nezinau, gal jau ir buvo ta tema, bet nerandu...

Vienu zodziu, galiu pasakyti, kaip man atsitiko servise Kauno g. (Vilnius) ten, kur toks robotas ant kelio iskeltas.
Neveike man ventiliatorius (tas salonui sildyti) - nepute oro. Vyras nuvaziavo, sutaise. Sumokejo virs 100 Lt. Po dienos ziuriu - ora pucia tik ties 3 ir ketvirtu smarkumu, o ties 1 ir antru - be gyvybes zenklu. Nuvaziavau, sakau paziurekit, kas cia yra. Tuo metu man buvo krize finansiniu atzvilgiu, todel pasakaiu, kad jei reiks pirkt kazkokias detales, tegul neperka, nes as neturiu tam pinigu. Pazadejo, kad paziures nemokamai, ir pasakys, ka reik taisyt. Maniau, blogiausiu atveju pavazinesiu ir su tokiu peciuku. Man buvo pasakyta, kad galbut atsilitavusi spyruoklyte, gal uzteks prilituot.
Atvaziuoju vakare - jie pasirodo man jau nupirke ta spyruoklyte, ir praso 40 Lt. Is pradziu pasiutau, paskui net apsiblioviau, taigi prasiau nieko nekeisti... Juo labiau, argi neimanoma uz 100 Lt sutaisyti peciuka, kad jis pustu visais 4 lygiais? masina pas mane nesudetinga, senute... Pasakiau, kad idetu atgal ta mano sena spyruokle.
Taigi, tada visa apsibliovusi buvau palikta likimo valiai ( o mazius darzelyje irgi verke, manes nesulaukdamas) stoveti kieme, o jis, tas meistrelis nuejo pudrint smegenu kitoms moterytems. Stovejau salia ir klausiau visokiu nesamoniu: Kaip del to, kad pas jas neveikia vienas valytuvas (Golfas ten paprastutis buvo), kaip del to valytuvo joms tuoj neveiks avariniai stopai, nu ir dar visokiu dalyku isgirdau, ko nesu gyvenime girdejusi, tipo nuo blogo makiazo hemorojus issivystys.. O tos pagyvenusios moterytes tada buvo priverstos is jo nusipirkti kazkokia detale uz 50 Lt ( nors jos aiskino, kad avariniai veikia, tik valytuvas vienas neveikia), ir tik tada jis pazadejo kazka sutvarkyt.
Taigi po gero pusvalandzio prie manes priejo firmos direktorius, maloningai leido vaziuot, tipo - atsiskaitysit kai galesit, ir jau ne 40 Lt, o 30 Lt.
Na vienu zodziu, seniai jums norejau tai papasakoti. Faktas, kad daugiau pas juos as TIKRAI nesikreipsiu.
Papasakokit, kur dar nesikreipt? Arba atvirksciai, kreiptis?