Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis vaikeliui, gimsiančiui rugsėjo mėnesį

Jau ilga laika landzioju forumuose ir ieskau informacijos apie tai, koki vezimeli geriausia pasirinkti. Is pradziu visai zaliavau doh.gif
Dabar jau bent zinau, kad yra triju rusiu (siaubas, kokia buvau neismanele hihihi.gif )
universalus, sportinis ir lopsinis.

Mano vaikelis gims rugsejo viduryje. Taigi, vezimo reikes rudeni, ziema ir pavasari (jau bus 6-7 men).
Gyvenu treciame aukste (lifto nerasta), sunkiai nesioti negaliu. Taigi, universalas atkrenta. Lieka rinktis is lopsinio arba sportinio.
Pasiskaiciau ivairiu komentaru tai sis bei tas paaiskejo. Pagrindines savybes, i kurias, manau, reiketu atsizvelgti:
svoris, pravazumas (kaip suprantu ta lemia dazniausia dideli ratai), kad butu siltas (t.y. tiktu velyvam rudeniui ir ziemai), persimetanti rankena (gal ir nebutina, bet leliu savo matyti noriu), nesudetingai susidedantis, manevringumas, apsaugos nuo lietaus ir sniego, gera amortizacija, lengvai valomas, tvirtas, reguliuojamas rankenos aukstis (cia jau papildoma savybe). Dar aisku noretusi, kad butu grazus. wub.gif
Nezinau kaip del to isimamo lopsio ir panasiu sudetiniu daliu...

Zodziu, surasiau beveik tobulo vezimo bruozus unsure.gif , bet koks vezimas toks galetu buti? Apie firma net neklausiu, nes cia man jau visai zalias miskas ir daug medziu. Kaina man tiktu iki 1000 Lt.
Kaip suprantu Renax yra vezimu eksperte. Gal galeciau ir as tiketis pagalbos? wub.gif

Prasau patarimo visu.
Atsakyti
Mano vaikelis gimė panašiai kaip ir taviškis gims,tai galiu parašyti iš savo praktikos,kodėl aš rinkausi tokius vežimus o ne kitokius.Pirmas buvo lopšinis CHICCO,labai smagus,nežinau,ką be jo būčiau dariusi,kadangi mano leliukas buvo labai neramus,ir tik supamas užmigdavo,tai aš jį labai dažnai namie naudodavau vietoj lovytės.O mano vyrui aplamai vežimas buvo išsigelbėjimas,nes jam tik vežioti reikdavo vežimą sėdint prie kompo blush2.gif ,kai manęs nebūdavo namie.Na nebuvo jis labai lengvas,tačiau jis'' lipo'' laiptais-jeigu nieks negalėdavo padėti tai aš vaikelį paimdavau ant rankų,o vežimas gražiai sau nuvažiuodavo.Juk ir kaimynų paslaugių kartais pasitaiko,ir orai rudenį dažnai būna prasti,tai jeigu įstiklintas balkonas,tai ir jame galima migdyti.Ir apsaugos nuo lietaus ir vėjo man nereikėjo,nes yra didelis stogas,ir uždangalas ant lopšio.Ir dar.Kuo aukščiau vaikelis nuo žemės,tuo jam šilčiau ir jeigu platus lopšys,tai gali tikrai gerai aprengti ir apkloti,nebijodama ,kad vaikelis suspaustas.Tik patarčiau pirkti geros firmos lopšį,kap pegperego ar chicco,cam,nes tikrai jie skiriasi nuo kitų,panašiai kaip mersai nuo zapų.Gali pirkti ir padėvėtą,nes dažniausiai jie būna labai geros būklės,o kaina daug mažesnė.
O pavasarį nusipirkau skėtuką su gulima padėtim,su stogu,lengvą ir labai džiaugiuosi tuo pasirinkimu ir dabar thumbup.gif
Tai tiek .Jei pagelbėjau,tai labai džiaugiuosi 4u.gif

Atsakyti
Pritariu Dovy išsakytai nuomonei drinks_cheers.gif

Tik manau, kad krepšys į vežimą tau tikrai bus nereikelingas, nes rugsėjį jo dar nereiks, o jeigu bus berniukas, kuris parčiai auga, žiemą netilps ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu abiems uz patarimus rolleyes.gif
Kaip suprantu geriausia dairytis lopsio. Bet tai ir ta lopsi reikia issirinkti... Tiek firmu ... doh.gif
Atsakyti
o mes labai patenkinti savo vežimėliu ax.gif . Na, jis universalas lenkų gamybos "LONEX", bet thumbup.gif vežimas, šiltas, su visais guoliais, manoji nori būti supama, tai labai gerai supasi, vėjo neperpučiamas,stabilus, ratai dideli, tik vat svoris, tai sunkokas, jis. Pirkom gariūnuose520mokėjom.Mes 5ukšte gyvenam, biški jaučiasi, bet niekad netampau. Iš anksto išsivežu iki2aukšto, palieku, o paskui kai susiruošiam su vaikeliu, tai iš2aukšto nusidardenu doh.gif į apačią. Žadėjom pirkt bebeconfort, bet nesigailiu, kad tą vežimą pasirinkom. O dabar, jau kai paaugom, nusipirkom pegperegą sportinį.Bet universalo neparduosim, pasiliksim žiemai. Na, mano vežimas neatitinka tavo reikalavimų, bet jis tikrai thumbup.gif .Norėjau pasidžiaugt.
Jei labai kainos nesikandžioja, pažiūrėk pegperego pliko p3 complete tai thumbup.gif vežimaitis http://www.skelbiu.lt/909563.html jis truputį virš1000lt.bet turėsi tikrai thumbup.gif wub.gif vežimą.
Atsakyti
quote=Isida,2006 04 13, 09:08]Jau ilga laika landzioju forumuose ir ieskau informacijos apie tai, koki vezimeli geriausia pasirinkti. Is pradziu visai zaliavau  doh.gif
Dabar jau bent zinau, kad yra triju rusiu (siaubas, kokia buvau neismanele hihihi.gif )
universalus, sportinis ir lopsinis.

Mano vaikelis gims rugsejo viduryje. Taigi, vezimo reikes rudeni, ziema ir pavasari (jau bus 6-7 men).
Gyvenu treciame aukste (lifto nerasta), sunkiai nesioti negaliu. Taigi, universalas atkrenta. Lieka rinktis is lopsinio arba sportinio.
Pasiskaiciau ivairiu komentaru tai sis bei tas paaiskejo. Pagrindines savybes, i kurias, manau, reiketu atsizvelgti:
svoris, pravazumas (kaip suprantu ta lemia dazniausia dideli ratai), kad butu siltas (t.y. tiktu velyvam rudeniui ir ziemai), persimetanti rankena (gal ir nebutina, bet leliu savo matyti noriu), nesudetingai susidedantis, manevringumas, apsaugos nuo lietaus ir sniego, gera amortizacija, lengvai valomas, tvirtas, reguliuojamas rankenos aukstis (cia jau papildoma savybe). Dar aisku noretusi, kad butu grazus.  wub.gif
Nezinau kaip del to isimamo lopsio ir panasiu sudetiniu daliu...

Zodziu, surasiau beveik tobulo vezimo bruozus  unsure.gif , bet koks vezimas toks galetu buti? Apie firma net neklausiu, nes cia man jau visai zalias miskas ir daug medziu. Kaina man tiktu iki 1000 Lt.
Kaip suprantu Renax yra vezimu eksperte. Gal galeciau ir as tiketis pagalbos?  wub.gif

Prasau patarimo visu.
[/quote]


