Įkraunama...
Įkraunama...

Autoservisai: kur geriau nesikreipti?

Tie visokie autoservisai o ypac vilniuje taip plesia pinigus. Jau tenka pas garazinius visokius vaziuot, kad tik sutvarkytu kuo pigiau. Arba atvarai i viena servisa, o ten viena sako, nuvarai i kita vel kita. Kainos zenkliai skiriasi. Nu zodziu, gerai tiems, kurie turi garazus, i pagalba ateina mašinos pakėlėjai visokie, iranga. Tiems gerai, nes gali vyrai sutvarkyti automobilius (jeigu nusimano), o taip tai va imk ir mokek tiems vagims.
Atsakyti
QUOTE(Guarana94 @ 2016 07 04, 17:34)
Tie visokie autoservisai o ypac vilniuje taip plesia pinigus. Jau tenka pas garazinius visokius vaziuot, kad tik sutvarkytu kuo pigiau. Arba atvarai i viena servisa, o ten viena sako, nuvarai i kita vel kita. Kainos zenkliai skiriasi. Nu zodziu, gerai tiems, kurie turi garazus, i pagalba ateina mašinos pakėlėjai visokie, iranga. Tiems gerai, nes gali vyrai sutvarkyti automobilius (jeigu nusimano), o taip tai va imk ir mokek tiems vagims.


O žmonės privalo už ačiū dirbti, ar kaip? Pati irgi dirbate už ačiū? Nes jei ne, tai irgi, išeitų, vagių kategorijai priklausote, ane? mirksiukas.gif Kas tokiu atveju trukdo pačiai susiremontuot pasidomėjus kas prie ko? bigsmile.gif
Atsakyti

NORIU PERSPĖTI VISAS IR VISUS !!!

Atvariau automobilį į servisa "Aukščiausia Pavara" Kalvarijos g. 11, Kaunas 53317, kad sutaisyti automatine greičiu dėžę.Direktorius diagnozavo gedima ir pasakė, kad neremontuos nes neturi tam galimybių,serviso dėžių meistras serga. Pasiūliau tada pakeisti. Nupirkau kita dėžę, kad beliktu tik pakesiti. Jie apsiimė tuo darbu. Po keliu dienu skambina pats direktorius, kad pasiimčiau automobili ir jis teigia, kad “mašina pilnai sutvarkyta”. Atvažiavau pasiimt automobilio, atsiskaičiau. Įsėdu į mašina, užvedu ir iškart demėsi atkreipė “check engine” raudonai deganti perspejimo lemputė. Atsidarau kapota, patikrinti “antifreezo” lygi, nes dar keitė antifreezo žarna, antifreezo nei kvapo nebuvo, tuščia. Negana to, nepripilė antifreezo ir dar be jo važinėjo. Išvažiuoju ant kelio vairas stovi kreivai, už tai turiu susimokėt, kad padarytu suvedima. Pavažiavęs keleta kilometru dėžė pradėjo smugiuot. Sugryztu atgal, paaiškinau kad dėžė smugiuoja, jie pareiškė kad jie nekalti ir daugiau nieko negali padaryti. Pradėjau reikalauti pinigų atgal. Tuomet servisas mane nuramino ir išsikvietė meistrą iš kito serviso, kad padarytu dėžės taip vadinama “adaptacija”. Už valandos ponas direktorius pranešė,kad automobilis yra sutvarkytas. Viskas susitvarkė.Paprašė už tai dar euru, na ok sumokėjau dar papildomai tam svetimam meistrui,nes po darbo valandų jis dirbo. Išvažiuoju namo.

Pravažiavus 20-30km, dėžė įsijungė į avarini režima, liko tik pirmas ir atbulinis begis. Skambinu vadovui, sako kad jis jau nedarbe ir kitą dieną išeina atostogų. Atvažiuok po dviejų savaičių. Na ok. Nuvažiuoju po 2 sav. tai servise sako, kad nupirkau bloga naudotą dėžę. Nors pats direktorius su kompu pasijungęs diagnozavo kai mašina dar buvo ant keltuvo. Iš to šroto kur pirkau dėžę perku dar vieną. Anos gražinti nepavyksta nes praėjo per daug dienų. Nuperku kitą naudotą dėžę, bet jau keičiu kitam "Domeikavos servise".

 Na ka,prie manes jie pradėjo ardyt mašina ir prasidėjo linksmybės, puse varžtu neprisuktu, šlangos numestos belenkaip, varžtai prasukti, vamzdeliai kabo belekaip, ratai prisukti taip, jog jei kelyje reiktu atsisukt, neatsisukčiau. Žodžiu daryta padrikai, belekaip. vaizdas labai “geras”. Nuėmė seną dėžę, keičia į kitą, bekeisdami pamatėm jog žarnos dėtos senos, suplyšusios. Sudėjom naują dėžę ir pamatėme “fiškes” kurios jungiasi į dėžę. Jos visos buvo oksidavusios ir nulaužtas vienas kontaktas. "Aukščiausia Pavara"  nesugebėjo išvalyt oksidavusios fiškes ir sulituot naują kontaktą, jas tiesiog sujungė!!! Negana to jog del fiškiu turbut butu nereikėję pirkt kitos dėžės. Nes tiek pirma tiek antra dėžė diagnostikos kompiuteris rodė tapačia klaida. Išsikviečiau "Aukščiausia Pavara" direktoriu jog pažiurėtu kaip masina buvo “pilnai sutvarkyta”, atvažiavęs pradėjo aiškinti jog dirbo darbuotojas kuris jau yra atleistas... ir beto čia taip buvo!!!

Tai šiaip netaip, susisiekiau su tuo darbuotoju. Pasirodo jis išėjo is serviso pats,bet per skandalus,nes direktorius jį apgavo dėl žadėtos algos,negana to algą mokėdavo pastoviai vokelyje, na bet čia ne mano reikalas juk. Žodžiu teisybės neradau. Bet pasiūliau direktoriui gražinti bent pusę sumos už darbą. Jis, atsisakė ir pakėlęs tona ir tarsi įsižeidęs atsakė - tikrai nemokėsiu nes jau pinigai sumokėti atleistam darbuotojui. Idomiai. Maniau direktorius turi atsakyt už savo darbuotojus.

Tai štai koks yra "Aukščiausia Pavara" servisas, jog nuvarai automobili su vienu gedimu, kad sutvarkytu, bet atgauni automobili su begale kitu gedimu ir direktoriaus pasiteisinimas į absoliučiai visus užduotus klausimus “TAIP BUVO!!!”

Atsakyti
baisu baisu baisu
o ką jūs? tik po mirštančius forumus rašinėjate ar rengiate normalų skundą? juk turite turbūt visus čekius, faktūras, ano serviso įvertinimą? tai tiesiu taikiniu į vartotojų apsaugos tarnybą tuomet ir atgausite visus pinigus. Geruoju neduos, tai antstolis išreikalaus tada jūsų naudai. Jums niekas nekainuos, tik kažkiek eurų už antstolio darbą, bet jie po to bus centas į centą grąžinti jums.
Atsakyti

neisrase jokiu cekiu, todel nieko negaliu padaryt! praejo metai laiko, tikejaus zmogaus gera valia...

Atsakyti

Labai labai nerekomenduoju melgos autoservisu. tragedija. kainos kosmines

Atsakyti