Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažujų stebuklėlių pavasarinė trobelė

QUOTE(irute1984 @ 2012 03 27, 09:51)

Dekojam uz sveikinimus ir pasirodom albumelyje sia proga wub.gif

grazuolyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 27, 10:55)
Mes irgi jau nuo pirmo mėnesio jų atsikratėm  didis.gif

bigsmile.gif matai kaip...
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2012 03 27, 10:51)
Dekojam uz sveikinimus ir pasirodom albumelyje sia proga wub.gif

Fainuole Zuike mirksiukas.gif

P.S. as vis ziuriu, kiek musu tema skaito nepazistamu nic'u..... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 27 kovo 2012 - 10:10
o mes su S buvom vonioj pasigarinti,tai noriu,kad butu ramesnis,duotu gerklytei pailset,o jis sau guguoja doh.gif doh.gif ant ranku tai isvis spurda doh.gif ot isdykelis,bet jau lyg maziau uzkimes,oi tikiuosi,kad praeis smile.gif gerai,kad L saunuole siandien rami zaidzia lovytej,leidzia mamytei ligoniuku pasirupint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 27, 07:42)
2Lviename dukriuką sveikinu su diiiiidele švente - PUSMETUKU!!!!! user posted image
O Irutės dukrytę jau su 7 mėnesiuku!!!! user posted image

Jungiames prie sveikinimu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O as kaip gerai pailsejau, tetis leido vienai ismiegoti. Tai taip atsigavau.
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 27, 10:55)
O ka namie naudojat? mastau.gif

bodziukas ir giedrutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 03 27, 10:18)
bodziukas ir giedrutes smile.gif

unsure.gif bigsmile.gif ir nesalta?man tai su aprengimu mistika biski doh.gif ypac dabar,ar uztenka kazin plonu kepuryciu ir dar uzmauto kapisoniuko i lauka?pas mus +18 kazkur mirksiukas.gif kaip manot? g.gif
Atsakyti
Laba mamytes 4u.gif

Su menesiukais jusu vaikucius 4u.gif

As tokiu klausimu ax.gif nuo vakar man prasidejo sloga, atrodo ir maziukei bando kazkas kabintis unsure.gif pasikonsultavome su neonatologe, tai kaip ir zinau kaip elgtis...tik va nepaklausiau, ar galima lelyte maudyti...man atrodo, kad geriau susilaikyti....ka patarsit? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 27, 11:41)
Laba mamytes 4u.gif

Su menesiukais jusu vaikucius  4u.gif

As tokiu klausimu  ax.gif nuo vakar man prasidejo sloga, atrodo ir maziukei bando kazkas kabintis  unsure.gif pasikonsultavome su neonatologe, tai kaip ir zinau kaip elgtis...tik va nepaklausiau, ar galima lelyte maudyti...man atrodo, kad geriau susilaikyti....ka patarsit? aciu  4u.gif

manau susilaikykit keleta dienu - nebus blogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 03 27, 10:04)
o man tai labai faina jie  smile.gif  kudikyste kvepia,  ir patogu, ir daug pridovanotu turejau, tai nesiojam dar namie. I svecius jau rengiames moteriskai  tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man atrodo kad tai patogiausias drabuzis, niekur nespaudzia, neverzia judesiu itp... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 27 kovo 2012 - 10:45
Irute, 2Lviename su mėnesiukais jūsų stebukliukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vilte-kns, 2Lviename, šaunios fotosesijos thumbup.gif
QUOTE(liepa7 @ 2012 03 27, 11:04)
o man tai labai faina jie  smile.gif  kudikyste kvepia,  ir patogu, ir daug pridovanotu turejau, tai nesiojam dar namie. I svecius jau rengiames moteriskai  tongue.gif

Ir man šliaužtukai patinka ir labai patogu thumbup.gif Bet jau nebeturiu, išaugo visus, o naujų įsigyti laiko neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 03 27, 12:44)
manau susilaikykit keleta dienu - nebus blogiau smile.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Mes buvome TA, tai prisiduodam sveriam 6.6 kg (+800g) ir uzaugom iki 63.5 cm (+3.5 cm!) smile.gif Gydytoja sako ir i ka tokia ilga, abu su teveliu, lyg ne krepsininkai lotuliukas.gif
Vel dave siuntima pas neurologa, nes mazyte megsta i kaire puse galvyte labiau det ir siap megeja labiau ant kaires puses pagulet doh.gif Tai sake manksteles praverstu, bet kai buvom pries menesi del tos pacios priezasties neurologe manskteliu nerekomnedavo, sake nera cia taip jau blogai, kad ju reiktu g.gif tai ir pasimetus dabar nzn kaip cia daryt g.gif
O siap viskas lyg gerai - guguojam, kalbiname zaisliukus ir visus aplinkinius, refleksai viskas ok, stiprios esam, vos uz pirstuku paima, iskart sedasi ( ne tinginiuke, o sportininke kaip gydytoja issireiske) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enia: 27 kovo 2012 - 11:36