Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po maitinimo

Sveikos mamyės 4u.gif
Aš manau, kad kalbant apie krūtinę po maitinimo, labai svarbu nurodyti savo SVORIO pokyčius, nes būtent jie labiausiai įtakoja krūtinės pasikeitimus. Perskaičius visus postus, vis tiek- niekas neaišku- vienoms padidėjo, kitoms sumažėjo, kas tai lemia? O tai dažniausiai lemia- ar mamytė maitindama priaugo svorio, ar numetė. Dauguma mamyčių po gimdymo drastiškai meta priaugtus kilogramus, o tai- peilis kūtinės apvalumams.Todėl siūlyčiau neklaidinti vienoms kitų ir, kalbant apie krūtinę, pirmiausiai paminėti- kiek kg priaugot ar numetėt nėštumo bei maitinimo metu. Ar metėt svorį baigusi maitinti? Tada viskas bus daug aiškiau.
Atsakyti
man krutine truputi patyso, bet as ir svorio buvau daug priaugus.
Atsakyti
Man ir truputi patyso. Nestumo metu buvau priaugus apie 26 kg. Maitinu pati jau beveik 4 menesius ir svorio priaugto beliko 5 kg.
Atsakyti
Kiek zinau, krutine visa gyvenima keiciasi, nepriklausomai ar buvo gimdoma , zindoma. Nerasit nei vienos pensininkes su krutine kaip 18 metes (aisku be operaciju biggrin.gif )
TAip, ji patis, pasikeis kazkiek, ar po zindymo ar po keliu metu....
MAn asmeniskai buvo labai padidejus per nestuma (3 dydziai) ir laikesi tas dydis virs metu, paskui vienu dydziu sumazejo ir dabar tokia islikus, forma aisku pasikeitus, dar tebezindau. 4u.gif
Atsakyti
Po pirmo vaiko gražių (.) neturėjau trejus metus... nors žindžiau trumpai, ir svorio priaugau nedaug +13 kg-bet tai vis tiek labai sunkiai grįžau į formą. Dabar iš B besilaukiant tapo E blink.gif , priaugau tuos pačius 13 kg, kai gimė iškart atsistojo į vietą kg, po savaitės po gimdymo buvo tik +2 bendrai, dar po savaitės-tiek pat, o po mėnesio -2 nuo pradinio, žodžiu dargi sukūdau ir suleiknėjau, jei ne drebutinis pilvas ir E dydžio (.) būtų visai gerai. Dabar kiek priaugau vėl bet (.) tik D sumažėjo ir tiek, o forma laikosi pusėtina (tebemaitinu). Žodžiu bus matyt kai baigsiu maitint, bet kol kas kažkaip į gera atrodo...
Atsakyti