Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos-36

Jomajo, Emily, ką griežčiausiai draudžia gydytojai - būti saulėje. Mes čia visos jau daug laiko svarstome, kaip suktis, ką daryti.

O cukrus - pagrindinė statybinė auglių medžiaga. Irgi šimtus kartų kalbėjom.

Ar nebus ta tavo daktarė tokia "iš pautenas"? Nenoriu įžeisti uteniškių, tik prisimenu posakį. Ir medikų pasaulyje yra visokių prietrankų ir trejetukininkų. Pas jus yra supergydytojas Česas, pabandyk pas jį patekti ir pasikalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2012 06 18, 08:17)
Sveikos. Man penktadienį kaulų sintigrafiją darė. Panervavo truputį. Kažkas ten blogai matėsi - tai reikėjo kartoti jau su kitu aparatu. Na, bet rezultate viskas gerai. yahoo.gif


Sveikinu su geromis naujienomis 4u.gif 4u.gif Man irgi neseniai darė šį tyrimą, kaip buvo gera išgirsti, kad kaulai švarūs thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nida44,
siandien RIMI pirkau I.Samochino Netradicinis vezio gydymas. Joje yra ir Sevcenkos metodas. Ten be kita ko ir minusai surasyti: pankreatito pavojus, saulegrazu aliejus , tiksliau linolo rugstis esanti jame, skatina veziniu lasteliu augima, kasos ligos. Ir dar: pagal si metoda draudziama gydytis bet kokiu kitu metodu,tad jei gydaisi pas gydytojus, jis neleistinas, tokiu budu uzauginami navikai ir metastazes - toks pagrindinis gydytoju argumentas.
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(nida44 @ 2012 06 18, 13:27)
Jomajo, Emily, ką griežčiausiai draudžia gydytojai - būti saulėje. Mes čia visos jau daug laiko svarstome, kaip suktis, ką daryti.

O cukrus - pagrindinė statybinė auglių medžiaga. Irgi šimtus kartų kalbėjom.

Ar nebus ta tavo daktarė tokia "iš pautenas"? Nenoriu įžeisti uteniškių, tik prisimenu  posakį. Ir medikų pasaulyje yra visokių prietrankų ir trejetukininkų. Pas jus yra supergydytojas Česas, pabandyk pas jį patekti ir pasikalbėti.

Emily, nepamenu pas kokia gydytoją eini g.gif blogybė-A.Česas neturi stacionaro (ta prasme, jei reikia guldyti lašintis); dar labai gera gydytoja yra J.Indriuškevičienė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 06 18, 13:33)
nida44,
siandien RIMI pirkau  I.Samochino Netradicinis vezio gydymas. Joje yra ir Sevcenkos metodas. Ten be kita ko ir minusai surasyti: pankreatito pavojus, saulegrazu aliejus , tiksliau linolo rugstis esanti jame, skatina veziniu lasteliu augima, kasos ligos. Ir dar: pagal si metoda draudziama gydytis bet kokiu kitu metodu,tad jei gydaisi pas gydytojus, jis neleistinas, tokiu budu uzauginami navikai ir metastazes - toks pagrindinis gydytoju argumentas.


Mes kalbėjom apie tą metodą kaip apie paskutinę priemonę nurašytiems ligoniams, kurių medikai nebegydo.

Rusijoje labai madinga liaudies medicina: nuo visokių arbatų, grybų, lapų, akmenų iki užkalbėjimų. Bet tie nuosaikesni gydovai visada primena: ši ar ana priemonė stabdo auglių kerojimą, ko nors jiems neleidžia ir pan. ir vengia girtis, kad išgydo. Rusų aktorius A.Abdulovas vyko pas kažkokį super šamaną į Sibirą, bet tas irgi nieko negalėjo padaryti. Tiesa, gali būti, kad kažkiek atitolino, palengvino simptomus. O juk ir tai nemažai.