Pasiulysiu paimti kaip dovy ir sake gera nenauja lopsini vezima , pegperego , chicco cortina , pirma kad vaikas lopsyje jauciasi daug geriau nei universale , antra klasikiniuose lopsiniuose lopsys didesnis , zinau kad bent kelios mamos pardavinejo lopsinius vezimelius , dabar reiktu atsimint kuri ir su kedute .Idek i skelbimu skyreli manau atsiras .
O jau poto ziuresi koki sportini pirkt pagal gyvenama vietove ir poreikius . Nes ne visiems su mazais gerai , kaip ir nevisiems su dideliais .
Pradzioje lopsys ir autokedele gerai kai statosi ant to pacio remo smile.gif
http://www.skelbiu.lt/1017877.html
http://www.skelbiu.lt/1001947.html
http://www.skelbiu.lt/993375.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 14 balandžio 2006 - 08:24
sveikos ,mano kleckiukas pasirodys rugseji wub.gif wub.gif ,ir nezinau koki vezimuka pirkti verysad.gif ,noriu lopsinio bet sunku i 5 auksta bus nesioti.patinka ir TUTIS vezimukai bet jie sunkus sako g.gif .Echh net nezinau kas geriau . o gal tie lopsiniai ne sunkus g.gif g.gif nes man jie labiau patinka .
Atsakyti
Lopšiniai šiaip lengvesni už universalus, bet aukštesni...
Atsakyti
Tavo reikalavimai yra beveik maksimalus. Tai kuo daugiau visokiu palengvinimu mamai turi vezimas (pvz. dideli ratai, permetama rankena), tuo jis sunkesnis. Mes turejom Hauck Ministar lopsini vezima, bet juo naudojaus iki kokio lapkricio, gruodzio, nes mazoji gimusi birzeli, o kai pradejau naudotis sportine dalim, tai ji buvo ankstoka ziemai. Su pavydu ziuredavai i lenkiskus vezimus, kurie (gal tik optiskai) atrodydavo erdvesni.

Man vezima reikdavo nusinest ir uzsinest i antra auksta, bet ir tai atsiliepe nugarai. O tau, ohoho, kiek ji reikes nesiot.... Bandyk ieskot lengvesnio.
Atsakyti
As turejau (ir tebeturiu smile.gif) lopsini supama vezima ABC Design Genio thumbup.gif . Ratus palikdavau masinoj, o i virsu tampydavausi tik lopsi. Sunkoka, nieko nepasakysi... bet is kitos puses visada sakydavau sau, kad papildomas kruvis man gerai, lasiniai greiciau kris. Dar didelis privalumas - ratai. Dabar vazineju su sketuku mazais plastmasiniais ratais, tai skirtumas ohoho...
Atsakyti
Mano abu pirmagimiai užaugę universaluose, buvau jais super patenkinta ir niekada negalvojau, kad pakeisiu nuomonę. Tačiau augindama rugsėjo gale gimusį jaunėlį akivaizdžiai įsitikinau, kad tokiu laiku gimusiam lopšinis vežimas - idealiausias variantas. Per visą žiemą galima sakyti nei karto nepasinaudojau universalo privalumais: pakeliama nugarėle, permetama rankena ir pan. Naudojau universalą tik kaip lopšinį vežimą, kuriame šiltai susuptas vaikas miegodavo. Tuo tarpu pavasarį, kai laukan pradėjau vežiotis nebemiegantį vaikutį, visai kilo noras mest sunkų universalą lauk ir įsigyti manevringą sportinį vežimaitį. Mat šiltu metų laiku nebeaktualus pasidarė didelis pravažumas, erdvė ir vežimuko šiltumas... O kitą žiemą, kiek rodo vyresnėlių auginimo patirtis, sūnutis žingsniuos savomis kojomis ir nebenorės jokio vežimuko.



Atsakyti
mano mažoji gimė spalio pabaigoj, tai esu labai patenkinta, kad pirkau triratį vokišką Babywelt vežimėlį thumbup.gif Pakankamai lengvas - kažkur 11 kg, išimamas lopšys (kurio mums reikėjo gal tik 4 mėnesius). Dabar jau vasarai nusipirkom kitą, tai šitą reikės parduot... Kažkaip gaila rolleyes.gif Tikrai super vežimas buvo...
Atsakyti