QUOTE(diuni @ 2012 02 20, 13:11)

o tai tau...tai patarkit tada , kada sėt , gal 3-4 dienomis...jei nesunku , pakomentuokit ir jas

ir dar tada po 20 kovo , ar yra derlingų ir gerų dienų
Kovo 3-4 mėnulis priešpilnis, tas sėjai labai gerai, jis bus vėžyje įdedu citatą apie šį ženklą iš anksčiau paskelbtos nuorodos:
"Sėjinukai, pasėti Mėnuliui einant Vėžio ženklu, dygsta lėtai, bet labai švelniai. Šaknų sistema vystosi gerai, bet būna labai trapi. Derlius gali būti gausus, tačiau trapūs stiebai dažnai neišlaiko ir lūžta. Dar vienas šių augalų ypatumas: jie yra neaukšti ir linkę gultis. Vaisiai labai sultingi, todėl netinkami ilgam saugojimui. Juos geriausiai naudoti žiemos atsargoms (konservavimui, raugimui, užšaldymui) arba suvartoti greitai. Šių augalų sėklos nėra aukštos kokybės. Šiomis dienomis persodintais daržovių ir vienmečių gėlių daigeliais liksite patenkinti. Geriau nesodinti vaismedžių ir augalų, kurie žiemoja grunte, nes šie augalai nebus atsparūs žiemojimui."
Kaip jau kažkur sakiau, pernai man tas pasitvirtino su paprikomis, susėjau per vėžį, derliaus užteko ne tik sau, bet ir kitus apdalinom, bet jau šakelių trapumas, biški kas ir lūžinėjo

Jums spręsti ar tai tiks
Nuo kovo 14 iki kovo 30 nerekomenduočiau sėti, sodinti tai kas vaisius brandina virš žemės, nes bus delčia, o po to jaunatis

Bet jei kitaip neišeina, o susisėti ar sodinti būtinybė, galite į mėnulio fazę nekreipti dėmesio ir vadovautis tik zodiaku kuriame yra mėnulis
Aš asmeniškai stengsiuos susisėti pomidorus ir dar likusius čiliukus kovo 9-10 dieną, bus pilnatis,na ne taip gerai kaip priešpilnis, bet nėra ir labai blogai, mėnulis bus svarstyklėse, jei tikėti astrologais, augaliukai turėtų būti atsparesni ligoms

o kadangi man pernai buvo problema su pomidorų ligomis tai bandysiu rinktis būtent šį ženklą