Įkraunama...
Įkraunama...

Kryželis pakabutis?

Sveikos,
noreciau isgirsti nuomoniu apie kryzelio pakabucio nesiojima? Kazkaip religiniai isitikimai man kertasi su aplinkiniu issakytom nuomonem apie kryzius namie ir ant kaklo - "uzsidesi sau kryziu ant peciu", "namie kiekvienas kryzius kaip kankinys (tarsi Kristaus kancia)", tai ekstrasensu mintys apie daiktus ir ju energija. Bet kaip mano religijos simbolis gali man kenkti? Neatmetu ir ekstrasensu nuomoniu ir tikejimo praktikos. Noreciau isgirsti argumentuotu nuomoniu apie religines simbolikos naudojima kasdieniniame gyvenime. blush2.gif
Atsakyti
na čia problema mato ne religijos o okultizmas - jie ten viskuo valdomi-tuoj ateis paaiškins apie egregorus..
Atsakyti
Apie agregorus man aiskint nereikia, ne to klausiu. Noreciau isgirsti minciu apie krikscioniu simbolikos naudojima, nes pvz. nesiojant kryzeli ant kaklo galva drums girdeti prietarai...
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 03 24, 23:57)
Apie agregorus man aiskint nereikia, ne to klausiu. Noreciau isgirsti minciu apie krikscioniu simbolikos naudojima, nes pvz. nesiojant kryzeli ant kaklo galva drums girdeti prietarai...

Na super galvą turi,galima pasveikint, o jei apsikarstysi visais religiniais simboliais -pagalvok- koks spalvingas ir daugiaplotmis gyvenimas bus
Atsakyti
Atsakymas yra paprastas - reikia pasirinkti - ar tiki Dievu, ar prietarais? Abiem tiketi tolygu netiketi niekuo iki galo. Jei tiki, kad Dievas yra visagalis ir vienintelis Dievas, tuomet jokie prietarai neegzistuoja. Negali tarnauti dviem "dievams". Ka renkiesi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikGerai: 25 kovo 2012 - 06:55
Ir as nematau siame klausime "rysio"tarp Dievo ir visu kitu paminetu:ekstrasensu,prietaru..Prie ko cia religija tada?Tik papuosalas kryzelis.
O siaip kryzelis buna dazniausia sventintas,kazkieno dovanotas(kriksto mamos pvz,ar mamos,tevo..)buna palikimas,buna parsiveza is sventos keliones..Jis kazka primena,uz kazka pasimelsiti,padekoti,kazkas tave su tuo kryzeliu nori saugoti..Kai siaip ale"tikintis"nusiperka delno dydzio ir nesioja,na man,atsiprasau nei grazu nei sventa,tai man jau kaip isniekinimas..Man atrodo,Dievo ant kaklo "nepasikabinsi"..Jis yra sirdyje..arba nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovimama: 25 kovo 2012 - 15:18
Jei esate krikščionė, nešiokite. Jei labiau pasitikite ekstrasensais, tuomet nesate tikra krikščionė. Taigi, nenešiokite. Kur problema? g.gif
Atsakyti
Na gal nenori žmogus to "kryžiaus ant pečių" o puoštis nori, tai net nežinau gal apversk tu jį ir nešiok? sako iškart baisiai gerai sektis pradeda..
Atsakyti
Jei patikesi,kad kryzelis tau laime nesa,jis tau ja tnes jei patikesi,kad jis tau kenkia jis tau kenks mes patys savo gyvenimo kalviai g.gif
Atsakyti
Aciu toms, kurios nepuole ironizuoti, padejot apsispresti. smile.gif Kryzelis mano dovanotas krikstamotes dar per pirma komunija ir sventintas, anksciau nesiskyriau su juo. Buvo periodas kai nuo aplinkiniu itikinejimu nustojau ji nesioti, dabar supratau, kad neverta ju klausyti.
P.S. Nesuprantu ka toks nemalonus zmogus kaip dekor veikia religinese temose.
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 03 26, 12:23)

aš irgi nesuprantu, ką Dekor čia veikia unsure.gif nes žmogui su žiniomis, šitoj vištidėj turėtų būti taip nuobodu. Mažiausiai...

o dėl kryželio, kaip jauti taip ir daryk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 03 26, 12:23)
Aciu toms, kurios nepuole ironizuoti, padejot apsispresti.  smile.gif  Kryzelis mano dovanotas krikstamotes dar per pirma komunija ir sventintas, anksciau nesiskyriau su juo. Buvo periodas kai nuo aplinkiniu itikinejimu nustojau ji nesioti, dabar supratau, kad neverta ju klausyti.

Vienaip ar kitaip mes visi nesame savo kryzeli per gyvenima,vieniems uzdejo sunkesni,kitiems lengvesni,bet ar yra kas ismatave..turbut ne mirksiukas.gif
Atsakyti