Įkraunama...
Įkraunama...

problemps dėl miego

sveiki, turiu tokią vieną problemėlę, tai miego trūkumas, tikriausiai.
Nežinau nuo kada tiksliai viskas prasidėjo ir kas tai įtakojo, bet mane miego trūkumas jau sekina fiziskai, dabar jau ir psichologiskai. Nežinau ką daryti.
Problema tame, kad mėgstu anksti keltis, ankščiau būdavo 6, 7 val, vėliau jau ir 4, 5 val dabar jau ir 3 prabundu ir keliuosi, va šiaip, nei iš šio nei iš to ir pabundu.
Rytas man patinka, visas tas ritualas su kavute rankose, nežinau, man tai geriausias paros laikas. Per pietus jau darausi suirzusi, vakare jau labai pavargusi (kartais) krentu į lovą ir 19 val vakaro. Viskas būtų buvę gal ir gerai, bet labai jau sekinti pradėjo, ypac dabar savaitgali, kai galėjau išsimiegoti ėmiau ir atsikėliau puse 3 ryto o dabar jau stogas važiuoja ir veikti nebėra ką ir nebesinori dėl nuovargio. Tik nesuprantu, kaip save priversti eiti miegoti? Nepatinka man miegoti, nesuprantu kas man darosi? Gal kas turi kokį paaiškinimą? Gal kam panašiai buvo?
Beje, viskas apsisunkino tuomet (aš tik numanau, kad tai buvo pradžia, gal), kai pradėjau studijuoti ir del to tekdavo keltis 4 ryte, sėsti į autobusa ir mauti į mokslus kitame mieste. Dabar į darbą lyg ir 6 iš namų išeinu. Kažkaip norisi dar namie pabūti, negaliu taip iškart išlipti iš lovos ir bėgti į darbą, ne toks aš žmogus. Dar labai visur skubu, pastebėjau. Atrodo, lyg laiką kažkas iš manęs noretų atimti. Nesuprantu aš savęs, matyt jau vpervargau juodai sad.gif.
Atsakyti
Atsiprasau, ne cia irasiau tema blush2.gif
Atsakyti
Paprasykite moderatores, kad tema perkeltu 4u.gif

Manau, kad jums tiesiog miego laikas nukrypo nuo visuomeneje priimtinu normu ir tiek. Jeigu tai trukdo, reikia save priversti eiti miegoti veliau. Po keliu dienu turetumete pradeti keltis veliau.

Kai buvau paaugle, labai megdavau anksti keltis. Ne taip anksti kaip jus, bet kokia 6, kartais 5 ryto, net ir savaitgaliais. Eidavau miegoti apie 9. Gyvenau su tevais vieno kambario bute, tai jiems labai nepatogumu sukeldavo. Kai persikrausteme i nama, sakiau, pagaliau galesiu niekam netrukdydama anksti keltis thumbup.gif Ir ka, susipazinau su busimu vyru internetu, prasidejo pokalbiai per naktis, automatiskai emiau veliau keltis ir miegoti iki 10 ryto pasidare norma biggrin.gif
Atsakyti
pasiskaityk daugiau apie vilko valanda.
Atsakyti