Chemikės kvalifikacija yra labai svarbu: juk tai ji pagal paciento būklę parenka schemą (tiesa, turi tai aptarti su kolegomis, skyriaus vedėju), stebi ligonį. seka jo būklę, skiria tyrimus, pataria, kaip elgtis gydymo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nida44: 18 birželio 2012 - 14:41
[quote=Vitute*,2012 06 18, 11:51]
[quote=VyteVytule,2012 06 18, 11:15]
Dar taip pat kiekviena diena kramtau abrikosu kauliukus. Pradejau nuo 3 vnt, dabar jau po 10 vnt suvalgau. Zinau realiu pavyzdziu prie limfomos atveju, kai siais kauliukais gydomasi, taciau, aisku, kiekius palaipsniui didina iki 40 vnt., tada daro pertrauka ir vel is naujo. Taciau, kas kam padeda, neaisku. Vieniems -viena, kitiems-kita. O alternatyvu is ties begale. Ir atsirinkti yra sunku, nes visko neisbandysi.
Papildyta:
Tokiais dideliais kiekiais? blink.gif Kažkur esu skaičiusi, kad reikia naudoti po vieną kauliuką 10 kg kūno svorio. Na, tai man būtų 7-8 kauliukai į dieną. Ant pokelio, kurį esu pirkusi sveiko maisto parduotuvėje, parašyta, kad ne daugiau trijų kauliukų į dieną.
http://www.sveikipro...randuoliai-25-g
VyteVytule, pasidalink informacija, kur esi apie tai skaičiusi.
[/quote]
As pati vartoju po 10 vnt, kaip raso-tai tik palaikomasis b17 grupes vitaminas su onkologija susidurusiems. Taip sakant, profilaktine doze. Skaiciau rusiskuose portaluose, paieskosiu ir permesiu. Mano pazistama moteris, serganti limfoma sekmingai be visa kito kramto palaipsniui iki 40 vnt. Kaip ir minejau, tuomet daro menesio pertrauka ir vel pradeda nuo keliu vnt didinant. Si metoda ji suzinojo is ta pacia liga sergancios moters, gyvenancios Vokietijoje. Ji jau daugeli metu tuos kauliukus su pertraukomis kramto ir gyvena. Sveiki produktai nurodo, kad nevirsyti 3 vnt. per diena. surasiu straipsnius ir permesiu nuorodas.
Mano atveju kauliuku valgymo pradzioje is karto staigiai didinau kiekius ir jau 15 vnt. pasirode per daug:) Tad kramsnoju po 10 vnt ir nera jokiu apsinuodijimo simptomu. O kiek duoda naudos bet kuris vartojamas produktas niekas atsakyti negali. Tad vadovautis reikia savo vidine nuojauta bei logika. Pasitiketi tuo, ka darai.
O su drauge juokemes, kai uzejom i sveiku produktu parduotuve ir paklausiau apie abrikosu kauliukus, pardaveja sako: tai cia vezininkams...Kadangi apie tuos kauliukus jau buvau surinkusi daug informacijos, tai Sakau jai: tai duokit man ir dar vienai. Pardavejos akys atrode issoks, i vezininkus turbut nepasirodem panasios. Aisku, po metu nuo diagnozes tokie dalykai nebestebina, taciau zmoniu poziuris kartais stulbina. Atrodo lyg jie yra apdrausti nuo panasaus likimo.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2012 06 18, 13:27)
Jomajo, Emily, ką griežčiausiai draudžia gydytojai - būti saulėje. Mes čia visos jau daug laiko svarstome, kaip suktis, ką daryti.

O cukrus - pagrindinė statybinė auglių medžiaga. Irgi šimtus kartų kalbėjom.

Ar nebus ta tavo daktarė tokia "iš pautenas"? Nenoriu įžeisti uteniškių, tik prisimenu  posakį. Ir medikų pasaulyje yra visokių prietrankų ir trejetukininkų. Pas jus yra supergydytojas Česas, pabandyk pas jį patekti ir pasikalbėti.

Kad neimanoma pas ta Casa papulti,norejau nuo pat pradziu pas ji,deja tada atostogavo,paskui vel kazkokie velniai,niekaip as jo pasigaut negaliu unsure.gif
O va del saulutes tikrai tik dabar suzinojau,na bet ir mano gydytoja juk mate ,kad nevaikstau balta varna,nieko visiskai nepaminejo,juolab,kad jau pora kartu skyriuje gulejau ir vis i lauka prasydavaus ir nieko,sako gali eit g.gif

QUOTE(Wėtra @ 2012 06 18, 14:50)
4u.gif

Emily, nepamenu pas kokia gydytoją eini  g.gif  blogybė-A.Česas neturi stacionaro (ta prasme, jei reikia guldyti lašintis); dar labai gera gydytoja yra J.Indriuškevičienė  ax.gif

As pas Pauliukoniene
Atsakyti
papilsiu kokio nors kuro į ugnį, nesA.Ozelis cia nebeateina
http://sveikata.dien...io-343208/psl-1
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 06 18, 17:46)
papilsiu kokio nors kuro į ugnį, nesA.Ozelis cia nebeateina
http://sveikata.dien...io-343208/psl-1

