Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*70

QUOTE(Germinė @ 2012 05 31, 23:41)
Labai daug norėjau parašyti apie tavo paminėtas knygas,bet pusę ekrano užima baisiau už gatvinę išsišiepus Ščiogoliovaitė...Ar gali turintis talentą žmogus vardan pinigų šieptis tuščiom akim?
Net f5 nenugesina
http://www.youtube.c...feature=related


thumbup.gif
Atsakyti
Nors Ščiogolovaitė man ir labai nepatinka, norisi užstoti pasakyti, kad talentą turintiems žmonėms mokesčius už butą irgi mokėti reikia smile.gif

O pati skaitau Paryžiaus Tranzą. Niekaip dar nenusprendžiu ar baigsiu, nes man nelabai patinka knygos apie nieką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2012 05 31, 23:00)
Toliau sekė Colleen McCullough "Erškėčių paukščiai". Taip pat iš tėvų sukauptos bibliotekos. Kažkodėl visą laiką galvojau, kad ten bus daug erotikos, sekso scenų. Pasirodo neklydau smile.gif Knygos ekranizacija daug kuklesnė smile.gif Buvo smagu skaityti, labai patiko.

Arthur Golden "Geišos išpažintis". Pradžioje buvo nusistatymas nepasiduoti masinei psichozei ir iš principo nežiūrėti filmo, bei neskaityti knygos. Bet laikas bėgo ir ne kartą buvau parsinešusi iš bibliotekos, bet taip ir nepradėdavau skaityti. Šį sykį knyga į geišų gyvenimą įtraukė nuo pirmo puslapio. thumbup.gif

Prieš ir po "Silva Rerum" buvo Ieva Simonaitytė "Aukštųjų Šimonių likimas" ir "Vilius Karalius". Vakar baigiau ir "Pikčiurnienę". Visos knygos tikrai patiko. O kaip ji gamtą aprašo  bigsmile.gif kaip pasakoja žmonių likimus.  thumbup.gif  Iš tiesų, mano supratimas apie Mažąją Lietuvą buvo visai kitoks. Gyvenu Klaipėdoj apie savo kraštą tiek mažai težinau. Todėl artimiausiuose planuose ir kitos Simonaitytės knygos, bei istorinė literatūra apie Klaipėdos kraštą.

Didele nostalgija suvardintoms knygoms... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 birželio 2012 - 10:27
Sveikos skaitytojos,

kaip aktyviai čia visos skaito, net pavydas ima ax.gif Mano mažiukas nelabai leidžia tokį malonumą kol kas. Rašau jums tokiu klausimu (gal nesupyksit labai, kad rašau čia): gal jūs žinote ar turite pigiau įsigyti knygą "Laumžirgio istorijos"? Ji yra nauja knyga, mano mama jos labai užsimanė, galvoju gal kas perskaitė ir nebereikalinga? ax.gif Dėkoju už bet kokią pagalbą.
Atsakyti
Sveikutės! Šiuo metu pristabdžiau su skaitymu,bet esu perskaičius kelias knygas iš metų iššūkio: ARAVIND ADIGA "BALTASIS TIGRAS" knyga labai patiko! Jausmas buwo lyg žiūrėčiau filmą "lūšnynų milijonierius". Ta purvina,bet kartu ir įdomi Indija. Patiko tas sarkastiška
s veikėjo charakteris.
"POKALBIAI SU ALGIMANTU ČEKUOLIU" Taip pat lb patikusi knyga,sakiau skaitysiu,o gal net ir įsigysiu daugiau jo knygų. Nes tie straipsniai tokie įdomus,o patys faktai man nežinomi.
Šiuo metu skaitau TESS GERRITSEN "RELIKVIJOS",kaip visada lb įdomu,bet kažkaip panašumu yra su MEFISTO KLUBU.
Atsakyti
Dėl Algimanto Čekuolio knygos pilnai pritariu. ją perskaičius ir mano planai tokie patys. Būtinai įsigysiu ir skaitysiu daugiau jo knygų. Jau perskaičiau "Vyriški žaidimai". Dabar laukia visos jo naujosios knygos.
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2012 05 31, 22:00)
Sveikos gyvos knygų mylėtojos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį.

Beje, jei mokyklą baigėt labai seniai, rekomenduoju grįžti prie mokyklinės literatūros.



QUOTE(Stikliukė @ 2012 05 31, 22:20)
tiesiog skaitau knygas, skaitytas mokykloje, paauglystėje. P


Man tas pats.
Traukia anuomet ne visai mielos buvusios programinės knygos.
Visokios senienos...
Dar ta Doriforės akcija su knygų iššūkiu labai prisidėjo pasiknisti po senas knygas...

Taip kad kažkada Vilkaičio ar kokio ten ministro pasakyta replika, sukėlusi tokį bibliotekų ir leidyklų pasipiktinimą, kad knygų tikrai nepritrūks, yra labai daug gerų senų knygų, iš tiesų tai teisinga. smile.gif
Atsakyti
Man tai kai vasara,tai noris skaityti lietuvių autorių knygas. Nesenai atsinešiau R.GRANAUSKO "ŠUNYS DANGUJE",tada dar IEVOS SIMONAITYTĖS "AUKŠTŲJŲ ŠIMONIŲ LIKIMAI".
Beja dar neseniai perskaičiau EMMA DONOGHUE "KAMBARYS". Knyga patiko,bet tikrai kaip kažkur skaičiau,berods suknyga.lt,kad gali sukelti daugiau jausmų kurie turi vaikų. Man asmeniškai lb patiko skaityti vien todėl kad rašyta vaiko akimis. Toks įdomus požiūris į nevaikiška situaciją. Kai dar žinai,kad tikrai taip buwo. Ką vargšams vaikams teko patirti.
Atsakyti
QUOTE(labai_laiminga @ 2012 06 01, 11:53)
Sveikos skaitytojos,

kaip aktyviai čia visos skaito, net pavydas ima  ax.gif Mano mažiukas nelabai leidžia tokį malonumą kol kas. Rašau jums tokiu klausimu (gal nesupyksit labai, kad rašau čia): gal jūs žinote ar turite pigiau įsigyti knygą "Laumžirgio istorijos"? Ji yra nauja knyga, mano mama jos labai užsimanė, galvoju gal kas perskaitė ir nebereikalinga?  ax.gif  Dėkoju už bet kokią pagalbą.

Pabandyk parasyti i sita tema: http://www.supermama...;#entry55984285 joje pardavineja ir perka knygas wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad daug kas daro klaidą, rašydamas I. Simonaitytės romano pavadinimą: yra "Aukštujų Šimonių likimas" mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti