QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 21, 16:20)
ar paėmus iš jo giminės vokelio pinigus perdėti į mano giminės vokelį..
cia tai pasiulymas

ir kaip as pati nesugalvojau
QUOTE(gurmans @ 2012 03 21, 16:30)
Na ir is mano aisku yra to melo buve,
na, matot ir visgi MELUOJAT vyrui! Tik jusu melas nekaltas, geras, o va mano pasiulymas blogas, nesaziningas vyro atzvilgiu.
QUOTE(gurmans @ 2012 03 21, 18:00)

Tai kailinius turbut supakuos ir po eglute pasides,
o mano mama nusipirko neblogus kailinukus ir pasake tevui, kad skuduryne pirko, tai net kainos neklause. Jei butu tiesa zinojes, tai toki veja iskeltu, kad maza nepasirodytu. Ir tai ne del to, kad badas namie, o del to, kad KAM TAU REIKIA?!
Papildyta:
QUOTE(gurmans @ 2012 03 21, 16:15)
:loNes manes niekad neklausia kiek kainavo mano batai,rubai,kvepalai,kirpyklos,soliariumas ir tt...
matot, zmones skirtingi pasitaiko. Vienam nerupi kiek zmona isleidzia, o kitas nori viska kontroliuot ir jam atrodo, kad moteriai nieko nereikia. Maniskiui, pasirodo, negaila, kad kazka sau perku, netgi skatina, kad rubus naujus isigyciau, zino kiek uzdirbu, bet pvz....... jis nezino, kad truputi sau juodai dienai is savo algos atsidedu. Jis apie mano islaidas neklausia, o as ir nesakau, kad "i kojine" deduosi. Blogai? Cia kaip kas pagalvos. Mano nuomone, kiekviena moteris tiesiog privalo tureti savo santaupu.
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.