QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 16, 06:40)
Sveikos kepėjos,
labai reikia patarimo 
, užsakė tortuką, kuris turi iš Lietuvos pasiekti Angliją , kelionėje išbus 24 valandas, gal turite patarimų kaip išsaugoti nepakitusį torto skonį, (dėl jo labiausiai bijau)

. Tortas bus snikersas, dengtas pastilažu, tai forma manau atlaikys kelionę . Bet va skonis, visgi 24 valandas prabus ne šaldytuve

. O gal be reikalo suku galvą , už lango gi ne +20

, pirma mintis man tokia ir buvo

, bet kuo toliau gilinuosi , to baisiau viskas atrodo

. O taip ten laukia lietuviško torto
Apie snikersa nezinau,bet savo gimtadienio torta ''vysnini'' pamirsau idet i saldytuva ir ryte ismeciau
QUOTE(Rasskee @ 2012 04 16, 09:12)
Sveikos kepėjos,
Gal Jūs galite patarti... Paskutiniu metu dažnai kepu Juodą miška su šaldytom vyšniom, bet niekada su tom vyšniom nieko nedarau, ta prasme, aš jas atšildau su cukrumi palaikau ir dedu į tortą. Orai sparčiai šiltėja ir pasidarė baisu, ar negali duoti vyšnios grietinėlei rūgimo ir tortas greičiau surūgti? Šiaip Juodą mišką visad kepu likus 2 paroms iki valgymo, tada jis būna skaniausias, bet jei ant stalo išstovės visą vakarą ar šitu oru nesurūgs?

Galvojau kažkaip apvirti gal jas reiktų, bet turbūt tada prarastų visą gaivų skoni...
O as kiek zinau ir maciau gamyba juodo misko,tai tik ir deda virtas,tiesiog drebutese esancias vysnias ,skonis tikrai geras

o jei bijot del aprugimo,tai nelaikykit visa vakara ant stalo torto,pakaks ir valandos iki pjovimo