QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 27, 23:10)
Aš bent jau kalbu apie avent produkciją, dėl kitų nežinau kas bus jei pavirinsi
Papildyta:
Žieminuke, aš laaabai abejoju, kad burokėlių ir morkų sultys turi geležies, gal kažkiek ir turi, bet tikrai ne tiek, kad tavo mažylio atsargas papildytų saskaita pripildyto skysčiais skranduko. Sakai, kad maitini kūtimi, tai tada jis prigėręs skysčių dar labiau bus nevalgus. Apie papildomus skysčius gali pasiskaityri
čia Aš asmeniškai žiūrėčiau jei mažylis irzlus, tai nieko nelaukčiau tų savaičių kaip gydytoja liepė, o kreipčiaus pas kitą gydytoją jei yra galimybė. O šiaip gerai, kad jautieną valgai. Daugiau net nežinau ką patarti....
Va dar apie
geležį
Ačiū

Aš taip pat skeptiškai žiūriu į senų mamų patarimus...esu skaičius straipsnius, kuriuose teigiama, kad iki šešių mėn. nereikia nieko papildomai duoti, bet gi žmogus griebiesi visko

Kas dėl irzlumo, jis pas mus irzlus nuo pat gimimo, labai diegliukai kamavo, dabar savaitėlė kaip lengviau.tai ir nesuprasi, ar jis dėl pilvuko, ar yra kokia kita priežastis. Dėl irzlumo, per vargus gavome siuntimą pas neurologus, jie pažiūrėjo, sakė viskas gerai, visos problemos dėl diegliukų. Dar šiandien sunerimau kai atėjusi teta pasakė, kad pas mano mažiuką žandukai mažesni. Svoris po truputį lyg ir auga, bet mums ir patiems atrodo lyg liesesnis mūsų vaikas pasidarė.