
QUOTE(Jaltute4 @ 2012 06 24, 20:54)
As ir mazai vandens pilu.turi gautis tokia gliti mase,kad sunkiai nuo sauksto varvetu,ir aliejaus neprisigeria.o dar su sviezia braskiu uogiene,tai isvis pasaka. 

taip ,labai skanus tie blyniukai,nevarykit dievo i medi....
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 06 21, 12:39)
O tie blynai tai eina Š... vaikas juos paragavęs apsivėmė, apsivėmė ir sunėnas iš paskos... po to visą dieną pilvą, skrandį skaudėjo... o nieko neįprasto nevalgė tik juos... tai ir taip paskaičius sudėtį nuomonę nekokią turėjau o dabar tai visai...
Kaip keista

QUOTE(Achemenida @ 2012 06 21, 15:38)


QUOTE(mijaxxx @ 2012 06 21, 18:39)
Mums irgi blynai liuks, kepam per visa keptuve didelius, daug atskiedziu vandeniu, aisku cukraus idedu kad butu saldus, ir kepu be riebalu delimano keptuve, begalo skanus blynai, kaip vafliai, valgom kasdien ir ne karto nieko blogo nebuvo.
Mum irgi skanūs, vaikai kalnais suvalgo


O košės tai nesuvalgom, galėčiau keisti į ką nors kitą

QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 06 25, 07:29)
taip ,labai skanus tie blyniukai,nevarykit dievo i medi....

QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 06 21, 20:06)
Dar kepu sausainius, tai irgi pilu 1 pokelį avižinės košės mišinį, 1 stiklinę blynų mišinio, sezamų, sėmkių ir apie 250 gr lydyto margarino, atrodo viskas. Na irgi neblogai, vaikai lauke palaksto, išalksta, tai parbėga į rankas sausainių ir vėl į trasą 

Pabandžiau pagal šį receptuką išsikepti sausainiukų, bet man gavosi labai biri "tešla"

QUOTE(Nertukė @ 2012 06 25, 11:16)
Pabandžiau pagal šį receptuką išsikepti sausainiukų, bet man gavosi labai biri "tešla"
, kaip ją sulipinti, kad gauti sausainio formą ? Gal dar ką reikia dėti ?

gal siek tiek pieno dapilkit,kad suliptu?
QUOTE(Nertukė @ 2012 06 25, 12:16)
Pabandžiau pagal šį receptuką išsikepti sausainiukų, bet man gavosi labai biri "tešla"
, kaip ją sulipinti, kad gauti sausainio formą ? Gal dar ką reikia dėti ?

Ojei, labai atsiprašau... taip ir maniau kad ką primiršau - taigi dar reikia 3 kiaušinių, nors aš dėjau 2, nes tuose miltų mišiniuose jau jų yra.
Kitam kartui, jei tešla kieta ar trapi, tai galima dėti kokį šaukštą grietinės
QUOTE(Dumza @ 2012 06 24, 16:27)
nemoku as tu blynu kepti.viena karta pabandziau,prisigere riebalu,net varva,ismeciau.pasiskaitinejau cia,kad pas jus viskas gerai,vel kepiau ir vel nesamone.
I pacia tesla ipilkite keleta saukstu alyvuogiu aliejaus, kepkite keptuveje su keramikine danga, gaunasi tokie sausi blynukai, net lekstes neissiriebaluoja
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 06 25, 19:15)
Ojei, labai atsiprašau... taip ir maniau kad ką primiršau - taigi dar reikia 3 kiaušinių, nors aš dėjau 2, nes tuose miltų mišiniuose jau jų yra.
Kitam kartui, jei tešla kieta ar trapi, tai galima dėti kokį šaukštą grietinės
Kitam kartui, jei tešla kieta ar trapi, tai galima dėti kokį šaukštą grietinės
Dėkui. Šiaip ir pati pagalvojau, kad ko gero kiaušinis geriausiai suklijuotų tešlą, tik susimėčiau, kad jo jau yra blynų tešloje, tai gal ir nesideda

Gavosi kiek trapoki, bet tikrai valgomi (priešingai nei košė, nes jau buvau panikoje, ką su ja daryti, nes vaikai saldžių košių nevalgo visiškai).
Dėkui už receptuką

QUOTE(Nertukė @ 2012 06 26, 21:14)
Gavosi kiek trapoki, bet tikrai valgomi (priešingai nei košė, nes jau buvau panikoje, ką su ja daryti, nes vaikai saldžių košių nevalgo visiškai).
Dėkui už receptuką

gal atsiras konditerių ir patobulins šį receptėlį iki skanių sausainių

Sveikos, o mes ryziuose jau antrakart randam vabalu negyvu - jums taip nepasiseke?



QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 07 01, 14:57)
Sveikos, o mes ryziuose jau antrakart randam vabalu negyvu - jums taip nepasiseke?




man "nepasiseke"