Yra begale informacijos ir skirtingu nuomoniu. Atsirinkti kas yra kas-labai sudetinga. Taciau niekam nera aiskios vezio atsiradimo priezastys. Taip kaip ir kiekvieno individuali reakcija i gydyma bei tolimesne eiga. Esu skaiciusi ir si straipsni anksciau. Bet realus pazistamu pavyzdziai bei kiti straipsniai atsvere kauliuku vartojimo puse. Klausiau p.Ruolios nuomones apie juos, jo nuomone teigiama ju atzvilgiu. Teige, kad yra labai daug ju nauda patvirtinanciu tyrimu atlikta. Tik jo paties praktikoje jis ju niekad nesiule. Tai vat, tai yra kiekvieno pasirinkimas. Tik is kur zinoti, kad tavasis pasirinkimas yra teisingas.
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2012 06 18, 18:16)
O va del saulutes tikrai tik dabar suzinojau,na bet ir mano gydytoja juk mate ,kad nevaikstau balta varna,nieko visiskai nepaminejo,juolab,kad  jau pora kartu skyriuje gulejau ir vis i lauka prasydavaus ir nieko,sako gali eit  g.gif

Emilly,tikrai i lauka gali eiti 4u.gif stengtis kad nebuti sauleje daug,geriau pavesyje,ir geriau iki 12.00 arba jau po 16.00,nes tikrai su mazu vaiku neimanoma neeiti i lauka ir nebuti sauleje,tu juk eini apsirengusi ir neguli pliaze po keleta valandu,as tikrai ejau ir dabar einu,viska reikia daryti su protu 4u.gif gydytoja sake galima-reiskia galima,beje ,manoji irgi nedraude,viskas su saiku smile.gif kaip laikaisi?

P.S. asmenisaki niekur neskaiciau (neperdaug ir domejausi) kad tikrai irodyta kad saule tikrai yra pavojinga,sergant veziu ( neskaitant odos vezio) ,kazkaip man (laabai pavirsutiniskai ir diletantiskai as cia blush2.gif ) susidare tokia nuomone kad GAL kenkia,GAL geriau vengti...gal kas paneigs tikrais FAKTAIS smile.gif

VyteVytule ,zaviuosi tavo postais wub.gif O ta moteris,kuri sirgo ar serga limfoma,kokia butent limfoma? papasakok placiau ,jei gali,nes labai aktualu ir man,ir mano "likimo draugams" ,noriu butinai papasakoti apie si metoda,nes bendrauju dabar ir su recidivu turinciais ir " sveziai" serganciais limfoma

Vitute* ,kaip gerai kad viskas gerai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 18 birželio 2012 - 23:50
Vitute* ,dziugu,kad sulaukei geru ziniu 4u.gif

Del saules,siek tiek skaitinejausi,na ir radau,kad esme ne pati saule,o apskritai siluma.Ta prasme,kad negerai jei jauciama ,kad yra karsta,tvanku,o tai gali buti ir virtuveje prie virykles ir lauke. Saule ir sveikam zmogui negerai ,reikia tam tikru laiku jos vengti,bent jau galva saugot ,tad ir veziu sergant negerai. Vat su cukrum ,tai blogiau,neisivaizduoju kaip jo isvengti doh.gif Dziaugsiuos,kad mamos nebetraukia saldumynai,tik to cukraus yra visur net duonoj.Duona kepu pati,bet be cukraus raugas negyvens g.gif

Zygiuoju skaityt senu temu smile.gif Grysiu su kruva klausimu,manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2012 06 19, 02:16)
Vitute* ,dziugu,kad sulaukei geru ziniu  4u.gif

Del saules,siek tiek skaitinejausi,na ir radau,kad esme ne pati saule,o apskritai siluma.Ta prasme,kad negerai jei jauciama ,kad yra karsta,tvanku,o tai gali buti ir virtuveje prie virykles ir lauke. Saule ir sveikam zmogui negerai ,reikia tam tikru laiku jos vengti,bent jau galva saugot ,tad ir veziu sergant negerai. Vat su cukrum ,tai blogiau,neisivaizduoju kaip jo isvengti  doh.gif  Dziaugsiuos,kad mamos nebetraukia saldumynai,tik to cukraus yra visur net duonoj.Duona kepu pati,bet be cukraus raugas negyvens  g.gif

Zygiuoju skaityt senu temu  smile.gif  Grysiu su kruva klausimu,manau  ax.gif

Karstis negerai tuo, kad isplecia kraujagysles ir tuomet lasteles gali greiciau cirkuliuoti po visa kuna.
Duona is ruginiu miltu, naturalaus raugo be cukraus, vandens ir druskos perku Vilniuje ketvirtadieni Tymo turgelyje. Ji kietoka, bet man jau skani. Zinau, kad ir i Kauna atveza. Jei idomu, galesiu atsiust kontakta.
Atsakyti