Perziurejau visur, bet tokios temos kaip ir neradau, o gal nemaciau?
Vis tik noriu paklausti : koki pomidoru padaza ar kecupa naudojate. Vis neatrandu kas man patiktu. Vieni kazkokie plastmasinio skonio, kiti actu "paduoda", dar kiti per astrus ar per svelnus. Koki naudojate jus?
Man labiausiai prie sirdies Kedainiu padazai. Perku Chipo (su svogunais), pask. naujiena - naturalus su bazilikais (su pomidoru gabaliukais). Kedainiu netirsti tie padazai, bet tuose tirstuose tai krakmolo l. daug privaryta , neskanu.
Dar atrodo rusisku ar ukrainietisku, moldavisku neblogu yra, su iv. priedais (paprikom pvz., vos ne kaip salotos).
Ir uzsienietisku visokiu daugybe isbandziusi esu, renkuosi kuo naturalesnius.
Perku saldziarugscius kiniskus. Uzsienietiski gal geriau, nes bambuko buna ideta. Nors lietuviski irgi nieko, tik reikia brangesni pirkti (nepamenu firmos).
O apskritai tai kecupus renkuosi ir pagal kaina, papigiaisku neperku, nes tikrai sh buna. Vos ne kuo brangiau - tuo geriau.
Dar atrodo rusisku ar ukrainietisku, moldavisku neblogu yra, su iv. priedais (paprikom pvz., vos ne kaip salotos).
Ir uzsienietisku visokiu daugybe isbandziusi esu, renkuosi kuo naturalesnius.
Perku saldziarugscius kiniskus. Uzsienietiski gal geriau, nes bambuko buna ideta. Nors lietuviski irgi nieko, tik reikia brangesni pirkti (nepamenu firmos).
O apskritai tai kecupus renkuosi ir pagal kaina, papigiaisku neperku, nes tikrai sh buna. Vos ne kuo brangiau - tuo geriau.
As irgi tik kedainiu padazelius, ypac ypatinga arba tradicini ( atrodo taip vadinasi)
As irgi uz Kedainiu Naturalus su bazilikais.
as dideles reiksmes keciupui neteikiu, man viskas sueina
Bet pastebejau, kad stiklainiuose - skaniausi padazai. Visai nieko Kedainiu padazai - rodos, visai kokybiski. O del aitrumo - ju gi yra ivairiu rusiu, rinkis, kuri nori
Bet pastebejau, kad stiklainiuose - skaniausi padazai. Visai nieko Kedainiu padazai - rodos, visai kokybiski. O del aitrumo - ju gi yra ivairiu rusiu, rinkis, kuri nori
Pritariu, kad kedainiu labai skanus. Be to perku heinz sauleje dziovintu pomidoru padaza.
Bei labai patinka astriai-saldus padazas, kuriame nera pomidoru. 750 ml butelis kainuoja 5.99 maximoj. LABAI skanus. galima ji naudoti kajp mirkala, t.y. susipjaustai agurkeliu, pomidoriuku, surio, isipili padazo i maza lekstute ir mirkaj jame. Mums taip labai patinka
vat sitas virsuje tai ,o siaip tai ivairus is lietuvisku dazniausiai Kedainiu,o siaip tai visokius,ypac su ananasais,kinietiskus ir kt.
Man patinka Kedainiu padazai (na tik tas naturalus su bazilikais kazkaip nelabai lipo) ir dar "Spilvos".
Žurnale ,,Vasara su griliu" buvo tyrimas dėl pom.padažu, t.y. ten dėl konservantiškumo. Tai Spilvos padaže tipo yra konservantų. Kėdainių geri, be konservantų. Aš kažkaip neišsirenku mylimo padažo. Kaip kada kokį perku.
O taip... pats sveikiausias ir skaniausias yra Kedainiu pamidoru padazas Mes kazkaip visada perkam "astru" pamidoru padaza, jis mums skaniausias