Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sunaudojate vandens

Noreciau pasidometi, kiek vandens sunaudojate, per menesi,. per metus. Mes esam tik su vyru, prausiames kasdien duse, bet ilgai nestovim. Vonioje nesimaudom. Skalbykle ijungiu mazdaug 4k. per savaite, indaplove kasdien. Priskaiciavo, kad sunaudojama 16kubu per menesi- per metus 200kubu, man tai atrodo nerealiai daug g.gif g.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O man normaliai ax.gif Mes kai buvom 3, aš vaikas ir vyras, tai apie 10kubų kas men. O dabar aš ir vaikas apie 6kubus. Vandens netaupau schmoll.gif Kai plaunu grindis, skudura perplaunu po tekanciu vandeniu, jokiu kitokiu gudrybiu ir nedarau. Nors pinigeliu atzvilgiu tikrai reiketu pataupyti ax.gif Aš pvz. nesuprantu kaip 3-4asm.šeima sunaudoja 2-3kub.
Atsakyti
Mes dviese sunaudojam apie 10 kubų vandens.
Atsakyti
Mes 4 asmenu seima sunaudojam apie 4 -6 kubus per menesi.Ir maudomes ir grindis plaunam ir indaplove sukasi.Tiesiog iprate taupyt vandenuka.
Atsakyti
Mes 3 sunaudojam 4 - 6 kubus, prausiames duse kasdien, kasdiena sukasi indaplove, skalbianke irgi jungiu kokius 3-4 kart i savaite namie mazas terliuzas yra, ir grindis plaunu, ir visa kita ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat sunaudojam 4-6 kubus smile.gif Gyvenam 3 - aš, vyras ir vaikas. Indaplovės tai neturiu, bet skalbyklė sukasi kas antrą dieną 4u.gif
Atsakyti
Mes triju asmenu seima sunaudojam nuo 10 iki 13 kubu per menesi salto vandens.Sukasi skalbykle, indaplove kiekviena vakara,rankas daznai plaunam ir kadangi vanduo sildomas dujomis kol jis atbega siltas iki virtuves krano 2 aukste daug jo isteka.
Pradedam taupyt smile.gif
Atsakyti
sveiki,kaip matau busiu iš mažumos biggrin.gif biggrin.gif 2a.ir 3m sunus isleidziam 2-3kubus..nu kai pagalvoji-apseinam be gudrybiu..skalbykle jungiu i sav. 1-2syk..indus plaunu rankom.prausiames po dusu..
Atsakyti
5 asm. apie 13kubų. Indus plaunam indaplovėj, jungiam 2-3k/sav, skalbimo mašina dirba 3-4k/savaitgalį. Skalbimo mašina sena, daug nutekina vandens, bei wc bakas neekonomiškas (neturi pusinio nuleidimo). Praušiamės duše.
Atsakyti
va,va bakelis ir pas mus neekonomiskas..bet mes nuomuojames
Atsakyti
4 asm - 7-8 kubai per mėnesį
Atsakyti
Mes būsim rekordininkai 3 asm. 22 kubai doh.gif
Atsakyti