Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-20

QUOTE(Divia @ 2012 04 12, 19:40)

O koks capucinas turi but?Ta prasme milteliai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 12, 20:47)
QUOTE(Divia @ 2012 04 12, 19:40)

O koks capucinas turi but?Ta prasme milteliai? blush2.gif

Miltukai,nes persijoti reikia smile.gif

Divia,ačiū 4u.gif Nesu nieko dariusi su želatinos lapeliais,tai turbūt vietoj lapelių naudojant paprastą želatiną reikia ją išbrinkinus ištirpinti ir supilti į kremą?
Atsakyti
As naudojau capucina is pakeliu (taip-milteliai).Zelatina naudojau paprasta (as dejau 2 saukstus-pamirsau parasyt),isbrinkinau,istirpdziau ir imaisiau i pieno krema
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2012 04 12, 21:23)
As naudojau capucina is pakeliu (taip-milteliai).Zelatina naudojau paprasta (as dejau 2 saukstus-pamirsau parasyt),isbrinkinau,istirpdziau ir  imaisiau i pieno krema

Suprasta,ačiū 4u.gif
Ne šaukštelius, šaukštus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 12, 09:31)
Na čia mano pirmas "Snikeris" kai dar dariau tiksliai pagal receptą  g.gif
[Bet kas man patinka, tai "snikerso" biskvitas visada 100 % gaunasi smile.gif

o man snikerso biskvitai visiškai nepatinka schmoll.gif Visada kepu kokį nors kitą. paprastą, tradicinį.
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2012 04 13, 07:36)
o man snikerso biskvitai visiškai nepatinka schmoll.gif  Visada kepu kokį nors kitą. paprastą, tradicinį.

Skonio jis gal labai, labai gero ir neturi, bet jis visada lygiai ir gražiai iškepa mirksiukas.gif
Pvz. man skaniausias tradicinis (kiaušiniai, miltai, cukrus), bet kitom kiaušiniai jaučiasi ir visai nemėgsta, bet man jis naminis naminis wub.gif Senovinis smile.gif
Atsakyti


QUOTE(Bijuna @ 2012 04 13, 09:22)
Skonio jis gal labai, labai gero ir neturi, bet jis visada lygiai ir gražiai iškepa  mirksiukas.gif


Matai kaip skirtingai-o man jis susikuprojo taip,kaip dar nei vienas biskvitas nebuvo susikuprojęs tongue.gif
Atsakyti
Oi merginos reikia patarimo.Siandien pirma karta dariau Rafaelo torta ir ten pertepimui reikejo sviesta su kondensuotu isplakti.Na tai zodziu turiu itarima,kad as ji perplakiau,nes lyg vos vos matosi,kaip kad butu sutrauke.Ka man dabar daryti g.gif jau viskas mesti lauk ir daryti is naujo ar kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2012 04 13, 13:52)
Oi merginos reikia patarimo.Siandien pirma karta dariau Rafaelo torta ir ten pertepimui reikejo sviesta su kondensuotu isplakti.Na tai zodziu turiu itarima,kad as ji perplakiau,nes lyg vos vos matosi,kaip kad butu sutrauke.Ka man dabar daryti  g.gif jau viskas mesti lauk ir daryti is naujo ar kaip  ax.gif

Manau,kad sviestas ir kondensuotas buvo skirtingų temperatūrų,tai ir sutraukė..Man kai taip nutiko-nemečiau.Suvalgėm ir taip-niekam nieko neatsitiko smile.gif Bet dabar jau visada iš vakaro iš šaldytuvo išimu ir sviestą ir kondensuotą smile.gif
Atsakyti
Ar ir niekada neismetu, sunauduoju toki koks isejo ax.gif
Atsakyti
Dalį sutraukto kremo (maždaug 1/5 viso kremo) dėk i dubenėlį, ištirpink ir plakdama mikseriu į likusį sutrauktą kremą supilk tą ištirpintą kremą (karštą). Šiek tiek paplak ir kremas susijungs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kausriukas: 13 balandžio 2012 - 13:24
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 13, 13:56)
Manau,kad sviestas ir kondensuotas buvo skirtingų temperatūrų,tai ir sutraukė..Man kai taip nutiko-nemečiau.Suvalgėm ir taip-niekam nieko neatsitiko  smile.gif  Bet dabar jau visada iš vakaro iš šaldytuvo išimu ir sviestą ir kondensuotą  smile.gif

O tai sumaisius dabar su plakta grietienele reikalo labiau nepagadinsiu?
Atsakyti