Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Jazira @ 2012 06 25, 13:46)


dėkui už išsamumą , ko gero išbandysiu 4u.gif
Atsakyti
Andalou Naturals 'sweet orange & argan' sampunas (kondicionierius irgi i pabaiga, bet dar kokia savaitelei uzteks) - labai skaniai kvepia ir labai smagus viskuo kitu thumbup.gif Naudojau kartu tos pacios serijos kondicionierium, tai super derinukas - tikrai vienas labiausiai patikusiu sampunu. Nors tiesa sakant, tai pora pirmu kartu kai naudojau, tai nelikau labai patenkinta, lyg sunkokas buvo, lyg riebino plaukus, t.y. greiciau reikedavo plaut... Nu zodziu, nezinau kuo ten taip neitiko, bet kiek dabar naudojau, tai be priekaistu jis man. Sandeliuke dar kitas AN rinkinukas plaukams ir kruva kitu firmu sampunu, bet tikrai kartociau dar sita. thumbup.gif
user posted image

Jurlique akiu makiazo valiklis - kiekis nedidelis, kaina didele, bet siaip skalsokas, tai galima sua leist... Va su tokia mintim ji ir pirkau - o ir buvau bandzius prie keleta metu ir tuo metu man pasirode kazkas nerealaus, baisiai lengvai ir gerai nuvalydavo makiaza. Nu bet sikart nusipirkau ir nusivyliau - prastai nuvalo makiaza (pirkau akims, bet paskui pradejau visa veida praust, kad tik sunaudot). Dar is bedos visai nieko buna kai ant sausu akiu tepi ji, tada pamozoji, palauki ir nuprausi, bet jei veidas dregnas, tai tada visai nieko jis nenuprausia. Tai nekartosiu, o si naudojau akims, veidui ir makiazo sepeteliams plaut.... ax.gif Mano mylimukas EarthScience 'a-d-e creamy cleanser' kolkas tebera pats paciausias - viska greitai ir gerai nuprausia, kaina nedidele, baisiai skalsus. thumbup.gif
user posted image

Skin Organics 'cucumber sage' tonikas veidui - sis is rinkinuko buvo, tai tik 59ml (nors nezinau koks siaip kiekis buna).... Man minusas, kad purskiamas - na taip, uzvadinta 'mist', tai purski, atgaivini veiduka, gi puikus budas, bet... as mist'us/tonikus ir visa kita panasia amunicija naudoju po veido prausimo nuvalyt makiazo likucius, nesvarumus ir tt, todel uzpurkst ir palikt man netinka, turiu piltis ant vatytes ir ja dregna nuvalyt. Vien del to man labai netaupsu sis daiktas buvo, bet nieko blogo daugiau pasakyt negaliu. O toniku klausima isprendziau paprastai - pasidarau ramuneliu arbatos, atsivesinu, susipilu i buteliuka ir naudoju - kolaks odai labai patinka, o ir pigu, ir paprasta.
user posted image
Atsakyti
"Avon Naturals" jogurtinė drėkinamoji veido kaukė su braškėmis.
user posted image
Visai atsitiktinai radau, kad turiu, užsidėjau, nusiploviau kaukę ir jausmas labai nemalonus liko ir odą traukt pradėjo. Atiduosiu sesei, gal jai patiks.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 25, 20:19)
O toniku klausima isprendziau paprastai - pasidarau ramuneliu arbatos, atsivesinu, susipilu i buteliuka ir naudoju - kolaks odai labai patinka, o ir pigu, ir paprasta.

O kiek dienu pakanka? Neprarugsta? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 25 birželio 2012 - 20:59
QUOTE(S@lsa @ 2012 06 25, 21:59)
O kiek dienu pakanka? Neprarugsta?  rolleyes.gif


As kolkas dar pirmaji tebenaudoju - gal kokia savaite ar daugiau, tai neprarugo. Paporastai i puodeli uzplikiau ramuneliu arbata, bet paskui pagalvojau, kad stiproka gali but veidui, tai is naujo perplikiau (mano maiseliuose, tai ta pati maiseli uzpyliau), o ta stipresne isgeriau ax.gif Nu ir ta silpnesne susipyliau i 2 buteliukus - vienas saldytuve, kitas vonioje - tai ta vonioje ipusejau per tiek laiko (gal 100ml buteliukai), bet kolkas neprarugo, kvapas nepakito ar pan.
Atsakyti
Pabaigiau visas atsargas, jei tik būtų pirkt nė negalvočiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image Patiko, bus kartojama, bet pertraukėlei - Weledos druskinė į jos vietą.

user posted image Švelnus šampūnas, neerzina odos, bet plauna švariai. Kartosiu. Iš pradžių nepatiko, kad nedaug putoja, bet po to pripratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 26 birželio 2012 - 12:48
subaigiau tokį, tik ne balzamą, o šampūną, balzamo tokios dar gal pusė likę
user posted image

pirmasis subaigtas - į jo vieną - paskutinis
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 06 24, 17:16)
Tai negi reikejo ismest? Kai toki dalyka kaip aliejus galima sumaisyt su kitu aliejumi pvz...


Na kaip narė parašė, kad jai netiko ir nepatiko, vadinasi nerado kur kitur panaudoti, tai žinoma, kad geriau mesti lauk, nei per prievartą tepti ir dar po to neaišku kuo baigiasi tokie naudojimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 06 26, 16:44)




Pries ka nors rasinedama, isiskaityk, ok? mirksiukas.gif siaip cia ne bendraminciu tema, cia beprasmiu diskusiju nevystom.



Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti