Sveiki, tėveliai, besidomintys ankstyvuoju kūdikių ugdymu bei vaikučių lavinimu, saviraiška!


Kviečiame susipažinti su šio skyrelio taisyklėmis:

1. Prieš paskelbdami temą, peržvelkite ankstesnes temas, ar jau nebuvo rašyta jus dominančiu klausimu. Perverskite ne vien pirmuosius puslapius.

2. Reklaminiai skelbimai iš šio skyrelio bus trinami be perspėjimo! Temose nepageidaujami: reklaminiai tekstai ir m-kėlių/būrelių skelbimai, kviečiantys ateiti į užsiėmimus, atrankas, registraciją, taip pat apklausos, kontaktinių telefonų nuorodos, užsiėmimų kainų aptarinėjimai.
Išimtis - legali reklama, dėl kurios kreipkitės el.paštu: reklama@supermama.lt

3. Šio skyrelio temose pasakojame apie mūsų vaikučių lankomas mokyklėles ir būrelius: mūsų įspūdžiai iš pamokėlių/treniruočių, patarimai iš patirties, pliusai-minusai, vaikučių reakcija, pažanga, pasiekimai ir pan.
Čia taip pat galite klausti rekomendacijų, kokią mokyklėlę pasirinkti, tačiau prieš tai būtina peržvelgti jau esamas skyrelio temas!

4. Visi organizaciniai pasisakymai ir paplepėjimai (pvz. "o tu kada eisi?", "o jūs buvote?", "o mes ruošiamės kitais metais lankyti" yra trinami. Paliekama tik pati svarbiausia informacija - atsiliepimai apie pamokėles. Antraip, ieškantiems konkrečios informacijos apie šią mokyklėlę/būrelį, reikės skaityti "n" puslapių ir gaišti brangų laiką. Telefonų nr. ir adresų pasiteiravimai, besikartojantys kiekviename temos puslapyje taip pat trinami. Taigi prašome šiuos organizacinius klausimus spręsti per AŽ (asmeninė žinutė).

5. Šis skyrelis - ne "Skelbimų lenta", todėl čia draudžiama talpinti skelbimus apie parduodamą (arba ieškomą įsigyti) šokių ar sporto aprangą, avalynę, kt. atributiką, inventorių ir pan. Skelbimai bus ištrinti, o dalyvis įspėtas.

Ačiū, kad laikotės Forumo taisyklių! Malonaus bendravimo. Kilus klausimams, rašykite AŽ.


Skyrelio moderatorė - ernoja