QUOTE(svieske @ 2012 03 12, 09:39)
Sakykit i kokius indelius jus pikuojat, galvoju kaip sutalpinti viska po pikavimo

?
Aš tai pikiuoju į alaus stiklines peršviečiamas 0,5 l talpos, vėliau dar į didesnę tarą išpikiuoju tik tuos, kurių noriu sulaukt anksčiau
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 12, 11:34)
Norėjau paklausti kaip elgiatės su pirmą kartą išpikiuotais pomidorais?

statote tamsiai ir vėsiai ar kaip?

Nes manieji tai keli vazoniniai nepatenkinti, jog po išpikiavimo sėdi šiltai ir šviesiai
Padedu kiek tamsiau, leidžiu jiems apsiprast su naujais namais, o po dienos jau išnešu, kur šviesiu

Kaip sakant reikia kuo mažiau jiems streso sukelt, kad iškart neapakintų ryški šviesa, dar nespėjus kojas apšilt
QUOTE(Ugnužė @ 2012 03 12, 12:04)
Oho, šiemet koks temoje ažiotažas ir kiek naujų "ligonių"

.
Aš šiems metams pasisėjau tik

17 rūšių ir beveik nieko naujo - didvyriškai atsispyriau pagundoms. Pernai beveik visas šiltnamis buvo naujų rūšių, tai šiemet didžioji dalis bus patikrintų ir labiausiai patikusių.
Beje, gal jau ir vėloka, bet dar galiu pasidalinti Anna Russian, Zolotoi drakon, Babushka Selection, Vintage wine sėklomis.
Čia kai kurie su paveiksliukais
Labai gražus fotoreportažas ir labai išsamus

O jau tie Vintažiniai kokie gražūs

Gaila, kad anksčiau neparašei...