Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas, mankštos mamoms su kūdikiais

Labas,
Norejau pasiteirauti, ar lankote kokias mankstas ar panasius uzsiemimus kurie butu skirti ir vaikuciui (iki metu), ir mamai? Jei taip tai kur Vilniuje? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Hmm, mamos, nesportuojat su maziukais? Pavasaris juk ant nosies, pasidalinkit ispudziais kur lankotes showoff.gif
Atsakyti
man irgi labai idomu ar yra Vilniuj tokiu sporto klubu, kad galima butu eiti kartu su kudikiu, t.y. kad butu kam kudikeli paziureti ar pan.
Atsakyti
Aš planavau su sūneliu pradėti lankyti kūdikių ir mamų mankštą Impulse Fabijoniškėse. Mankštą vedą kinezeterapeutė, iš pradžių mankštelė vaikams, po to jie paliekami manieže ir sportuoja mamytės. Labai laukiu kada mano vaikas pradės nebeverkti išėjus į lauką ir mes galėsime su juo apsilankyti sporto klube ax.gif
Atsakyti
Pirmiausiai atsiprašau, jei tokia tema buvo, ranką prie širdies pridėjusi - tikrai naudojausi paieška 4u.gif O klausimas būtų toks - gal yra mamyčių kurios lanko bendras treniruotes mamoms ir mažiukams? Ar patinka, ar nėra per sunku mažiukui? Ar naudinga? Ar galima lankyti tokias treniruotes, jei turim įtarimų dėl šiek tiek padidėjusio tonuso? Na, gydytoja sakė kad yra, kineziterapeutė apžiūrėjusi sakė, kad viskas čia gerai, ir nereikia ieškoti problemų, kur jų nėra, bet žinot - vis tiek "kabliukas".. Radau straipsnį apie tokias treniruotes Get Fit sporto klube, bet niekur neradau atsiliepimų apie jas, gal dar neseniai pradėjo. http://www.tavovaika...i...mp;no=0&s=2 Nežinau, ar galima dėti nuorodą, jei kas - sakykit, išimsiu smile.gif
Mes kol kas pasportuojam ir pasimasažuojam namuose, kiek prisiskaitom knygose ir pamatom youtube biggrin.gif, bet manau jau pakankamai paaugom ir "į žmones" išeiti.
Atsakyti