Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika, pasakos ir kiti garsiniai įrašai

Šiuo metu man labai aktuali tema, todėl norėčiau paklausti, mamos, kokius CD perkate, ką jūsų mažieji klauso, ką mėgsta, o kas nepatinka, norėčiau kad pasidalintumėte patirtimi ir jei galima konkrečiais pavadinimais smile.gif

Ačiū 4u.gif

Mano mažoji muzikos nemėgsta, nei Tele Bim Bam, nei kitų vaikiškų dainelių, (gal dar neradau kas jai patiktų,), tačiau pasakų kaluso noriai, dar lopšinės patinka.
O kaip gi jūsų mažieji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 28 kovo 2012 - 08:43
sveikia
mano zuikiui geriausia radijas smile.gif
o siaip pirmas cd-graziausios dainos vaikams2
Atsakyti
Musu pirmasis CD buvo starosaites lopsines tai nuo pat kudikystes ijungiu jai jas masinoj, jei uzeina koks nervas tai tos lopsines ja nuramina.

Kadangi lankom muzikos pamokeles nuo 3 men, tai dar megsta klausyt tu pamokeliu kompakto, konkreciai ivardint negaliu nes net nezinau kas ten dainuoja.

pasaku nesiklauso
Atsakyti
Mano mažajam dar tik 1.5 metukų, bet muzika jam labai patinka: mėgsta gyvai dainuojamas daineles, klasiknę muziką (Gulbių ežeras, Turkų maršas, Vivaldi Metų laikus, Mocarto trumpus kūrinius), ir, be abejo, populiarius radio koverius, kuriuos ir patys klausom biggrin.gif Jis pagal muziką nelabai dar šoka, labiau mėgsta jos klausytis smile.gif Mes lankom muzikos mokyklėlę - ji labai padeda lavinti vaiko muzikalumą.
Atsakyti
Vat klasikinę mano dama irgi kartais mėgsta paklausyti, gal jai tos trankios nepatinka g.gif


Ačiū, Mergaitės,


o jei reiktų eiti į gimtadienį, kokį CD ar DVD lietuvišką priktumėte, nes neužilgo eisim į gimtadienį mergytei bus 1 metukai, kadangi jie užsieniečiai, bet jiems patinka Lietuva, tai prašė padovanoti lietuvių kalba knygų ir dainelių, ką patartumėte?

P.s dabar tik prisiminiau doh.gif
Atsakyti
Mano vaikams ivairiai, 3metei, lygiai taip pat kaip ir budama dvieju metuku megsta labai Paslapciu soda, Teletabius, mazasis 1-eriu metuku kazkaip i juos nereaguoja labai, jam patinka labai garsi muzika, isijungia pats muzikini centra ir atsuka labai garsiai, tada pradeda sokt, taip pat patinka muzikiniai zaislai, siuo metu kam labai patiko fisher price suniukas, ypac kai jis dainuoja daineles.
Is pasaku, ten kartu ir seka ir dainuoja - tai Keistuoliu teatro "geltonu plytu kelias", jau mintinai visa eiga ir dainas zinau, nes ji grodavo praktiskai non stop. Sis tikrai vertas demesio, nes ir vyresnioji dukra su sia kasete uzaugo, dar ir dabar budama 10 metu noriai pasiklauso, turim ir kitokiu pasaku kaseciu, cd, kur Ingos Valinskienes sekamos pasakos yra, na zodziu reik pasiziuret is lietuvisku pasaku - parduotuvese yra, o va vaikiskos daineles ar lopsines nei vienam vaikui nepatinka klausytis.
Papildyta:
QUOTE(ENIGMA @ 2012 03 28, 10:10)
Vat klasikinę mano dama irgi kartais mėgsta paklausyti, gal jai tos trankios nepatinka  g.gif
Ačiū, Mergaitės,
o jei reiktų eiti į gimtadienį, kokį CD ar DVD lietuvišką priktumėte, nes neužilgo eisim į gimtadienį mergytei bus 1 metukai, kadangi jie užsieniečiai, bet jiems patinka Lietuva, tai prašė padovanoti lietuvių kalba knygų ir dainelių, ką patartumėte?

P.s dabar tik prisiminiau  doh.gif

Tik Keistuoliu teatro "Geltonu plytu kelias", nors nzn ar yra pirkt prekybos centre, nes as pirkau butent Keistuoliu teatre.
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 03 28, 09:21)
Tik Keistuoliu teatro "Geltonu plytu kelias", nors nzn ar yra pirkt prekybos centre, nes as pirkau butent Keistuoliu teatre.

Ačiū, Kriauklele, aš kažkaip irgi apie tai masčiau, bet sakau, gal yra labiau žinančių ir patirtie turinčių smile.gif
Ten mama kalba Lietuviškai, tėtis supranta bet nekalba smile.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytė dievina muziką thumbup.gif gali bet kokią melodiją pradėti niūniuoti o ji jau šoka, kraipo užpakaliuką hihihi.gif Iš lopšinių mums nepakeičiamas buvo Tajos CD (nežinau kaip vadinasi, nes mes jas per music.lt klausomės). Labai reaguoja į klasikinę muziką (ypač Mocarto kūrinius (aš juos labai neštumo metu klausiau, tai gal pamena)). Kad ir ką darytų išgirdusi sustingsta ir labai įdėmiai klauso. O šiaip jai tinka įvairi muzika - pradedant laida Duokim Garo, baigiant eiliniu popsu per TV ar radiją.

O šiaip siūlau prieš perkant užeiti į www.music.lt. Mes ten labai daug vaikiškų dainelių radome (tiek TELE BIM BAM, tiek Keistuolių teatrą, Ainis Storpirštis ir kt.). Pasiklausytumėt, pažiūrėtumėt ar tinka mažajai o tada ir nusipirktumėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 28 kovo 2012 - 10:30
Mano mazei 15 men. Iki 1 m. klausem pagrinde lopsines pries miega, dabar ivairias daineles vaikams, Telebimbam daugiausiai ... Megiamiausia daina Lape Snape biggrin.gif
Siaip megsta sokti pagal ivairia muzika, neturi reiksmes, ar tai vaikiskos daineles, ar sokiu muzika biggrin.gif
Atsakyti
Labai patinka ritminga muzika, nera svarbu ar vaikiska ar ne, tik isgirsta muzika iskart padeda tupcioti, trepseti, pilvuka sukineja bei ploja katuciu.
Atsakyti
Maniske dar per maza turbut pasakoms, nes kai as pradedu skaityt, visai nesiklauso, griebia uz knygeles ir jai linksma smile.gif
Muzikos tai pat nelabai klausom, bet kai isgirsta A RAM ZAM ZAM (is Youtube), tai jau prasideda sokiai pokiai ir plojimai lotuliukas.gif
Gavom dovanu CD su daineliu rinkiniu skirtu velykoms, bet nelabai jai rupi ar groja, ar ne.
Atsakyti
Ačiū, merginos už atsakymus...
Vakar visdėlto mažajai leidau ir popsą ir roką ir klasikinę, kaip matau manoji reaguoja gerai į klasikinę, dar labai gerai kalusė roko .... o vat vaikiškų dainelių, ir vadinamo popso ne, nu ką - reiškia pas vaiką savas skonis ir muzikos suvokimas, bet tikrai visos labai pagelbėjote, labai gerų nuorodų davėte, dar kart ačiū 4u.gif
Atsakyti