Mazyle sunegalavo penktadienio nakti.. esame prisirase kitoje privacioje gydymo istaigoje, kuri taipogi savaitgali mums negalejo padeti. Tai kam tada mes mokam tokius pinigus, jei reikiamu momentu pagalbos sulaukti neimanoma.. Auksta temperatura, baisiniai nervai, maza mergaite, vilniuje baisios ligos protrukis.. i ligonine nuvaziuosiu, paguldys..velnias zino kiek laiko gulesi tarp kitu rimtai serganciu... o as noriu tik suzinoti kas yra mano vaikui.. Sedu prie interneto.. Baltijos amerikos klinika - dirba visa para, visom dienom.. SAUNU IR SVEIKINTINA... to tikimes is visu privaciu gydymo istaigu.. kainynas stulbinantis.. Esame eiline jauna seima, gyvenanti is algos.. antrus metus uz vaika gaunu tik dali savo pajamu.. tikrai sunku.. gerai kad laikotarpis po algos ir nedvejodama vaika su 40 laipsniu temperatura vezu ten.
Skubiai atejo gydytoja, netvarke popieriu, nuskubejome apziurai. Gaila kad nezinau gydytojos pavardes, tikrai buvau issiblaskius. Apziurejo, as susinervinus paklausiau gal kartais koki krauja padarytumet, nebezinau ka galvoti. Ji pasake taip, tikrai darysim. Taciau kiekviena daktare turbut zino, kad kraujo tyrimas parodo liga tikrai ne po pirmos nakties karsciavimo. Kraujo tyrimai buvo tikrai geri, mazi nukrypimai, kuriuos ji ivardino kazkokiu virusiuku. Patikrino gerkle, sako raudona, bet vaikams tokiems anginos nebuna... taip kad vaziuokit namo, jei kils temperatura muskit, nei nekris, duokit dviguba doze mazinanciu karsti vaistu, sekmes. Na lyg ir nuramino tuo momentu. Mergyte buvo su labai auksta temperatura, bet klinikoje nerado vaistu jei numusti, tai sako nusipirkit vaistineje kazka geriamo... uztrukome 15 min, registraturoje gavome saskaita kuri sieke mano puse gaunamos algos. SAUNUMELIS...bet tuo momentu apie tai negalvojau..
Gryzus namo, temperatura nekrito, vaikas prastai jautesi.. nervu ir nemigo dar viena naktis.. siaip ne taip sulaukem pirmadienio..is pacio ryto lekiam i savo poliklinika, kuri jau mus priima, juk pirmadienis darbo diena.. Na ir vel pakartotini tyrimai kurie rodo velniska uzdegima, o vaikui diagnozuojama pulinga angina... Antibiotikai, nes kito kelio nebelieka..liga jau apleista.. nebuvo tinkamo pradinio gydymo.. Pinigai ismesti i bala, is visu jegu besistengdama vaikui nesugebejau padeti tinkamu momentu...