Na man tai gaunasi purus, ir labai poretas.
QUOTE(jeliva @ 2012 03 10, 12:03)
Tai gal dar galite parasyti koks turi buti tas "Snikers" biskvitas? Minkstas, purus?
Bandysiu kepti dar karta. Labai idomu issiaiskinti kas ne taip
Bandysiu kepti dar karta. Labai idomu issiaiskinti kas ne taip
na, ne toks purus ir lengvas kaip rafaelo, bet gerai porėtas, minkštas..
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 10, 11:27)
na, ne toks purus ir lengvas kaip rafaelo, bet gerai porėtas, minkštas..
Jo, ir as taip norejau pasakyt
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 10, 12:09)
Na man tai gaunasi purus, ir labai poretas.
Man toks pats. Vienas is mylimiausiu biskvitu
Kazkas ieskojo sokoladinio metinio torto recepta
http://www.aj-recept...adine-meta.html
http://www.aj-recept...adine-meta.html
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 10, 17:56)
O pas mus būna jogurto su mėtomis?
Manau galima metu sirupa panaudoti
Sveikos,merginos,as su tokiu klausimu ar zinot toki viniotini Joris Jonis (skirtingai vadinasi) Maximoj Rojus jis baltas lyg morenginis virsus o viduje riesutai mandarinai kaip krietineles kreme,tai va idomu gal zinot kaip ji pasigaminti namie?
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 10, 19:24)
O pas mus būna jogurto su mėtomis?
Budavo Dobilo su metom ir Rimi, ir Maximoj, pernai vasara tikrai pirkau, ar dabar yra reiktu paziuret
QUOTE(Euforija911 @ 2012 03 10, 20:52)
Sveikos,merginos,as su tokiu klausimu ar zinot toki viniotini Joris Jonis (skirtingai vadinasi) Maximoj Rojus jis baltas lyg morenginis virsus o viduje riesutai mandarinai kaip krietineles kreme,tai va idomu gal zinot kaip ji pasigaminti namie?
Euforija, Jonio receptas (išbandytas šimtą kartų, betvis nenufotkinamas, nes akimirksniu dingsta):
Riešutinis morengas130 g baltymų
120 g cukraus
100 g cukraus pudors
40 g miltų
160 g žemės riešutų (man patinka pakepinti ir nulupti odeles)
Pertepimas300 ml riebios grietinėlės
konservuotų mandarinų
Baltymus išplakti su cukrumi. Susmulkintus (maltus, bet, jei patinka, galima ir stambesnių gabalėlių palikt) riešutus sumaišyti su pudra ir miltais. Įmaišyti baltymus. Kepti 10 min 200oC, tada kaitrą sumažinti iki 160oC ir kepti dar 10 min. Bet visada reikia žiūrėti, kad nedegtų per daug - tai priklauso nuo orkaitės.
Atvėsusius lakštus pertepti plakta grietinėle ir apibarstyti mandarinais. Aš dažniausiai vyniotinio nesuku, paprasčiausiai pasidarau plokštainį - darbo mažiau, o skonis...
Sveikos. Noriu pasiteirauti dėl Adrijos įkelto torto Saldukas (su morenginiais lakštais). Torto lakštai pertepami toki pat kremu, kaip torte Turtingas kavos tortas (sviestas+rududu+ 200 ml užplikytos kavos). Kepiau turtinga kavos tortą, tai man įpylus kokus 50 ml kavos, kremas gavosi skystas, visas nubėgo, tai ką bekalbėt apie 200 ml! Labai noriu kept tort1 Saldukas, tik vėl bijau, kad kremas gausis skystas. Gal žinote kodėl taip yra, gal ką darau ne taip?
QUOTE(justina77a @ 2012 03 11, 21:06)
įpylus kokus 50 ml kavos, kremas gavosi skystas, visas nubėgo, tai ką bekalbėt apie 200 ml! Labai noriu kept tort1 Saldukas, tik vėl bijau, kad kremas gausis skystas. Gal žinote kodėl taip yra, gal ką darau ne taip?
o kava supylet visa is karto,ar palaipsniui?kava atvesus gerai buvo?