Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

SENA TEMA

tesiam 4u.gif
Atsakyti
TBS pasiflorų dušo želė
user posted image
Niekuo neypatinga. Nuprausia taip pat kaip ir kitos dušo želės, kvapas niekuo neišsiskiriantis. Nekartojama, nes tokių dušo želių galima rasti daug pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
Iwostin gelinis šveitiklis veidui. Patiko, nes nei per aštrus, nei per silpnas, gerai nuvalydavo veidą. Naudodavau kokį kartą į savaite, nors riebesnę odą turinčios tikrai dažniau galėtų naudoti.
user posted image

Dar pabaigiau Chapter II duįo želė su mangais ir mandarinais (400ml), pirktą Sarmoj, foto nerandu. Nelabai patiko, nes ne itin skalsi, gana greit susinaudojo, galėjo labiau drėkinti, nors kvapas labai malonus.
Atsakyti

nepatiko schmoll.gif Kažkoks minkštas, skystas user posted image
Atsakyti
Baigesi Clarins makiazo baze, Instant Smooth Perfecting Touch. Sunaudojau antra bonkute. Taciau antra naudojau ypatingai ilgai, nors pirma pamenu baigesi gan greit. Laikui praejus nemaciau butinybes naudot, sulygindavo oda, smagiau krempudra tepes, bet apskritai vaizdo nekeite tai labai retai prisimindavau apie ja. I jos vieta Clarins Instant Smooth Self Tanning- savaiminio idegio kremas, kuri galima naudot kaip makiazo baze. Man baltaodei pravers, tikiuosi nors kiek pagyvins veida.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 10 balandžio 2012 - 14:56
Pabaigiau RASA toniką su vaistažolėmis ir MaxMara dušo gelį. Patiko abu. Tik MaxMara naudojosi labai skalsiai, tai spėjo kvapas pabosti, o tonikų turiu dar kokiam pusmečiui į priekį, tai RASA su vaistažolėm kartosiu nebent atėjus kitam šildymo sezonui ax.gif
Atsakyti
Nekartotinos. Valė gan prastai make up'ą ir šiaip jose mažai drėgmės.. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau, bet turiu dar vieną pakuotę.. Ateity kažin ar bepirksiu, nelabai ji drėkina, veikiau tik ramina odą ir šiaip, poveikis neilgalaikis..

Jei kam reikia raustančią odą nuolat raminti- visai geras daiktas, tik reikia tepti negailint, storesniu sluoksniu.

user posted image

Atsakyti
Chanel makiažo pagrindas
user posted image
Gerai atliko savo funkciją, išlaikydavo matiškumą, dengėsi gražiai tik toks jau labai "sunkus" buvo, bet gal kada kartotinas.
Atsakyti
AO kūno losjonas Collagen&Almond. Drėkino vidutiniškai (gana greitai praeidavo drėkinimo poveikis), susigerdavo greitai, nepalikdavo jokio lipnumo, kvapas kaip senovinio muilo (nors ir neišlieka ilgai). Nekartotinas. Kadangi išbandžiau jau visus AO kūno losjonus tai tiek dėl kvapo, tiek dėl drėkinimo funkcijos galėčiau rekomenduoti tik su šaltalankiais.
user posted image
Atsakyti
Aubrey Organics Vegecol kelioninių pakuočių rinkinukas (jautriai odai). Nekeliavau, tiesiog norėjau išbandyti visą liniją iš karto... ax.gif

1- Veido prausiklis. Labai skalsus, nei kiek nesausina. Keistos konsistencijos priemonė, panašesnis į veido kremą, nei į prausiklį, ant odos palieka savotišką plėvelę, lyg ne iki galo nusiplautų. unsure.gif Tas jausmas man ir nepatiko, pilnos pakuotės pirkti netraukia.

2- Tonikas. Greičiausiai pasibaigė iš viso rinkinuko. Smagus, malonus, švelnus- nedirgino ir nesausino odos. Galbūt, kada nors pirksiu didelio dydžio buteliuką. smile.gif

3- Veido kremas. Taip pat įdomios konsistencijos, žolinio kvapo dalykas. biggrin.gif Skystokas, bet skalsiai naudojosi, labai gerai susigerdavo, drėkino ir ramino. Naudojau nakčiai. rolleyes.gif Bendas įspūdis susidarė neblogas, kitai žiemai-rudeniui, kai sujautrėja oda, visai norėčiau nusipirkti pilną pakuotę.

4- Veido kaukė. Labiausiai iš viso rinkinio patikęs dalykas- tikrai pirksiu daugiau. thumbup.gif Greitai apramindavo sudirgimus, malonaus žolelių kvapo. Turėjo smulkių grūdelių, tai nuplaunant dar ir kaip švelnus pašveitimas gaudavosi.

user posted image
Atsakyti
Visko liko 1-2 kartams....

Derma E veido kremas - patiko, gerai drekino, kartais tepdavau po apacia seruma, kartais tik viena krema. Kolkas sandeliuke ne viena kita krema turiu ,tai nekartosiu.
user posted image

Weleda berzu sveitiklis kunui - kaip sveitiklis man nepatiko, kaip duzo zele smagus. Per svelnus tie grudeliai, nesveicia kazkaip.... Ir neskalsus.
user posted image

Tom's dantu pasta - siaip skonis geras, gerai valo, bet skystoka (kaip ir visos iki isol bandytos sios firmos pastos).
user posted image
Atsakyti