
+2012 05 08, 16:16-->
QUOTE(Bridz

@ 2012 05 08, 16:16)
raudonas toks , jei si savaitgali vaziuosim (gali buti , kad vyras sestad.tures dirbt) , tai pabandysiu nufotkint ir foto imest. o tam piencikui kambario temp. stovint tikrai nieko nenutiks? baisu per toki karsti laikyt spintuteje
jį galima laikyti iki plius 25 laipsniu. As laikau tamsiuke, spintoje. Ir tikrai su juo nieko neatsitinka

. Na aisku, atidaryta pokeli jau reikia saldytuvan det
QUOTE(inore @ 2012 05 08, 17:09)
Beabejonės yra, čia toks pienas kaip Lietuviškas MŪ ar kažkas pan. Juk paprastas pienas 2-3 dienas galioja.
nera ten jokiu konservantu

. Paprasciausiai technologijos kitos naudojamos.
Pienas Mū Natūralus 3,5% 1 l
Pienas gaminanamas iš rinktinio, aukščiausios kokybės žaliavinio pieno. Unikali technologija sunaikina piene esančias bakterijas, bet išsaugo visas naudingas šviežio pieno medžiagas - kalcį, vitaminus ir baltymus. Tai aukštos kokybės natūralus pienas, be konservantų kiekvienai dienai.
Milblu lenkiskas pienas (ir manau kiti taipogi) gaminamas UHT technologija (Ultra High Temperature), kai trim sekundem pienas yra palaikomas 120-140 laipsniu temperaturoje. Del to jis ir gali ilgai stovet, kol pakuote neatidaroma. Maniskis, kuri parsiveziau, galioja iki rugsejo pabaigos