Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Kulverstukas

Mamytes , idomu butu isklausyt, jusu nuomone, paskambinau i 2 darzelius, tuo tarpu ir i Kulverstuka. Kazkaip su manim kalbejo kaip su balta varna, gal siuo metu(del sitos naujos sistemos) nepriimta skambinti ir apziurineti darzelius? cool.gif na nieko blogo nepasake, bet kaip man pasirode lb nustebo tas mano noras atvykti, apziureti viska.
Ar cia ko nors ypatingo noriu? mano manymu t.y. normalu. Ir kiekviename darzelyje ta pati pasake:" dar ne faktas , kad cia pateksit"......Zinau, kad ne faktas, bet ar del to ne turiu rinktis?... verysad.gif Gal as jautriai taip reaguoju.
Ar kas nors dabar lankosi darzeliuose(ta prasme del apziurejimo)? unsure.gif
Atsakyti
Vis gi gavome mes vieta Kulverstuke, tik dabar nzn ar dziaugtis ar ne....
Mamytes, kuriu vaikeliai lanke ir lanko si darzeli paskutiniais metais, atsiliepkit. Ar nepasikeite jusu nuomone apie ji?ar viskas patinka?

Pasiziurejau, pasirode, kad ten visiskai nera vietos nei sporto salei, nei aktu salei.Ar jos ten yra? Toks ispudis susidare, kad ten tik kelios grupes telpa.....Gal as klystu?

Ar kiekviena diena vaikai buna lauke ir kiek laiko,, jei zinote?

Ar kokybiskas maistas?

Ar turi kokios naudingos veiklos?

Kokios aukles lopselinuku grupeje(kaip suprantu ji ten viena nuo 1.5 iki 3)?

Prasau, skirkit siek tiek laiko, atsakykit! Busiu labai dekinga!!Zinau kad megstu is anksto panikuoti, bet jei is tikruju taip yra kaip man dabar pasirode, tai bandysiu pakeisti darzeli, na bent prasyma uzpildysiu.
Atsakyti
Ir man aktualu sužinoti daugiau apie šį darželį. smile.gif
Atsakyti
Puikus darželis. Kas gavot - džiaukitės smile.gif Turiu su kuo palygint. Iš viso yra 4 grupės, aktų salė yra, vyksta šventės, vaikai į lauką eina, užsiėmimų pakanka. Auklėtojos nuostabios. Dabar sujungtos grupės, tai susipažįstam su visom ir nėra prie ko prikibt. Kiemas sutvarkytas, grupės sutvarkytos, įėjimas į darželį rakinamas. Atmosfera - kaip namie. Jei kam kyla daugiau klausimų - rašykit į až. Sėkmės!
Atsakyti
Keletą metų jau lankom šį darželį. Su dviem vaikais ir beveik su visom auklėtojom esame bendravę, tai jokių nusiskundimų neturiu. Geras darželis, lieku iki šiol patenkinta.
Atmosfera tikrai gera. Auklėtojos mielai bendrauja, neabėjongos vaikaims.
Atsakyti