Įkraunama...
Įkraunama...

RICA - profesionalios plaukų priežiūros priemonės

Sveikos,

user posted image

Nesenai atradau fantastišką plaukų priežiūros liniją RICA.
NATURICA - plaukų priežiūros priemonės, COLORIKA - plaukų dažymo priemonės.

Jau po pirmojo panaudojimo nustebau kad naturalios priemonės gali būti tokios veiksmingos.

Naudoju šiuo metu NATURICA atstatomąjį šampūną ir atstatomąją kaukę, tačiau norėčiau įsigyti atstatomasias ampules, gal yra merginų bandžiusių jas ar kokias kitas šios produkcijos linijas?

Daugiau info apie šias priemones galima rasti Rica anglu kalba arba kam patogu skaityti rusų o ne anglų kalba: apie RICA rusu kalba

RICA rusu kalba 2

El parduotuve - pristatymas nemokamas
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2012 04 04, 15:55)
Sveikos,


... tačiau norėčiau įsigyti atstatomasias ampules, gal yra merginų bandžiusių jas ar kokias kitas šios produkcijos linijas?



Jei reikia plaukų atstatymo tai tikrai geras produktas, sunaudojau jau 8 ampules plauku galiukai nepriekaistingai atsigave.

Po brazilisko gydymo teko naudoti geltonos linijos sampuna ir kondicionieriu, nes plaukai kaip ir nepazeisti buvo bet sausi tai su jais plaukai zvilgedav nerealiai, kai vel plaukus persviesinai ir keratinas iskeliavo teko pradeti naudoti zalia linija.

Pelenėje dalyvavau jų seminare ir dabar laukiu BIO-LISSE natūralaus bio tiesinimo. pazystama buvo modelis tiesinimo procedūroje tai gaila kad ne man tiesino.

Tos pacios kompanijos dažais dažausi plaukus - thumbup.gif - fantastika ir dar pusė iš mano draugių dažosi jais. labai gera sudėtis ir tikrais puikus rezultatas.

Atsakyti
As taip pat naudoju sios firmos sampuna

riebiems plaukams.

user posted image

man labai patinka rezultatas, galiu pagaliau dienos nesiplauti kelias dienas o ne taipo kad kiekviena vakara budavo pasiriebalave ir kiekviena ryta reikedavo plautis. doh.gif
Atsakyti
Aš mėginau žalia liniją pažeistiems plaukams, įsigijau kaukę, tai išplovus tikrai plaukai švelnūs ir lengvai šukuojami, man kaip blondinei, tas būtina smile.gif Esu patenkinta, nors kaina nemaža smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos susidomėjusios ir besinaudojančios šiomis priemonėmis. Ir aš kaip kvailė jomis susidomėjau užsisakiau ir gavau... Aišku pirmas žvilgsnis į sudėtį, nes visur tas natūralumas akcentuojamas, bet priemonių sudėties neradau niekur nei LT nei užsienio tinklalapiuose. Ir kai pamačiau sudėtį mane ištiko šokas. Sudėtis daugiau negu tragiška. Šampūnas ir kaukė žalia linija. Šampūno sudėtis: aqua, sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate tokiau eile parabenu ir visokiu kitokiu baisių dalykų, tas pats kas galvą plautum su grindų plovimo skysčiu. Planuoju susisiekt su pardavėju ir grąžinti šitą šlamštą, ir kreiptis į vartotojų teisių apsaugos tarnybą dėl klaidinančios reklamos. Tai absoliutus žmonių apgaudinėjimas.
Atsakyti