Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valote skalbimo mašiną?

QUOTE(Mosso @ 2014 08 06, 14:45)
Nusipirkau senukuose tą priemonę, viską dariau pagal instrukciją. Nuėmiau nuo mašinos skalbimo priemonėms skirtą dėžę ir pamerkiau į tirpalą 4 litrai vandens/50 ml priemonės. Laikiau pusvalandį, kaip ir rašė. Dėžė ir taip buvo švari, nuolat valoma, bet ištraukus iš vandens nusigandau. Plastmasė aptrupėjo, abu stikliukai iškrito. Bandysiu įklijuoti, ir dar labai pasiseks, jei laikys. Va vaizdelis.
http://s020.radikal....3cf31c4289b.jpg
http://s005.radikal....50565347fa5.jpg

Ta priemonė aiškiai per stipri plastmasei. Visa laimė, kad į mašiną nepyliau, o tai neaišku koks rezultatas būtų po 2,5 val virinimo.
Bet užtat keramiką ir metalą nukalkina žaibiškai, tai kaip nors sunaudosiu.

o vargeli blink.gif pastebėjau, kad priemonė stipri, bet kad tiek... net baisu pasidarė, kad rekomendavau, o jums tik pakenkė doh.gif tikrai atsiprašau, nesitikėjau tokio vaizdo pamatyti. tik kame čia šaknys, kad priemonė skirta skalbimo mašinai valyti, o ji tam tikrus gaminius tik sugadina. Man to kaip ir nepasitaikė.
Atsakyti
Turiu ir aš šią bėdą. Išbandžiau citrinos rūgštį, baliklį, pirkau tokias tablete 6 vnt. už 20 lt. reikėjo virinti 95 laipsnių temperatūroje. Išvirinau mašiną visus 6 kartus jau. Turiu tokiu spec tabletyčių i WC kurios neleidžia daugintis bakterijoms tai po skalbimo atidarau filtro angą ir įdedu vieną ten, bet .... umn.gif įjungus skalbimo mašiną po kelių dienų iš stalčiaus pasklinda supuvusio kiaušinio kvapas blink.gif nors visą stalčių išploviau, angą taip pat kiek galima pasiekti iššveičiau, būna įpilu tiršto WC valiklio kad lėtai nubėgtu stalčiaus anga ir kitą dieną išskalauju mašiną bet kvapas niekur nedingsta sad.gif.

Merginos gelbėkit, neturiu galimybės pakeisti skalbimo mašiną mašiną.
Atsakyti
QUOTE(nidalt @ 2014 10 25, 13:24)
įjungus skalbimo mašiną po kelių dienų iš stalčiaus pasklinda supuvusio kiaušinio kvapas  blink.gif nors visą stalčių išploviau, angą taip pat kiek galima pasiekti iššveičiau, būna įpilu tiršto WC valiklio kad lėtai nubėgtu stalčiaus anga ir kitą dieną išskalauju mašiną bet kvapas niekur nedingsta sad.gif.

Merginos gelbėkit, neturiu galimybės pakeisti skalbimo mašiną mašiną.

aš nepilu jokių valiklių,su actu ir citrinos rūgštele praplaunu,bet mane labiausia nervina,kad tas kvapas į drabužius įsigeria doh.gif į sintetinius tai netaip,bet į medvilninius ...rankšluosčiai frotininiai labiausia verysad.gif jokie minkštikliai kvepiantys neužmuša to kvapo.Ką daryt unsure.gif
Atsakyti
Turejau ir as problema su skalbimo masinos kvapu ir smirdanciais drabuziais. Visiskai neisnyko, bet jau nebeleidziu blogam kvapui atsirasti gun_bandana.gif Mano pastebejimas: geriausiai bakterijos sukeliancios bloga kvapa veisiasi minkstikliu lukuciuose, todel stengiuosi ju naudoti kuo maziau, daznai plauti stalciu.
Kas menesi ar du skalbimo masina plaunu Dr.Beckmann milteliais skalbimo masinai valyti. Uzstatau pacia karsciausia ir pacia ilgiausia programa (virs 2 val.). Pries tai, istraukiu stalciu, jo virsuje yra skylutes, per kurias leidziamas vanduo, jas issveiciu (apipurskiu Domestos, palaikau ir su sepeteliu pasveiciu). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklinga: 26 spalio 2014 - 10:55
QUOTE(nidalt @ 2014 10 25, 13:24)
Merginos gelbėkit, neturiu galimybės pakeisti skalbimo mašiną mašiną.


Kai kuriose skalbimo mašinose palei jos apačią yra tokia skylė. Ji būna užsukta. Ten kaupiasi visokie nešvarumai ir nešvarus vanduo. Laikas nuo laiko, reikia ten atsukti, ir išpilti tą užsisenėjusį vandenį ir išvalyti. Ne visose skalbimo mašinose, bet kai kuriose tikrai. Ir, labai dažnai ta skylė, yra blogo kvapo priežastis.
Pabandykit pažiūrėti, gal ir pas jus kažkas panašaus yra.
Atsakyti
Sveikos, merginos :4u

Yra tokia problemele namuose (speju, jau toks klausimas buvo, per telefona rasau, tad sudetinga surasti per visa tema). Skalbiam ir milteliais, ir skystu skalbikliu, bet ant drabuziu (ant tamsiu labiausiai matosi) lieka baltos demes. Cia nuo kalkiu? Kokias priemones rekomenduotumete? Dvigubas skalbimas anksciau padejo - dabar jau nebe. Butas nuomojamas jau beveik pusantru metu, tad, kas pries tai su skalbykle buvo daroma, nelabai zinom. Gal ka patarsit? Aciu is anksto.
Atsakyti
Man taip buna kaip padauginu skalbimo priemoniu arba per daug skambiniu prikemsu i salbykle 4u.gif
Atsakyti
ok, o kas nors gal zino kaip isvalyti skalbimo masinoje istraukus dozatoriaus stalciuka, virsuje ?
Pas mane ten juoda...kartais nupurskiu cilit bangu, bet vistiek neprieinu ten ...nors nepilu beveik i ta stalciu, o virsus juodas...
ka patartumet?
Atsakyti
Per sitiek metu, dar ne karto nepastejau, kad skalbykle gali skleisti bloga kvapa ir niekada ne vienos turetos nevaliau niekaip unsure.gif
Atsakyti
niekada išskalbusi neuždarau mašinos ir jokio blogo kvapo nebūna
Atsakyti
QUOTE(vilke74 @ 2015 04 05, 08:17)
ok, o kas nors gal zino kaip isvalyti skalbimo masinoje istraukus dozatoriaus stalciuka, virsuje ?
Pas mane ten juoda...kartais nupurskiu cilit bangu, bet vistiek neprieinu ten ...nors nepilu beveik i ta stalciu, o virsus juodas...
ka patartumet?

Gal ištraukt tą stalčių visai ir pamerkti į kokį valikį? ax.gif
Atsakyti
man pats geriausias variantas svalyti sklbykle su paciu paprasciausiu actu. NUSIPERKAT PAPRASTA MAISTINI ACTA, SUPILAT APIE PUSE BUTELIO I SLACIUKA IR PASTATOS ANT VIRINIMO PROGRAMOS, IR PAMATYST KAIP PO TO BUS VIKAS TVARKOJE, NEI BLOGO KVAPO NEI KALKIU NIEKO. ISBANDYTA NEVIENA KARTA.
Atsakyti