodos

labai aiskiai, ane