Įkraunama...
Įkraunama...

Esu šio skyrelio moderatorė


 i 
Sveiki,

Esu šio forumo skyriaus naujoji moderatorė.

Kaune  (KMUK) teko gimdyti tris kartus. Daug domėjausi, bendravau su nemažai gydytojų.
Esu atvira Jūsų pasiūlymams, klausimams, idėjoms. Jei tokių turite, visada galite man parašyti asmeninę žinutę (AŽ) arba šioje temoje.
Tikiuosi gražaus ir malonaus bendravimo.  

Moderatorė Vaivos juosta



 i 
Primenu skyrelio taisykles:

1. Labai prašome temų pavadinimus rašyti tik lietuviškais simboliais (š, ž, į, ė, ą ir kt.) ir mažosiomis raidėmis.

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir patikrinkite, ar anksčiau nebuvo užvesta jus dominanti tema. Taip išvengsime daugybės vienodų temų, sukaupsime vienoje vietoje daugiau patirties bei patarimų.

3. Komercija forume draudžiama, todėl bet kokios komercinio/ platinimo/ reklaminio pobūdžio žinutės (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/ avatare/ pavadinime ir paraše) bus netoleruojamos ir šalinamos.

4. Draudžiama - šiukšlinti/talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.

5. Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo.

6. Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną.


Tikiuosi, nei forumo, nei skyrelio taisyklės nebus pažeidžiamos. Forumo taisykles rasite čia http://supermama.lt/portal/content/view/133/141/.
Dalyviams, pažeidusiems taisykles, bus taikomos nuobaudos.  
Atsakyti
Sveiki, man neleidzia kazkodel skaityti sioje temoje, meta, kad atsiprasome, taciau ivyko klaida. Aciu
Atsakyti