Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra webmodeliu ?

QUOTE(marina86 @ 2012 03 06, 10:37)
Nezinau kieno ten vyrai kur bega :lotuliukas:, bet dauguma vyru tikrai nejaucia pagarbos web modeliams ir joks normalus vyras nenoretu kad zmona tuo uzsiimtu


O kas čia per argumentai dėl vyrų? smile.gif Negi moterys privalo iš vyrų sulaukt kažkokio pripažinimo,kad būtų vertingos ir pasitikinčios savimi? Neretas atvejis, kai dažniau vyrai meta „nusivylusias namų šeimininkes„, nei savarankiškas moteris, kurios ir be jų gali save išlaikyt ir būti laimingos.
Atsakyti

Sveikos mamytės. Kaip matau, tema užmiršta, bet kadangi netekau darbo, kaip ir, manau, daugelis šiuo laikotarpiu, įsidarbinau webmodels.lt. Ar yra dirbančių ? Turiu keletą klausimų ir norėčiau pasitart. Parašykit man privačia žinutę. Ačiū

Atsakyti

Kiek esu skaičiusi ir webmodels.lt tinklapyje skaičiau, kad modeliai dirba kaip darbininkai tačiau nedirba patys sau kas yra didelis minusas web modelių darbuotojams nes dirbant šį darbą sukiojasi labai didelės sumos. Todėl rekomenduoju susirasti agentūrą kuri jums tieks paslaugas kurios reikalingos web modelių darbuotojams tačiau dirbsite patys sau.

Susiradau būtent tokią web modelių agentūra - webmodelis.lt atvirkščiai nei webmodels.lt jie padeda web modeliams kada jie dirba patys sau.

Norėjau greitu metu uždirbti didelę sumą pinigų, kad atiduočiau bankui paskolą, nes mėnesiniai mokėjimai baigė pribaigti perskaičiau straipsnių apie šio darbo tipą kuriuos galite rasti tinklapyje webmodelis.lt susipažinau su darbu ir tada užpildžiau anketą webmodelis.lt. Visas procesas vyko labai sklandžiai ir aiškiai be jokių užuomenų ar panašiai. Dabar dirbu antras mėnesis ir yra tokių dienų kada nepavyksta uždirbti 50 eurų per dieną bet yra tokių dienų kada pavyksta uždirbti 400 per 40 minučių.

Finansiškai - labai apsimoka.

Morališkai - priklausomai nuo jūsų. Agentūra užtikrina, kad mano asmenybė liks konfidenciali darbo metu tačiau kaip aš pati buvau neigiamos pažiūros apie šio tipo darbuotojas tačiau kaip dabar pati dirbu šioje srityje, todėl esu kartais savikritiška.

Atsakyti